Zorgeloos op Reis

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 21:00
  • Dinsdag 08:00 - 21:00
  • Woensdag 08:00 - 21:00
  • Donderdag 08:00 - 21:00
  • Vrijdag 08:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00
  • Door de schaal van onze activiteiten zijn wij niet altijd direct telefonisch te bereiken, wij vragen hiervoor uw begrip.

Beoordeling (9)


10

Prima Navigatie - Goede afhaal locatie - Borg snel retour.


10

uitstekend prettig geholpen prima service.


8,0

Gemakkelijk en goed


10

Ik heb lang getwijfeld, maar werkelijk waar TOP service. Alle afspraken werden keurig nagekomen, volgende keer hoop ik hier weer zeker gebruik van te maken.


10

Top, prima geregeld


10

Geweldige service: zeer tijdige levering, heldere communicatie, mooie apparatuur, zeer schappelijke prijzen en snelle terugstorting van de borgsom. Daarvoor maken wij graag reclame bij vrienden en kennissen, die overwegen andere continenten te bezoeken!


10

Goed georganiseerd bedrijf, heeft volledig aan onze verwachtingen voldoen. Hadden probleem met de navigatie, ze hebben ons vervolgens in raad en daad bijgestaan om het probleem op te lossen. Volgende vakantie indien nodig, zullen we zeker terug keren om hier een navigatie te huren!!


8,0

Goede ervaring en snelle levering en terugstorten van borg


10

Het gebruiksgemak van de navigatie voor in Amerika en Canada was super goed, actueel en gebruiksvriendelijk.

Informatie over Zorgeloos op Reis
NAVIGATIE HUREN: GEMAKKELIJK EN VEILIG UW BESTEMMING VINDEN TEGEN DE LAAGSTE HUURTARIEVEN! Op onbekende locaties toch gemakkelijk en veilig uw bestemming kunnen vinden, en niet in het bezit van een mobiel navigatiesysteem?NAVIGATIE-HUREN.NL biedt tegen de laagste prijzen een wereldwijde navigatie oplossing. Wij verhuren TomTom 60 navigatiesystemen met een groot 6 inch Touch Screen waarop de route, en route- instructies duidelijk zijn af te lezen. Onze TomTom 60 navigatiesystemen zijn voorzien van Lifetime Maps wat garandeert dat altijd de meest recente kaarten beschikbaar zijn.De TomTom 60 navigatiesystemen worden compleet geleverd met opbergtas, zuignaphouder, USB kabel en auto-oplader.
Details openingstijden

Door de schaal van onze activiteiten zijn wij niet altijd direct telefonisch te bereiken, wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezorgkosten

Afhalen in Alphen aan den Rijn: GratisVia Postnl;Thuisbezorgen en retourneren: € 12,50

Bekijk ook andere aanbieders voor