Witgoedverhuur.nl

Contact

Beoordeling (8)


10

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. De levering was de dag na bestelling en werd geleverd in een tijdvak van 3 uur. Er werd een half uur vantevoren gebeld door de bezorgers. Prettig en zorgvuldig telefonisch contact. Installatie van het apparaat op de 3e verdieping door zeer vriendelijk personeel. Machine is gloednieuw en zier er mooi uit. Oude machine werd gratis mee retour genomen.

Gehuurd:

Wasmachine

op 04-07-2020


10

Vriendelijke en pro-actieve service. De medewerkers hebben ons goede uitleg gegeven over welke wasmachine wij in ons studentenhuis moeten nemen. Ze denken mee met je als klant. Ze zijn goed op de hoogte van hun producten . De wasmachine is snel geleverd en aangesloten op trekschakelaar in de badkamer en dit kost niks extra. ZE hebben ook 2 oude wasmachines en oude droger meegenomen Echt klasse !

Gehuurd:

Wasmachine

op 05-06-2020


8,0

Wasmachine en een droger gehuurd !! Fijne communicatie met levertijd en goede bezorging !! De machines doen het perfect echt een aanrader

Gehuurd:

Wasmachine

op 24-06-2020


10

Super goede service! Ik heb een wasmachine besteld en had hem de volgende dag al in huis. Nette bezorgers en snel geregeld. Zeer te vrede over dit bedrijf, Een aanrader.

Gehuurd:

Wasmachine

op 01-06-2020


9,0

Super snelle bezorging en installatie. 2 leuke mannen die de boel kwamen installeren en uitleg geven. Niets geen gedoe of rotzooi, lekker simpel en ideaal !! Als er wat mis is staan ze bijna direct voor de deur en word er telefonisch goed contact gehouden. Hele goede revaring ook als er wat kapot gaat! Ik raad dit bedrijf zeker aan

Gehuurd:

Wasmachine

op 08-01-2020


1,0

Apparaten doen niet wat Witgoedverhuur belooft dat ze doen. Bij klachten wordt je niet serieus genomen, onprofessioneel gecommuniceerd, veelvuldig gebruik van drog redenaties, en vijandige houding. Bij opvolgen instructies heb ik veel schade opgelopen aan de was. Ga niet met ze in zee, je krijgt niet wat je redelijkerwijs mag aannemen te krijgen, en als je hier een punt van maakt wordt je oneerlijk en onprofessioneel aan de kant geschoven.

Gehuurd:

Wasdroger

op 01-03-2020


9,0

Zijn al bijna drie jaar klant en hebben een koel-vriescombinatie en een wasmachine. Kan niets anders zeggen dan een perfecte service, snelle levering, vriendelijke mensen etc.


9,0

Ik verhuur een woning in Utrecht aan studenten en heb wasmachine gehuurd via witgoedverhuur.nl. Zij hebben alles netjes geregeld met mijn huurders en de wasmachine snel en op de afgesproken tijd geleverd. Top geregeld Kevin

Bekijk ook andere aanbieders voor