Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
121 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Camper Travel Fun

10

Zeer goede en vriendelijke service van Niek. Hij heeft een persoonlijke benadering, wat erg prettig is. Camper wordt ook volledig uitgerust geleverd en bij het ophalen wordt een goede uitleg gegeven. Camper was prima in orde. We hebben helaas de reis voortijdig moeten afbreken, maar ook dit werd door Niek op een erg fijne manier opgepakt. Kortom: alle lof voor Camper Travel Fun!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 28-05-2021

9,0

We zijn eerst bij Niek gaan kijken omdat we nog nooit met een camper op stap waren geweest. Hij nam alle tijd voor uitleg en vervolgens zijn wij een paar dagen met een camper door Nederland gaan toeren. Het is ons zeer goed bevallen. De camper is heel schoon en de bedmaten waren ook royaal genoeg. Het contact met Niek verliep heel goed. Het was voor ons luxe kamperen zonder het gedoe van een tent opzetten. Wij gaan zeker weer met een camper op stap!!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 23-04-2021

9,0

We wilden een buscamper huren om uit te proberen hoe ons dat zou bevallen. We zagen op de website dat camper travel fun gespecialiseerd is in de verhuur van reisklare compacte camers voor een schappelijke prijs. De uitleg door sympatieke Niek die hiervoor voldoende tijd nam was uitstekend. De compleet ingerichte camper voldeed aan aan al onze verwachtingen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 23-04-2021

10

Uitstekende uitleg, zowel vooral via de mail als bij het ophalen en zeker ook supersnelle reactie toen wij onderweg nog wat vragen hadden. Mooie, goed onderhouden camper en bij het boeken en hal;en/terugbrengen zeer flexibel. Tot de volgende keer!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 23-04-2021

10

Evenals vorig jaar trokken we er dit jaar op uit met de Carado T337, een ruime camper ruim met genoeg opslag- en koelkastruimte, en prima in orde. Door de opstelling van de bedden in de lengte hoeft er niet gekropen te worden. Gezien de kou (11 april - sneeuw !) was de verwarming dit keer wel heel fijn om te hebben. ook een prettige optie: de achteruitkijkcamera wat in- en uitvoegen wel heel veilig maakt. Niek is enthousiast en flexibel met ophaal- of brengtijden; voor hem is onze vakantie heilig.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 09-04-2021

9,0

Wij wilde in het voorseizoen een camper huren. Echter door de Corona hebben we besloten dit uit te stellen. We zijn bang dat onze eerste camper ervaring een slechte zou zijn. Maar aan het enthousiasme van Niek heeft het zeker niet gelegen. Deze man heeft een passie voor zijn vak en nam alle tijd om ons te woord te staan en uitleg te geven. Hij had alle begrip voor onze beslissing. Wij komen later zeker terug om alsnog een camper te huren.

10

Voor wat uitstapjes in Nederland wilden we graag voor het eerst een camper huren. Uiteindelijk bij Niek van Camper TravelFun uitgekomen en de Carado Vlow600 meegenomen voor een paar dagen. De camperbus is zeer goed bevallen en gaan we zeker nog vaker huren. Nu met wat meer ervaring gaan we waarschijnlijk ook een groter model uitproberen voor langere trips. Service van Niek was perfect! Goeie uitleg van de functies van de bus, aanvullend ook nog duidelijke filmpjes toegestuurd gekregen, flexibel en makkelijk te bereiken voor vragen. Kortom 100% tevreden, bedankt Niek, ons ga je zeker nog vaker terugzien!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 21-02-2021

9,0

Voor het eerst een camper t335 gehuurd. Erg goed bevallen. Rondtoer Luxemburg gedaan,elke dag een nieuwe plek bezocht. Gelijk gereserveerd voor volgend jaar. Service top,zonder problemen en kosteloos camper een dag langer kunnen gebruiken. Bedankt Niek en jan. Tot volgend jaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 16-10-2020

9,0

Voor de tweede keer een camper (Carado T135) gehuurd bij CTF voor 2 weken. We wisten al dat de service erg goed was. Eigenlijk voor mei /juni gehuurd maar door Corona zonder problemen of bijbetalen kunnen verzetten naar 21 augustus. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Nederland en hopen nog vaak een camper te kunnen huren bij Niek.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 21-08-2020

10

We hebben al een keer eerder gehuurd en daarom dit jaar weer , super mooie camper met alle comfort ! Niek was wederom zeer duidelijk in uitleg met zelfs een instructiefilmpje via de mail , we zijn nu al plannen aan het maken voor een volgende keer !

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 06-10-2020

8,0

Goede voorlichting voor vertrek en flexibel.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 25-09-2020

9,0

Hadden eigenlijk een camper gehuurd voor de eerste 2 weken in juni maar door de corona problemen in overleg met de Niek verplaatst naar september. Voor het eerst een camper gehuurd en mede dank zij goede uitleg van zeer gemotiveerde mensen ,ondanks aanpassing vanwege de corona,een super vakantie gehad in eigen land. Plaatsen bezocht waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat ,maar nu wel. Lekker in je eigen bubbel. Bij terug komst gelijk een optie voor volgend jaar genomen. TOP.

Gehuurd op: 05-09-2020

9,0

Voor het allereerst een camper gehuurd en gelijk maar een flinke: Corrado T337. Voortreffelijke introductie gehad bij het ophalen. Het went vrij snel zo'n groot gevaarte, zeker als je het een beetje samen regelt bij het achteruit steken. Zeer complete uitrusting, alles wat je nodig hebt is aan boord. Zelfs de fietsen hebben een eigen stalling achterin. Superluxe vakantie gehad met rondje Holland vanwege de Corona. Kan niet wachten op bijvoorbeeld een trip naar Schotland of Noorwegen met zo'n camper.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 02-10-2020

9,0

Voor de 26ste keer hebben we een camper gehuurd. Dit keer voor de tweede keer bij Camper Travel Fun omdat de eerste keer in 2019 bij deze voortreffelijke en behulpzame camper verhuurder zeer goed bevallen is. Zoals bij vele huurders is onze initiële huurperiode in mei gecanceld en op een zeer prettige wijze door Niek verplaatst naar het najaar. Door allerlei problemen bij haar werkgever, de KLM, moest onze dochter haar gehuurde camper cancelen hetgeen zeer plezierig door CTF is geregeld. Onze 4 weken vakantie is, achteraf gezien, voortreffelijk verlopen zowel door de service van CTF als door onze keuze om door het oosten van Duitsland naar Oostenrijk te trekken van de ene camperplek naar de andere zonder last te hebben van allerlei corona maatregelen. Ter afsluiting: Niek en Jan, jullie runnen een top bedrijf met een top service en met top campers!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 04-09-2020

10

Voor het eerst camper gehuurd en daarmee naar Frankrijk geweest. De camper is enorm goed bevallen. We wisten vooraf niet dat je eigenlijk overal kunt komen met de camper en hoe flexibel je bent. Camper Fun heeft bovendien alles goed verzorgd, alles wat je nodig hebt zit erin en hebben we ook gebruikt. Service van het bedrijf is uitstekend. In Frankrijk worden camperaars enorm in de watten gelegd.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 05-09-2020

Schrijf een beoordeling

Producten van Camper Travel Fun

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..