Vind jouw beste huurdeal

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
146 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Camper Travel Fun

8,0

Als je een camper wilt huren huur hem dan bij Niek en Jan je krijgt een bijna nieuwe camper mee wat een fijn gevoel geeft, zodat je weet dat alles is geregeld, als er wat is kun je altijd appen je krijgt snel antwoord dat is fijn. Voor ons dus weer een fijne vakantie geweest die 2 weken met de camper van Camper Travel Fun (advies als je dit leest gouw gaan huren en genieten). Bedankt weer Niek en Jan en weer tot de volgende reis.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 01-10-2021

10

Dit keer hadden wij voor 2 weken de Carado T337 gehuurd. Eerder hadden wij al een buscamper en ook een keer al de T337 gehuurd. Ook deze keer hadden wij weer de bekende, uitgebreide uitleg gekregen van Niek. We zijn ook deze keer in Nederland gebleven. Reuze naar ons zijn gehad en natuurlijk weer voor herhaling vatbaar. Door de flexibiliteit van een ieder en de zeer snelle teruggave van de borg, gaan we uiteraard weer bij Camper Travelfun terugkomen. Niek, bedankt voor alles en voor "de gevonden voorwerpen".

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 17-09-2021

9,0

Voor de tweede maal dit jaar twee weken met een grotere camper . Geweldige ervaring wederom,en wat een fijn bedrijf. Alles klopt geen enkele wanklank. Dank aan Niek wederom voor de uitstekende communicatie. Volgend jaar zeker weer een paar weken. Han en Marjo

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 10-09-2021

10

Voor het vierde achtereenvolgende jaar een buscamper gehuurd; nu een Carado. Het is allemaal dik in orde en het contact met Niek en Jan is vertrouwd en een mooi begin en einde van de reis. Alles werkte naar behoren, maar het blijft een vertrouwenwekkend idee dat als er iets zou zijn er via app of telefoon zo een oplossing is!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 28-08-2021

9,0

Nu voor het derde jaar bij Camper Travel Fun een camper gehuurd. En dat komt door het fijne contact met Niek en Jan en de goede service. Mede door de enthousiaste verhalen en ervaringen van Niek en Jan. Geheel compleet en ze weten waar ze over praten. Ze staan altijd voor je klaar (waar je ook bent) en komen met een oplossing. Die ervaring hebben wij meegemaakt in ons eerste jaar toen we een "ongelukje" hebben gehad. Wij blijven bij hen een camper huren. Super.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 27-08-2021

10

Net terug van twee weken vakantie met de camper van Travel Fun. Het was onze eerste camper ervaring. We zijn bij vertrek goed voorgelicht, daar namen ze alle tijd voor. De vragen die wij tijdens onze vakantie nog hadden werden heel snel door Niek via de app beantwoord. Na onze vakantie camper weer keurig ingeleverd en dezelfde dag de borg al weer teruggestort gekregen op onze rekening. Kan een ieder die een keer een camper wil huren of uitproberen dit bedrijf aanbevelen. Leuke, vrolijke en deskundige medewerkers. Heel erg bedankt en jullie zien ons zeker terug. En dat zegt genoeg:)

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 20-08-2021

9,0

We hebben een prima ervaring met Camper Travel Fun! Niek en Jan verhuren met de filosofie 'alles zo compleet mogelijk zonder bij te betalen' en dat beviel ons goed. De camperbus was dus compleet uitgerust en het gewenste fietsenrek werd zonder vragen gemonteerd en meegegeven. We zijn 3 weken in Frankrijk op stap geweest en toen we de eerste avond een vraag over het 3e bed hadden, kregen we meteen reactie en advies: top! Alle communicatie gaat in een positieve en relaxte toon. We komen zeker in de komende jaren terug.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 06-08-2021

9,0

De camper was in zeer goede staat en vrijwel nieuw. De camper was compleet en het ontbrak ons aan niets. We zijn zeer goed en vriendelijk behandeld door Camper Travel Fun. Kortom: volgend jaar graag weer!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 13-08-2021

10

Via internet bij CamperFun terecht gekomen: wat een heerlijke ervaring! Spontaan, persoonlijk en goed met je meedenken (ook toen we zelf een ongelukje met een spiegel hadden). Je kunt 24-7 op ze terugvallen, echt heel sterk. En ze hebben gewoon handige dingen aan de campers toegevoegd, heel compleet en goed over nagedacht. Als we weer een camper huren weten we waar we als eerste weer aankloppen. Ga nog heel lang zo door Niek en de rest!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 30-07-2021

9,0

Begin van het jaar een deden we al onze eerste verkennende voorjaarstrip in Nederland. Nu zijn we 4 weken, met zelfde L-model, op reis geweest door Duitsland, Oostenrijk en ons geliefde Italie. Super vakantie gehad. Stoelen, rijgedrag en wegligging zijn echt prettig. Comfort van koelkast, vriezer en airco is in de zomer eigenlijk geen luxe meer, maar noodzaak. Ophalen en inleveren verliep weer heerlijk soepel. Voelt bijna als bezoek aan vrienden. Onderweg snelle reactie op onze vragen via Whatsapp. Fijn, geruststellend, ook al waren het over kleine dingetjes. Kortom, zeer tevreden over bedrijf en de mensen.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 17-07-2021

10

Super goede camper met echt alles erop en eraan! Zelfs op het allerlaatste moment nog gezorgd voor perfect werkende satelliet schotel en TV. Echt goede service en ontzettend vriendelijke mensen. Petje af Camper Fun Travel, dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 09-07-2021

10

Toen we de camper na drie fantastische weken weer kwamen inleveren vertelde Niek dat dit model volgend jaar juni al helemaal volgeboekt is. Gelukkig wilden we graag eens een buscamper proberen, en die bleek nog wel beschikbaar, zodat we die dan maar meteen gereserveerd hebben voor 2022. Dus u begrijpt dat wij wat terughoudend zijn om onze geweldige ervaringen met Camper Travel Fun te delen, want wij zijn bang dat CTF zo populair wordt dat wij straks achter het net vissen šŸ˜‰.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 11-06-2021

9,0

Voor ons was het de eerste keer dat wij een camper huurden. Wij kozen voor Camper Travel Fun omdat deze goede reviews had. Ook onze ervaring was heel goed. Vooraf goede uitleg, Niek nam daar echt de tijd voor. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 25-06-2021

9,0

Deze vakantie drie weken met een buscamper een ā€˜rondje Nederlandā€™ gemaakt. Zeer fijne, compleet uitgeruste bus (zonnepanelen!) die makkelijk hanteerbaar is. Wij zijn prima geholpen door Niek die enthousiast en met de nodige humor goede uitleg over de bus heeft gegeven. Een aanrader!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 18-06-2021

9,0

Uiterst vriendelijke mensen, die volop de tijd nemen om alles uit te leggen. Snelle reactie om de huur te regelen. Kortom: uiterst tevreden over Camper Travelfun

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 24-06-2021

Schrijf een beoordeling

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..

Bekijk ook andere aanbieders voor: