SnappCar

Beoordeling (2542)


10

Ik verhuur sinds 2016 met veel plezier mijn auto. Contact met Team Support SnappCar via e-mail gaat snel. Duidelijk en oplossingsgericht. Tijdens een huuractie is support telefonisch bereikbaar.


10

Bijzonder snel te boeken, altijd een auto bij jou in de buurt, niet duur en leuk contact met de verhuurders.


10

Was heel goed geregel geen klachten top


10

Werkt snel en eenvoudig plus stuk goedkoper dan bij proffesionele verhuurder!


10

Na eerst heel veel te hebben gehuurd via SnappCar verhuur ik nu naar volle tevredenheid mijn eigen auto!


10

SnappCar is duidelijk in de services en kosten. De app is een handige tools. Voordat ik de auto mee nam kon ik snel een foto van defecten toevoegen. Bij de rode auto"s verhuurservices kreeg ik een hogere rekening dan verwacht! Dank je wel SnaapCar.


10

Een van de betere ideeën die de platformeconomie heeft voortgebracht. Duidelijke site, duidelijk wat het kost, goed overzicht van de aanbieders. Enige minpuntje (aan de aanbodkant) is dat aanbieders niet altijd de beschikbaarheid van de auto op orde hebben. Vaak zijn er berichtjes in de trant van "ben op vakantie" of "heb ''m zelf in gebruik". Lees meer


10

Zeer makkelijk en goed platform. Ik raad ieder autobezitter deze deelauto app van harte aan.


10

Alles is goed geregeld. Het is inderdaad een bijdrage aan vermindering van de groei van het aantal auto''s. Auto''s staan immers voor 93 % van de tijd toch maar geparkeerd, wat zonde is van het daarin geïnvesteerde vermogen.


10

Het is een handige site om makkelijk een auto te huren, zonder dat het je al teveel geld kost. bijv geen borg wel is het een pré dat de huurauto in goede staat is


10

Het proces is super makkelijk en toegankelijk, duidelijke website ook. Veel aanbod.


10

Snel en voordeliger de juiste auto huren. Duidelijke voorwaarden.


10

Heel prettige service: dichtbij, particulier en betrouwbaar.


10

Eenvoudige je auto kiezen met de app. Zonder papier alles regelen via je mobile


10

Super ervaring! Snel kunnen inschrijven en gelijk gebruik kunnen maken van een betaalbare auto!


10

Huren van een auto via SnappCar gaat heel makkelijk. Zeker via de app. Altijd een auto beschikbaar. Bovendien lekker in de buurt. Het aanbod is divers. Daardoor kun je het huren van een auto goed afstemmen op de gelegenheid.


10

Super handige en snelle service zelfs als je bijv de dag ervoor een auto besluit te huren. Zonder Borg of Credit card. Zelfs key-less autos waardoor je, een snelle pickup of drop-off kan doen... efficiente app waarin alles wordt bijgehouden, smsjes/berichten/ herinnering vanaf de mogelijkheid van inchecken tot op t moment dat je weer uitcheckt. Het enige wat ik minder vond was het bedrag wat er boven op de huurprijs en service-kosten komt op t moment dat je de verzekering erbij doet met t eigen risico van €250. Verder is snappcar absoluut aan te raden. Goed onderhouden autos van alle gemakken voorzien. Lees meer


10

Snappcar is echt perfekt.had 2 keer met spoed een auto nodig en was zobgeregeld


10

Duidelijke instructies, makkelijke app, een boeking is snel geregeld. Handig zou zijn om voor het in- en uitchecken ook een notificatie via de app te ontvangen, niet alleen per mail. Bij eerste keer huren was niet duidelijk hoe de extra gereden kilometers verrekend zouden worden. Dit zag ik achteraf terug in de mail. Lees meer


10

Huren via SnappCar is fijn. Ik gebruik het zelf als ik meer dan 3 uur een auto nodig heb. Al 15x ongeveer gehuurd en dat gaat erg goed. Ik zou SnappCar van harte aanraden!


10

Heel handig en goedkoop!


10

Al meerdere keren een auto gehuurd via Snappcar. Fijn zo dicht in de buurt en ook goed geprijsd.


