Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
104 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Camper Travel Fun

9,0

Dit jaar zijn we voor het eerst met een camper op vakantie gegaan om te ervaren of dit echt iets is voor ons. Om die reden besloten om een buscamper te huren en dat is van alle kanten uitstekend bevallen. We zijn enthousiast over het gebruik van een buscamper en het daarmee op vakantie gaan. Wij zijn om! Ook is Camper Travel Fun ons uitstekend bevallen en wat ons betreft een echte aanrader. Alles wat perfect geregeld en verzorgd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en alles in een vriendelijke en relaxte sfeer. De uitleg van de camper was voor ons als nieuwkomers ruim voldoende. Eigenlijk kunnen we geen verbeterpunten noemen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde vakantie en met deze ervaring op zak gaan we eens kijken of we een leuke camper kunnen scoren. Wie weet!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 28-08-2020

9,0

In één woord GOED. Goede en ongedwongen uitleg. Eén klein puntje, binnen schoon moet beter. Controle op oude huurders. Nogmaals: goed, goed, ,goed. Huren voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 15-08-2020

Reactie van Camper Travel Fun

Fijn te horen dat ons bedrijf en werkwijze gewaardeerd worden. Jammer dat er blijkbaar iets over het hoofd gezien is. Goed kan dus Beter. Door de groei in het aantal camperwisselingen is ons team lopende dit seizoen uitgebreid. We hebben er ook voor gekozen om de binnenzijde extra te reinigen, daar is nu een extra schoonmaak team-binnenzijde voor aangenomen. Dus binnen en buiten worden door ons schoongemaakt. En de huurders kunnen zich volledig over geven aan het camperplezier.......

9,0

Toen wij bij toeval bij Camper Travel Fun kwamen vooreen buscamper was dat een schot in de roos! Eigenaar Niek nam alle tijd voor informatie en uitleg, is heel flexibel en bedenkt overal wel een oplossing voor. Ook het contact voor en tijdens de vakantie is top! Ook bij het inleveren verloopt het geheel in een ontspannen sfeer Bedankt Niek en Jan . Word zeker vervolgd!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 07-08-2020

10

Voor de vijfde keer zijn we met een camper van Camper Travel Fun op pad geweest. Dit keer een rondreis van vijf weken. De camper was perfect voor deze coronations. Alles aan boord en helemaal selfsupporting. De uitleg en begeleiding onderweg was weer perfect en iedereen was ook weer enthousiast toen we terug kwamen. Als het even kan was dit zeker niet de laatste keer. Nogmaals bedankt. En nog een fijne zomer

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 10-07-2020

9,0

We zijn inmiddels min of meer een vaste (zeer tevreden) klant. Iedere keer een prima en nette camper mee gehad. Ook wij ervaren het contact met Niek en de andere helpende mannen als heel prettig, meedenkend en vooral betrokken.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 17-07-2020

10

We rented a motorhome for 1 week, traveled to Alsace area and made roughly 1800km. Motorhome was in perfect condition. We had no troubles with the vehicle. All facilities in motorhome were perfectly working and in new condition. Niek always promptly answered all of our questions and helped us a lot both before and during our trip. Camper Travel Fun made our first camper experience very smooth and problem free. It will definetely be our first choice for the next time.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 24-07-2020

9,0

Voor de 2e keer dezelfde camper gehuurd en ermee naar duitsland en oostenrijk geweest. Het was weer zo fijn..heerlijke camper met alles erop en eraan. Het contact onderweg met niek is heel fijn als je ergens niet uit komt. Geweldige service. Volgend jaar huren we zeker weer bij ctf.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 03-07-2020

9,0

Wij hadden een uitstekend onderhouden camper. Alles was netjes en goed verzorgd. Voor ons was dit de 2e keer dat we met een camper van Camper Travel Fun op stap waren. Onze rondreis ging via Valkenburg, Luxemburg, Trier, Bernkastel, Cochem, Koblenz, Altenahr en via Maastricht terug. Onze fietsen achterop de camper mee. Het was een heel ontspannen vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 10-07-2020

8,0

Fijne camper om in te rijden. Bed ( lengte bed) ligt prima wel wat krappe loop ruimte rondom keuken en sanitair.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 12-06-2020

