Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
96 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Camper Travel Fun

8,0

Fijne camper om in te rijden. Bed ( lengte bed) ligt prima wel wat krappe loop ruimte rondom keuken en sanitair.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 12-06-2020

9,0

Als beginnende camperaars hebben we hele goede uitleg gekregen bij het ophalen van de camper. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. De bijrijder kreeg zelfs een voetenbankje mee! Ook de instructiefilmpjes zijn duidelijk. De camper is schoon en compleet ingericht. We hebben een hele fijne vakantie gehad.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 19-06-2020

9,0

Voor de 2e keer een camper bij CTF gehuurd, en weer alles tot in de puntjes geregeld. Met heel dat Corona gedoe hadden we eigenlijk besloten om maar een jaartje in de tuin te zomeren. Echter toen de regels wat werden losgelaten zijn we toch eens op de site gaan kijken. Stond er toch nog een Camper voor 2 weken welke geboekt kon worden. Door Corona was iedereen wat afwachtend, normaal moet je er ruim op tijd bij zijn. Camper stond keurig klaar en alles weer netjes compleet. En ook nu weer keurige uitleg, waarbij men alle tijd voor je neemt, ook al heb je vaker gehuurd. Als je vergelijkt tussen meerdere verhuurders let dan goed op, bij Camper Trafel Fun is namelijk alles inclusief. Dus niet extra betalen voor stoelen en zo, alles zit er bij. Instappen met je koffertje en vakantie houden! Camper was zo goed als nieuw en alles werkt naar behoren, en als er iets niet goed is bel je Niek en hij regelt alles netjes voor je. Wij gaan volgens jaar gewoon weer lekker met de camper, dit jaar zijn we in NL gebleven ivm Corona, volgend jaar gaan we weer verder kijken. NL is overigen ook aan t e raden in de camper, fietsen achterop en genieten! Fietsendrager is ook inclusief, op alle campers. De 135 is fijn en compact voor 2 personen, vorige keer de 132, deze is even groot maar met dwars bed. De 135 doet wat ruimer aan, verschil is minimaal. O ja, vanmorgen camper terug gebracht, vanavond de borg al terug gestort gekregen. Niek, bedankt voor weer een fijne vakantie, tot volgend jaar!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 18-06-2020

10

Wij hadden de Pössl buscamper gehuurd en vertrokken met 2 volwassenen, ivm Covid zijn wij in Nederland gebleven ipv dat we van plan waren naar Bretagne te gaan. Wij hebben er ook geen spijt van gehad want er is nog zoveel moois te zien en te beleven in Nederland. Over de door ons gehuurde buscamper niets dan goeds. Alles rond de verhuur verliep soepeltjes, geen problemen gehad en heerlijk van de Allinclusive genoten. Goeie en duidelijke uitleg vooraf van Niek gehad en er viel niets op of aan te merken. Wat ik ook fijn vond is dat de borg de volgende dag alweer teruggestort was, dit heb ik elders wel anders meegemaakt. Volgende keer ga ik zeker weer via CTF.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 19-06-2020

10

In eerste instantie hadden we de camper voor 4 weken gehuurd om naar Frankrijk te gaan, maar gezien de Covid konden we daar niet naartoe. We hebben toen zonder problemen de huur periode naar 3 weken kunnen bijstellen en hebben een rondje Nederland gedaan. Andere verhuurders zouden dan de gereserveerde 4 weken in rekening brengen, maar Niek niet. Aangezien de campers van Camper Travel Fun alles erop en eraan hebben konden we gewoon op vakantie, aangezien de douches en toiletten op campings nog niet open waren vanwege de beperkingen. Als er vragen zijn kun je die gewoon stellen aan Niek en hij adviseert dan per app of belt. Wij hebben nu naar alle tevredenheid voor het derde jaar bij hem een camper gehuurd en hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd. Ik zou Camper Travel Fun iedereen aanbevelen die met een camper met alles erop en eraan op pad wil. Er wordt ook heel goede uitleg gegeven voor je op pad gaat. Kort gezegd top vakantie gehad met een top camper!!!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 05-06-2020

9,0

Uitstekende uitleg bij huur en vertrek. Nadat we onze vakantie moesten onderbreken werd de camper zelfs op door bedrijf opgehaald. Wat een service.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 12-06-2020

9,0

Mooie camper met alles er op en aan. Goede uitleg van Nick! Aan te raden voor een leuke vakantie en voor herhaling vatbaar

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 12-06-2020

9,0

Inmiddels een vertrouwd adres geworden, meerdere campers gehuurd. Doch elke keer weer ruime aandacht en uitleg, met nadruk op kleine nuttige details. Iedere keer weer een feest om een camper te halen en te brengen. Zelfs contact onderweg om te vragen of alles naar wens verloopt. Hulde.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 31-05-2020