10

Sinds ik mijn auto heb verkocht huur ik zo nu en dan een auto via SnappCar. Een stuk goedkoper, beter voor het milieu en geen lasten/zorgen van een eigen auto. En het is ook nog eens allemaal super goed geregeld... zou het zeker iedereen aanraden!


10

Erg makkelijk om een auto te huren bij mij in de buurt! Ik heb laatst een auto gehuurd met Keyless, waarmee je de auto gewoon kunt openen met de SnappCar app en dat was ideaal voor mijn weekendje weg.


10

One of the best car-platforms I have ever used. Would recommend it to anyone.


10

Fijn om op deze manier andere mensen blij te maken!


10

Geweldige app en service


10

Vlekkeloze verhuur, helemaal top!


10

Netjes en betrouwbaar en met de app werkt het super.


10

Erg fijne oplossing voor als je zelf geen auto hebt maar af en toe wel een wilt huren.


10

Laatst een vraag gesteld (in het weekend) via de mail en kreeg toen binnen een half uur al antwoord. Top


10

Zowel auto verhuurd als auto''s gehuurd via SnappCar. Goede ervaringen mee. Alles prima en eenvoudig geregeld!


10

altijd fijne samenwerking met al een aantal keer succesvol verhuren van onze auto


10

Alles ging naar wens bij de eerste verhuur. Bij de klantenservice werd mijn vraag meteen beantwoord. Autodelen levert een bijdrage aan de vermindering van de CO2 uitstoot.


10

Prettige website & app, handig in het gebruik. En bij problemen vlotte ondersteuning van het support team.


10

Ik ben erg tevreden met deze manier van autodelen. Snel, makkelijk, overzichtelijk en betrouwbaar. Nu zeker al meer dan 10x een auto gehuurd, nog nooit problemen ervaren. Erg prettig.


10

Een werelds platform!!!! DELEN IS DE TOEKOMST..


10

Ook de tweede keer dat wij gebruikmaakten van snappcar was een positieve ervaring. De werkwijze draagt in hoge mate bij aan de betrouwbaarheid van de service. Wat betreft een meer duurzaam gebruik van gemotoriseerde voertuigen denk ik zeker dat snappcar goede zaken doet. Echter, ik ben benieuwd in hoeverre de CO2 uitstoot wordt verminderd door snappcar. Kan dit met cijfers worden aangetoond? Lees meer


10

Top app. Huren ging nog nooit zo makkelijk.


10

Heel soepeltjes een verhuisbusje geregeld in mijn eigen buurt.


10

Alles netjes geregeld en duidelijk. Snelle communicatie


10

Werkt prima het was de eerste keer dat ik mijn auto verhuur de ging goed


10

Uitstekend geregeld allemaal. Vergeet niet je SnappCar inlogcodes mee te nemen als je de auto bij de verhuurder ophaalt want je moet ter plekke inchecken. Wil je de verhuurtijd verlengen dan kan het zijn dat je bij moet betalen. Dus ook de identifiër moet mee!


10

Super goede ervaring met Snappcar, maar ook met de verhuurder van de auto. Hele aardige man die de tijd nam om alles uit te legge. Ik had 26 oktober gereserveerd voor 27 oktober. Was fijn dat het zo op de valreep allemaal geregeld kon worden. Makkelijk te zien welke auto er direct beschikbaar is bij jou in de buurt. Als het in de toekomst weer nodig is dan huur ik zeker weer via snappcar. Lees meer


10

Goede manier om een auto te huren van iemand uit de buurt. Veel keuze, ook qua prijs.


10

Zelf kiezen wat je wilt...wat een luxe!!


10

Alles is prima geregeld. Heel duidelijk uitgelegd hoe keyless werkt!


10

3× auto's gehuurd. Geen klachten. Het voordeligste idee ever! Zeker een paar 10tjes goedkoper.


10

Bij Snappcar auto huren heel handig en je kan ook auto huren in jou buurt misschien bij jou buren goedkoop alles goed geregeld .

Er zijn 2493 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 6.

Informatie over SnappCar
In Nederland staan 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stil. Onzinnig natuurlijk! Zeker omdat er veel mensen geen auto hebben. SnappCar brengt auto-eigenaren en mensen zonder auto samen. Zo huur en verhuur je van particulieren.

Bekijk ook andere aanbieders voor