Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
86 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Camper Travel Fun

9,0

Voor de tweede keer hebben wij een camper gehuurd bij CTF. Met veel plezier zijn wij in de afgelopen herfstvakantie met de Pössel buscamper vertrokken met 2 volwassenen naar Toscane in Italië. De buscamper vinden wij een ruime camper, voldoende kastruimte, prima voldoende keukenmaterialen. Prima systeem dat de fietsendrager op de trekhaak (kan dan ook een e-bike op) met fietsen erop opzij geschoven konden worden zodat de achterportieren open konden. Enige nadeel voor mij was omdat mijn lengte 1.50 is dat de bestuurdersstoel niet lager kan zodat ik nét met mijn voet op de grond kwam als ik ging rijden. Voor de lange afstand op de snelweg lijkt dat iets minder een probleem dan zet je de cruise controle aan maar in de stad rijden is iets lastiger. Het huren van een camper bij CTF bij Niek weer soepel gegaan, hij neemt alle tijd om alles goed uit te leggen voor vertrek en je kan hem ten alle tijden bellen of appen bij vragen of problemen, tijdens de reis. Wij hebben gebruik gemaakt van camper en kampeerplaatsen in Italië, hiervoor het groene boekje gebruikt die in de camper aanwezig is. Het is zeker niet de laatste keer dat wij bij CTF een camper hebben gehuurd, het is een heerlijk gevoel van vrijheid zo’n camper.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 19-10-2019

10

Voor het 2e jaar een camper hier gehuurd. Goede uitleg uitstekende service en handige tips. Bij terug brengen van de camper vriendelijke ontvangst en interesse hoe de vakantie is bevallen. Voor 2020 bij terug brengen ook de periode gelijk vast gelegd. En een uitstekende camper met goed vermogen voor in de bergen.

Product gehuurd: Half-integraal camper

10

Zijn de afgelopen 2 weken met de camper nr 5, Corado T337 op pad geweest, een rondje Nederland gemaakt. Over de de camper niets dan goeds. Wat een feest voor ons was, is dat de vloer geheel egaal was. Voor mij (Janny) als mindervalide een feest. Ik heb nogal eens de neiging om te vallen of mis te stappen. Ondanks het vreselijk slechte weer (elke dag regen) hebben we ons prima vermaakt. We zullen zeker volgend jaar weer bij Niek aankloppen. Hij heeft toch ook nog een oplossing bedacht in de garage zodat mijn rolstoel mee kon. Als dat geen service is!!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

Voor de 2e keer een camper gehuurd. Wederom goede uitleg gehad hoe alles werkt en toen wij een vraag hadden tijdens onze reis was Niek goed bereikbaar en kregen wij meteen advies. Kortom: wederom een geweldige vakantie gehad zonder zorgen!! Hans en Margreet

Product gehuurd: Buscamper

9,0

Voor de eerste keer met een camper (camper 8) een weekje op pad geweest om te ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. We zijn helemaal om en vinden dit een ideale manier om op vakantie te gaan. Ook het huren van de camper bij CTF heeft daar zeker toe bijgedragen. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en instructie en een nette schone camper. Vergelijken met andere verhuurders kunnen wij niet doordat het onze eerste keer is, maar is ook niet nodig want onze ervaring met CTF is uitstekend dus komen wij gewoon weer terug.

9,0

Voor de tweede keer een buscamper gehuurd bij CTF en daar drie weken mee op pad geweest. De camper was weer net zo compleet en comfortabel en een klein defect wordt door Niek op zondagavond onmiddellijk op afstand opgelost. Dat is geruststellend als je op vakantie bent! Het was weer prettig zaken doen met CTF!

Product gehuurd: Buscamper

9,0

het is voor ons de vierde keer dat we een camper bij campertravelfun hebben gehuurd. Dit maal camper nr. 7 de Weinsberg Cara compact. De gehuurde camper had alles in zich wat een mens zich kan wensen wanneer die een tocht gaat maken. Wij zijn 4 weken naar Scandinavië geweest en zelfs de elektrische fietsen gingen "moeiteloos" in de garage mee. Er is zelfs een omvormer aan boord om, tijdens het rijden, de batterijen van de fietsen op te laden. We gaan in het voorjaar weer op pad en zeker weer met een camper van Niek en Jan

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

Prima camper gehuurd. Zeker zijn geld waard. We hebben prima onbezorde vakantie gehad. De Camper bracht ons overal waar we wilden.

