Wasmachine huren

Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in de wasmachine!

Heb je tijdelijk een wasmachine nodig, omdat die van jou kapot is? Of zoek je een wasmachine vanwege een langdurige verbouwing? Dan is huren de perfecte oplossing. Ook voor in studentenhuizen is een gehuurde wasmachine ideaal. Wasmachines huur je vaak voor één of meerdere jaren voor een vaste maandprijs. Het voordeel van huren is dat de servicekosten (bezorging, installatie, reparatie en onderhoud) vaak bij de huurprijs inbegrepen zitten. Echter, dit verschilt per verhuurbedrijf en het is dus .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

raadzaam om de verhuurbedrijven goed te vergelijken. Zie onderstaande tips. Heb je geen zin of tijd om te wachten totdat je was droog is? Huur dan ook een wasdroger!

Verhuurders vergelijken, hoe doe je dat?

Als je een wasmachine huurt, is het slim om op een aantal zaken te letten. Kijk bijvoorbeeld naar de service die verhuurbedrijven leveren. Is de huur de eerste maand gratis? Neemt het verhuurbedrijf de bezorging en installatie op zich? Daarnaast kun je ook vergelijken op basis van de kenmerken van de wasmachine. Check bijvoorbeeld de trommelcapaciteit en het toerental. Ben je bewust met het milieu bezig? Kijk dan naar het energielabel dat de machines hebben. Bij het huren van een wasmachine is er van automatische contractverlenging vaak geen sprake.

Tip: Heb je nog een oude (kapotte) wasmachine staan? Dan nemen veel verhuurbedrijven deze kosteloos voor je mee.

Kenmerken en varianten van Wasmachine

Energielabel variërend van D tot A+++
Trommel capaciteit variërend van 6 tot 9 kg