vwkevercabrio.nl

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 22:00
  • Dinsdag 07:00 - 22:00
  • Woensdag 07:00 - 22:00
  • Donderdag 07:00 - 22:00
  • Vrijdag 07:00 - 22:00
  • Zaterdag 07:00 - 22:00
  • Zondag Gesloten
  • Bezoek alleen op afspraak.

Beoordeling (8)


10

We hebben een fantastische dag gehad. Het was super gaaf om de Kever erbij te hebben. Niet alleen wij, maar ook de familie heeft ervan genoten. Even in de auto zitten en een foto maken! Wij zelf hebben een hele leuke fotoshoot gedaan met de auto. En op de snelweg hadden we veel bekijks. Heel erg bedankt.


10

De verhuurder/eigenaar is heel vriendelijk en gemakkelijk. We hebben een proefrit mogen maken in de kever waarbij we heldere uitleg hebben gekregen over het gebruik van de auto. Voor de huur hoefde geen borg betaald te worden, ook het overdragen van een (kopie) rijbewijs was niet nodig, kortom geen bureaucratisch gedoe. De auto was in perfecte staat, en als trouwauto erg belangrijk: schoon zowel interieur als exterieur. Ook op de dag zelf was de verhuurder/eigenaar direct te bereiken voor vragen. Aanrader!


10

Wij hadden best laat deze auto geboekt, omdat een andere trouwauto een ongeluk kreeg. Toch konden wij meteen langskomen voor een proefrit en werd alles snel geregeld. Het contact met de mannen is fijn, snel en vriendelijk. Op de bruiloft niets anders dan complimenten over de auto. De auto verkeerde in goede staat en was goed schoongemaakt. Echt een toevoeging aan onze dag. Perfect dat er een haal/breng-service bij zit. Wij hebben tijdens het feest niet gemerkt dat de auto is opgehaald. Daarnaast ook niet onbelangrijk... een goede prijs. Bedankt! Mandy & Mark


10

TOP AUTO! Verkeerd in prima staat en een hele aardige eigenaar. Had me geen betere auto kunnen wensen. We hadden heel mooi weer dus Riding with the top down!


10

Wat hebben wij een plezier gehad van de geweldige VW Kever! Hij paste perfect bij onze bruiloft en we hebben heel veel leuke complimenten gekregen. En wat een ongelofelijk goede service! We hebben de auto zelf opgehaald en hij werd 's avonds tegen een kleine vergoeding door de eigenaar op onze trouwlocatie opgehaald. Echt fantastisch, dank u wel!


10

Goed contact en duidelijke afspraken. Auto is prachtig! Omdat de auto gebracht en gehaald kan worden geen enkele zorgen hierover hoeven maken. Zeker weten een aanrader!


9,0

Voor onze trouwdag deze kever gehuurd. Alle contact vooraf keurig verlopen, afspraken goed nagekomen. Ook op de dag zelf prima gegaan! Auto zelf was is ook top, echt een aanrader!


9,0

Wij hebben op onze trouwdag vol op genoten van de kerver die wij hebben gehuurd! in overleg werd hij gebracht en op gehaald dus die dag geen stress over het optijd ophalen of het optijd terug brengen van de auto! echt een aanrader ;-)

Informatie over vwkevercabrio.nl
Verhuur van een geheel originele en authentieke Volkswagen Kever Cabriolet. Ouderwetse auto huren bij vwkevercabrio.nl met ouderwetse service!
Details openingstijden

Bezoek alleen op afspraak.

Bezorginformatie

Auto kan gehaald en gebracht worden.

Bekijk ook andere aanbieders voor