9,0

Als beginnende camperaars hebben we hele goede uitleg gekregen bij het ophalen van de camper. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De bijrijder kreeg zelfs een voetenbankje mee! Ook de instructiefilmpjes zijn duidelijk. De camper is schoon en compleet ingericht. We hebben een hele fijne vakantie gehad.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 19-06-2020

9,0

Voor de 2e keer een camper bij CTF gehuurd, en weer alles tot in de puntjes geregeld. Met heel dat Corona gedoe hadden we eigenlijk besloten om maar een jaartje in de tuin te zomeren. Echter toen de regels wat werden losgelaten zijn we toch eens op de site gaan kijken. Stond er toch nog een Camper voor 2 weken welke geboekt kon worden. Door Corona was iedereen wat afwachtend, normaal moet je er ruim op tijd bij zijn. Camper stond keurig klaar en alles weer netjes compleet. En ook nu weer keurige uitleg, waarbij men alle tijd voor je neemt, ook al heb je vaker gehuurd. Als je vergelijkt tussen meerdere verhuurders let dan goed op, bij Camper Trafel Fun is namelijk alles inclusief. Dus niet extra betalen voor stoelen en zo, alles zit er bij. Instappen met je koffertje en vakantie houden! Camper was zo goed als nieuw en alles werkt naar behoren, en als er iets niet goed is bel je Niek en hij regelt alles netjes voor je. Wij gaan volgens jaar gewoon weer lekker met de camper, dit jaar zijn we in NL gebleven ivm Corona, volgend jaar gaan we weer verder kijken. NL is overigen ook aan t e raden in de camper, fietsen achterop en genieten! Fietsendrager is ook inclusief, op alle campers. De 135 is fijn en compact voor 2 personen, vorige keer de 132, deze is even groot maar met dwars bed. De 135 doet wat ruimer aan, verschil is minimaal. O ja, vanmorgen camper terug gebracht, vanavond de borg al terug gestort gekregen. Niek, bedankt voor weer een fijne vakantie, tot volgend jaar!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 18-06-2020

10

Wij hadden de Pössl buscamper gehuurd en vertrokken met 2 volwassenen, ivm Covid zijn wij in Nederland gebleven ipv dat we van plan waren naar Bretagne te gaan. Wij hebben er ook geen spijt van gehad want er is nog zoveel moois te zien en te beleven in Nederland. Over de door ons gehuurde buscamper niets dan goeds. Alles rond de verhuur verliep soepeltjes, geen problemen gehad en heerlijk van de Allinclusive genoten. Goeie en duidelijke uitleg vooraf van Niek gehad en er viel niets op of aan te merken. Wat ik ook fijn vond is dat de borg de volgende dag alweer teruggestort was, dit heb ik elders wel anders meegemaakt. Volgende keer ga ik zeker weer via CTF.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 19-06-2020

10

In eerste instantie hadden we de camper voor 4 weken gehuurd om naar Frankrijk te gaan, maar gezien de Covid konden we daar niet naartoe. We hebben toen zonder problemen de huur periode naar 3 weken kunnen bijstellen en hebben een rondje Nederland gedaan. Andere verhuurders zouden dan de gereserveerde 4 weken in rekening brengen, maar Niek niet. Aangezien de campers van Camper Travel Fun alles erop en eraan hebben konden we gewoon op vakantie, aangezien de douches en toiletten op campings nog niet open waren vanwege de beperkingen. Als er vragen zijn kun je die gewoon stellen aan Niek en hij adviseert dan per app of belt. Wij hebben nu naar alle tevredenheid voor het derde jaar bij hem een camper gehuurd en hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd. Ik zou Camper Travel Fun iedereen aanbevelen die met een camper met alles erop en eraan op pad wil. Er wordt ook heel goede uitleg gegeven voor je op pad gaat. Kort gezegd top vakantie gehad met een top camper!!!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 05-06-2020

9,0

Uitstekende uitleg bij huur en vertrek. Nadat we onze vakantie moesten onderbreken werd de camper zelfs op door bedrijf opgehaald. Wat een service.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 12-06-2020

9,0

Mooie camper met alles er op en aan. Goede uitleg van Nick! Aan te raden voor een leuke vakantie en voor herhaling vatbaar

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 12-06-2020

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Camper Travel Fun

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..