Product gehuurd: Half-integraal camper

10

Wij waren van plan een maand naar Noorwegen te gaan met een camper. Omdat het onze eerste camper reis was lieten we ons informeren door Niek eigenaar van Camper Travel Fun. We kregen al de aandacht en informatie die we nodig hadden wat leidde tot het huren van een camper. We kregen een prachtige camper mee met al de luxe erop die je maar denken kan. Bij het ophalen van de camper kregen we een complete uitleg, een informatie map en nog praktische tips. Het reizen met de camper was erg leuk en de camper voelde al snel vertrouwd aan. Prima wagen! Wij kunnen iedereen Camper Travel Fun aanbevelen, een vertrouwd adres. Tip. Via internet kan je heel gemakkelijk het eigen risico afkopen tot 200 euro bij Allianze, het gaf ons een rustig gevoel.

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

Als tent kampeerders wilden wij eens een buscamper proberen. In Canada huurden we al diverse keren een enorme camper, maar dat leek ons in Europa niet echt handig. We houden van mooie wegen en gave plekken, met zo’n grote camper kom je daar niet. De gehuurde buscamper van 6 meter bleek een succes. We stonden op de meest fantastische camperplekken, parkeerden op gewone parkeerplaatsen en kwamen de meest steile en bochtige wegen prima door. De trek kracht (150pk) was perfect. De uitgebreide uitleg van te voren door de vriendelijke verhuurder en zijn vrouw was geweldig. Onze eigen auto stond veilig in de loods van de verhuurder. De camper was schoon, goed ingericht en had veel handige extra’s. Alles werkte goed. Twee keer moesten wij bellen omdat er iets was wat wij niet snapten en dat was geen enkel probleem, zelfs niet om 23.00 uur. De borg hadden we op de zelfde dag terug als dat we de camper terugbrachten, top! De verzekering die zelfs 24 uur per dag eventuele bandenproblemen dekte en alle andere voorkomende mankementen, gaf een rustig gevoel, evenals het eventuele vervangende vervoer. De verhuurder had alles echt super voor elkaar. We kregen bij vertrek zelfs nog een pak koffie voor bij de ook aanwezige Italiaanse koffiemaker. Wij hadden echt een onvergetelijke campervakantie en raden iedereen deze verhuurder aan. Kleinschalig, degelijk en betrouwbaar!

Product gehuurd: Buscamper

9,0

Eindelijk was het 5 juli en hebben wij camper no 5 opgehaald om een rondje Frankrijk te doen. Na goede uitleg van Jan en Niek gingen wij op reis. Het is een geweldige vakantie geworden. Alles was aanwezig en hebben geen problemen gehad Na 3 weken hebben wij de camper weer ingeleverd en onze ervaringen vertelt en hopen volgend jaar weer een reis te gaan maken met een camper van jullie Nogmaals bedankt

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

Na een prima uitleg van Niek hebben we bijna 4 weken door Scandinavië getoerd. Alles voor zo'n vakantie was aan boord van de buscamper aanwezig. Alleen een haakje in de badkamer voor een handdoek ontbrak. Camper Travel Fun is zeker aan te bevelen!

Product gehuurd: Buscamper

9,0

Wij kijken zeer enthousiast terug op onze eerste camper vakantie . Een reis van 3 weken door Noorwegen. De camper was voorzien van alles wat je nodig hebt. Van verstelbare tuinstoelen tot aardappelschilmesje. De achteruitrij camera en de "gewone"camera tijdens rijden waren erg fijn. Alle contacten vanaf de start van ons plan tot het inleveren verliepen erg prettig. We hadden helaas pech met een spiegelaanrijding . Dat heeft Niek in ons voordeel zeer prettig verholpen. Conclusie zelfs vanuit Ede (gld) gaan wij een volgende keer weer naar Bergschenhoek voor een camper.

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

We hadden vroeg een camper geboekt, echter hierdoor waren we in de planning vergeten. Dit werd echter binnen een dag opgelost door Niek, zodat we toch op reis konden. Uitleg was geweldig en mocht je onderweg een vraag hebben; je appje werd binnen no time beantwoord. Kortom zeker een aanrader hier je camper te huren, ook als je je huisdier mee wilt nemen. Super en snelle service, een echt no nonsense bedrijf!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

We zijn voor het eerst met een camper op vakantie geweest. De uitleg was prima. De camper was compleet wat inventaris betreft. We hebben een leuke vakantie gehad. Het is ons zo goed bevallen dat we in het najaar nog een week gaan met de camper.

Product gehuurd: Buscamper

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Camper Travel Fun

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..