Opslag-XL

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 14:00
  • Zondag Gesloten
  • Vestigingen Amsterdam en het Gooi zijn vanaf 9.30 uur geopend. Tijdens feestdagen werken wij met andere openingstijden, zie website. Klanten hebben dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot de opslagruimtes.

Beoordeling (456)


9,0

Bij de verhuizing van ons bedrijf in augustus hebben wij kennis mogen maken met de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers van OpslagXL, men stelde zich zeer flexibel op en waren behulpzaam bij het meedenken over de voor ons meest voordelige manier van opslag huren.


9,0

Vriendelijk deskundig personeel, goede service, prima prijs!


9,0

Zeer snelle reactie nadat ik een mail had gestuurd met vragen. Duidelijke uitleg en geen geheimen over de prijzen. Ook ontvangst was goed zeer vriendelijk geholpen en er werd ook meegedacht. Ook de opslagbox was netjes en schoon. Kortom een aanrader


9,0

Klantvriendelijk personeel, Fijne service, Goed geholpen, Gewoon een goede zaak!


10

Tijdelijk een opslagruimte gehuurd en ik werd erg vriendelijk geholpen. De huurprijs was veel lager dan de concurrentie om de hoek (zoals bijv. Shurgard). Klantvriendelijk personeel. Erg aan te raden!

Er zijn 451 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.1.

Informatie over Opslag-XL
Opslag-XL verhuurt opslagruimte voor een betaalbare prijs. De huur is per week opzegbaar en wij werken zonder inschrijfkosten. Als particulier of bedrijf huren, lange of korte periodes huren.. het kan bij ons allemaal!Bij huur van minimaal 6 maanden bieden wij leuke kortingsacties aan. Vraag bij uw vestiging naar de voorwaarden en mogelijkheden.De huurprijzen van onze opslagruimtes kunt u op onze website terugvinden onder het kopje offerte (onderaan de pagina).
Details openingstijden

Vestigingen Amsterdam en het Gooi zijn vanaf 9.30 uur geopend. Tijdens feestdagen werken wij met andere openingstijden, zie website. Klanten hebben dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot de opslagruimtes.

Bezorgkosten

Wij verhuren onze bus voor €45 voor een dagdeel en €75 voor een hele dag. Alleen mogelijk tijdens kantoortijden en bij vestiging Rijswijk. Verhuisservice en (gratis) ophaalservice ook mogelijk, zie website.

Bezorginformatie

Zie onze website of neem contact op met onze vestigingen voor meer informatie over onze verhuisservice, ophaalservice of het huren van onze bus. Het huren van de bus is alleen mogelijk bij de vestiging in Rijswijk.

Bekijk ook andere aanbieders voor