10

Onze Vakantieplannen werden door de Corona crisis gewijzigd. Spanje werd een camper Nederland door cruisen. Ook één van de dingen die op onze Bucket list stond, dus waarom nu niet. We waren toch aan vakantie toe. En zo werd het, we huurden een camper bij Camper Travel Fun. Wat een fantastische service, mooie camper, volledig zelfvoorzienend met zonnepanelen (en tv), goede bedden, heel schoon, vriendelijke mensen, goede uitleg. Zelfs onderweg de mogelijkheid even met Camper Travel Fun te schakelen, als je denkt dat de opladers van de vouwfietsen niet in de garage zitten. Die zaten er natuurlijk gewoon netjes bij en met die grappige elektrische vouwfietsjes hebben wij nog vele kilometers gemaakt. We hadden niet het mooiste weer maar wat hebben wij genoten. De camper biedt zoveel comfort. Wij probeerden het voor een week maar potverdikkie wij hadden wel 4 weken weg willen gaan met ons huisje op wielen. Dus conclusie, voor ons voor herhaling vatbaar

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 05-06-2020

10

Wij zijn via een vriend terecht gekomen bij Camper Travel Fun in Bergschenhoek. Het was voor ons de eerste keer met een camper. Prima jong en goed onderhouden campers, spik en span, volledig ingericht en uitgerust. Het enige wat je zelf mee moet nemen is persoonlijke spullen en kleding. Goed geadviseerd over het type en eigenschappen, Niek loopt de camper helemaal met je na met een heldere uitleg. Daarnaast kregen we een aantal filmpjes. Door de zonnepanelen en gas ben je redelijk onafhankelijk van stroom, je hoeft dus niet altijd een camperplaats of camping op te zoeken voor stroom. Mocht je onderweg nog een vraag hebben of iets is niet duidelijk, Niek reageert snel op de app, dat geeft een prettig en veilig gevoel. Ook verrast dat de borg al naar 2 dagen weer op de rekening stond. De volgende camper huur zal beslist bij Camper Travel Fun weer zijn, degelijk en betrouwbaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 28-05-2020

9,0

Voor de tweede keer hebben wij een camper gehuurd bij CTF. Met veel plezier zijn wij in de afgelopen herfstvakantie met de Pössel buscamper vertrokken met 2 volwassenen naar Toscane in Italië. De buscamper vinden wij een ruime camper, voldoende kastruimte, prima voldoende keukenmaterialen. Prima systeem dat de fietsendrager op de trekhaak (kan dan ook een e-bike op) met fietsen erop opzij geschoven konden worden zodat de achterportieren open konden. Enige nadeel voor mij was omdat mijn lengte 1.50 is dat de bestuurdersstoel niet lager kan zodat ik nét met mijn voet op de grond kwam als ik ging rijden. Voor de lange afstand op de snelweg lijkt dat iets minder een probleem dan zet je de cruise controle aan maar in de stad rijden is iets lastiger. Het huren van een camper bij CTF bij Niek weer soepel gegaan, hij neemt alle tijd om alles goed uit te leggen voor vertrek en je kan hem ten alle tijden bellen of appen bij vragen of problemen, tijdens de reis. Wij hebben gebruik gemaakt van camper en kampeerplaatsen in Italië, hiervoor het groene boekje gebruikt die in de camper aanwezig is. Het is zeker niet de laatste keer dat wij bij CTF een camper hebben gehuurd, het is een heerlijk gevoel van vrijheid zo’n camper.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 19-10-2019

10

Voor het 2e jaar een camper hier gehuurd. Goede uitleg uitstekende service en handige tips. Bij terug brengen van de camper vriendelijke ontvangst en interesse hoe de vakantie is bevallen. Voor 2020 bij terug brengen ook de periode gelijk vast gelegd. En een uitstekende camper met goed vermogen voor in de bergen.

Product gehuurd: Half-integraal camper

10

Zijn de afgelopen 2 weken met de camper nr 5, Corado T337 op pad geweest, een rondje Nederland gemaakt. Over de de camper niets dan goeds. Wat een feest voor ons was, is dat de vloer geheel egaal was. Voor mij (Janny) als mindervalide een feest. Ik heb nogal eens de neiging om te vallen of mis te stappen. Ondanks het vreselijk slechte weer (elke dag regen) hebben we ons prima vermaakt. We zullen zeker volgend jaar weer bij Niek aankloppen. Hij heeft toch ook nog een oplossing bedacht in de garage zodat mijn rolstoel mee kon. Als dat geen service is!!!

Product gehuurd: Half-integraal camper

9,0

Voor de 2e keer een camper gehuurd. Wederom goede uitleg gehad hoe alles werkt en toen wij een vraag hadden tijdens onze reis was Niek goed bereikbaar en kregen wij meteen advies. Kortom: wederom een geweldige vakantie gehad zonder zorgen!! Hans en Margreet

Product gehuurd: Buscamper

9,0

Voor de eerste keer met een camper (camper 8) een weekje op pad geweest om te ervaren hoe het is om met een camper op vakantie te gaan. We zijn helemaal om en vinden dit een ideale manier om op vakantie te gaan. Ook het huren van de camper bij CTF heeft daar zeker toe bijgedragen. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en instructie en een nette schone camper. Vergelijken met andere verhuurders kunnen wij niet doordat het onze eerste keer is, maar is ook niet nodig want onze ervaring met CTF is uitstekend dus komen wij gewoon weer terug.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Camper Travel Fun

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..