Vind jouw beste huurdeal

Wasmachine huren

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

Witgoedverhuur.nl logo

studenten en particulieren. huurper. min. 1 jaar

Landelijke levering
v.a. 12,-

VerhuurWitgoed.nl logo

Lange termijn verhuur vanaf 1 jaar.

Landelijke levering
v.a. 9,-

Smart student deals logo

Huur voordelig je apparatuur!

Landelijke levering
v.a. 13,-

Skala logo

Voor particulieren - Huurperiode voor min. 3 jaar

Landelijke levering
v.a. 25,-

Bluemovement logo

Snel en gratis geleverd – Huurperiode min. 3 mnd

Landelijke levering
v.a. 10,-

Wasgoed.com logo

Witgoed huren v.a € 10,- p/mnd. Students Only!

Meerdere vestigingen
v.a. 15,-

Keypro Furnishing | Creating your comfort zone logo

Mooie meubels huren? Check onze webshop!

Meerdere vestigingen
v.a. 25,-
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine!

Heb je tijdelijk een wasmachine nodig, omdat die van jou kapot is? Of zoek je een wasmachine vanwege een langdurige verbouwing? Dan is huren de perfecte oplossing. Ook voor in studentenhuizen is een gehuurde wasmachine ideaal. Via Huren.nl vind je eenvoudig alle betrouwbare wasmachine verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende soorten wasmachines. Gebruik je locatie en kaart en zie in één oogopslag alle wasmachine verhuur bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende soorten wasmachines. Zo kun je een voorlader wasmachine, bovenlader wasmachine en een wasdroogcombinatie huren. Bij de meeste wasmachine verhuurders wordt de wasmachine netjes bij je afgeleverd en soms zelfs geïnstalleerd. Geniet van de voordelen van het huren van een wasmachine. Een wasmachine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een wasmachine huren, dit is wat je moet weten

Het vinden van een betrouwbaar en goed bedrijf bij jou in de buurt zit en de wasmachine verhuurd waar jij naar op zoek bent, is zeker niet altijd gemakkelijk. Er zijn een hoop bedrijven met een wasmachine te huur. Huren.nl maakt het graag wat simpeler voor je. Op deze pagina zie je alle wasmachine verhuur. bij jou in de buurt. Wasmachines huur je vaak voor één of meerdere jaren voor een vaste maandprijs. Het voordeel van huren is dat de servicekosten (bezorging, installatie, reparatie en onderhoud) vaak bij de huurprijs inbegrepen zitten. Echter, dit verschilt per verhuurbedrijf en het is dus raadzaam om de verhuurbedrijven goed te vergelijken. Zie onderstaande tips. Heb je geen zin of tijd om te wachten totdat je was droog is? Huur dan ook een wasdroger!

Verhuurders vergelijken, hoe doe je dat?

Als je een wasmachine huurt, is het slim om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar de service die verhuurbedrijven leveren. Is de huur de eerste maand gratis? Neemt het verhuurbedrijf de bezorging en installatie op zich? Dien je bezorg- en installatiekosten te betalen? Deze informatie is terug te vinden in de algemene voorwaarden van de verhuurder. Wanneer je de wasmachine zelf ophaalt en installeert, dan kan het zijn dat er kosten van de totaalprijs afgaan. Daarnaast kun je ook vergelijken op basis van de kenmerken van de wasmachine. Check bijvoorbeeld de trommelcapaciteit en het toerental. Ben je bewust met het milieu bezig? Kijk dan naar het energielabel van de wasmachine. Bij het huren van een wasmachine is er van automatische contractverlenging vaak geen sprake. Bekijk alle bedrijven met een wasmachine te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Tip: Heb je nog een oude (kapotte) wasmachine staan? Dan nemen veel verhuurbedrijven deze kosteloos voor je mee.

Kenmerken en varianten

  • Energielabel variërend van D tot A+++
  • Trommel capaciteit variërend van 6 tot 9 kg

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik

Gerelateerde categorieën