Volkswagen Kever huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van een Volkswagen Kever kan sterk verschillen. Vraag de verhuurders naar de mogelijkheden.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Uitvoering 4 versnellingen, handgeschakeld
De nostalgische Volkswagen Kever huren

De Volkswagen Kever is een speciale auto met een lange geschiedenis. De Kever is voor het eerst geproduceerd in 1938. De Volkswagen Kever is dus een echte Oldtimer. De Kever dankt zijn naam aan het feit dat hij lijkt op het kleine beestje. Geweldig om een uurtje of een dagje in te rijden. Wat dacht je er van om op jullie trouwerij aan te komen rijden in deze klassieker, romantischer kan niet!

Wat je moet weten als je een Oldtimer als de Kever huurt

Deze auto wordt het vaakst gehuurd voor bruiloften. Houd er rekening mee dat er maximaal vier personen in de Volkswagen Kever passen. Wist je dat de motor aan de achterkant van het voertuig zit? Erg bijzonder! Houd er rekening mee dat de Volkswagen Kever een historische auto is, en daarom niet altijd verhuurd wordt om zelf in te rijden. Soms kun je alleen een Kever huren inclusief chauffeur. Dit is niet altijd het geval. Zorg ook dat je vooraf reserveert, zodat je de Volkswagen Kever die jij zocht kunt huren. Veel verhuurders hebben een minimumhuurperiode.