Super Experience

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 19:00
  • Woensdag 10:00 - 19:00
  • Donderdag 10:00 - 19:00
  • Vrijdag 10:00 - 19:00
  • Zaterdag 10:00 - 19:00
  • Zondag 10:00 - 19:00

Beoordeling (140)


9,0

Ze zitten er nog zo vol van en vinden het zo geweldig dat ze dit hebben mogen meemaken. En wij genieten natuurlijk nog na van al hun verhalen....the kings of the road..... En bij de instructeur voelden ze zich alledrie gelijk op hun gemak, helemaal top!!! Nogmaals bedankt voor alles en ik denk dat we elkaar vast nog een keer mailen voor een volgende ronde.


9,0

Afgelopen zaterdag heb ik 40 minuten in jullie prachtige FERRARI mogen rijden. Het was zonder twijfel een unieke ervaring om een wagen met zo veel vermogen zelf te besturen. De instructeur was uiterst vriendelijk en pas op het filmpje had ik in de gaten dat hij uiterst alert was op het overige verkeer. Ik kan echt iedereen aanraden om eens te gaan rijden in deze Ferrari. Tip: boek wel minstens 40 min., dan heb je wat langere stukken snelweg. Zeker weten dat ik dit volgend jaar weer ga doen.


9,0

Ondanks de regen heb in ontzettend genoten van het gele monster van SuperCar Experience. Het is een ware beleving om met de Gallardo de weg op te gaan en de PK's niet alleen te horen maar ook te voelen. Ik werd uiterst professioneel begeleid door Tim! Bedankt, SuperCar Experience!


9,0

Wat ontzettend vet om in deze machine te hebben gereden heel erg bedankt en de film is erg mooi geworden topper


8,0

Vandaag heeft mijn vriend gereden in de knal gele Lamborghini was echt de moeite waard ga zeker weer een keer doen was echt een mooie ervaring raad het iedereen aan om het te doen

Er zijn 135 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 5.8.

Informatie over Super Experience
De sensatie van het zelf rijden in een onvervalste Italiaanse supercar is niet langer alleen voor de rijken der aarde weggelegd. In tegendeel, SuperCar Experience maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen supercardroom uit te laten komen. Met de keuze uit een aantal verschillende fantastische arrangementen kun je proeven van het rijden in een razendsnelle Italiaanse supercar. SuperCar Experience biedt je de mogelijkheid om vol gas de wind door je haren en de zon op je gezicht te voelen in onze knalgele Lamborghini Gallardo Spyder, Lamborghini Gallardo Coupe SE of de scharlakenrode Ferrari F430 F1 Spider. Supercars die binnen 4 seconden van 0 tot 100 km/u accelereren en een topsnelheid bereiken van over de 300 km/h! Stap zelf achter het stuur van jouw droomauto, druk het gaspedaal in en voel de de brute kracht. Reserveer nu een plek zodat we jouw droom werkelijkheid kunnen laten worden!