Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

Weg en Bos 44
2661 DK Bergschenhoek
010 341 82 86
Website

Beoordeling

9,2
78 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Camper Travel Fun

 • 9,0
  10-08-2019
  10-08-2019

  Als tent kampeerders wilden wij eens een buscamper proberen. In Canada huurden we al diverse keren een enorme camper, maar dat leek ons in Europa niet echt handig. We houden van mooie wegen en gave plekken, met zo’n grote camper kom je daar niet. De gehuurde buscamper van 6 meter bleek een succes. We stonden op de meest fantastische camperplekken, parkeerden op gewone parkeerplaatsen en kwamen de meest steile en bochtige wegen prima door. De trek kracht (150pk) was perfect. De uitgebreide uitleg van te voren door de vriendelijke verhuurder en zijn vrouw was geweldig. Onze eigen auto stond veilig in de loods van de verhuurder. De camper was schoon, goed ingericht en had veel handige extra’s. Alles werkte goed. Twee keer moesten wij bellen omdat er iets was wat wij niet snapten en dat was geen enkel probleem, zelfs niet om 23.00 uur. De borg hadden we op de zelfde dag terug als dat we de camper terugbrachten, top! De verzekering die zelfs 24 uur per dag eventuele bandenproblemen dekte en alle andere voorkomende mankementen, gaf een rustig gevoel, evenals het eventuele vervangende vervoer. De verhuurder had alles echt super voor elkaar. We kregen bij vertrek zelfs nog een pak koffie voor bij de ook aanwezige Italiaanse koffiemaker. Wij hadden echt een onvergetelijke campervakantie en raden iedereen deze verhuurder aan. Kleinschalig, degelijk en betrouwbaar!

  Product gehuurd: Buscamper

 • 9,0
  10-08-2019
  10-08-2019

  Eindelijk was het 5 juli en hebben wij camper no 5 opgehaald om een rondje Frankrijk te doen. Na goede uitleg van Jan en Niek gingen wij op reis. Het is een geweldige vakantie geworden. Alles was aanwezig en hebben geen problemen gehad Na 3 weken hebben wij de camper weer ingeleverd en onze ervaringen vertelt en hopen volgend jaar weer een reis te gaan maken met een camper van jullie Nogmaals bedankt

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 9,0
  08-08-2019
  08-08-2019

  Na een prima uitleg van Niek hebben we bijna 4 weken door Scandinavië getoerd. Alles voor zo'n vakantie was aan boord van de buscamper aanwezig. Alleen een haakje in de badkamer voor een handdoek ontbrak. Camper Travel Fun is zeker aan te bevelen!

  Product gehuurd: Buscamper

 • 3,0
  05-08-2019
  05-08-2019

  Wij hebben voor 2 weken een camper gehuurd. Bij de uitleg ging alles heel makkelijk. Een opleverrapport was niet nodig, echte schades zouden ze wel zien en beetje gebruiksschade hoorde erbij. Helaas onderweg begonnen de problemen al. Kapje van de elektriciteitstoevoer waaide eraf, de band had een kapot ventiel waardoor we deze meerdere malen moesten oppompen, de horren en gordijntjes in de camper gingen niet goed dicht. Toen we daar iets over meldden, moesten we niet zo ruw zijn? Daarna ging het motormanagement lampje branden, ook daarover gebeld. We moesten maar 100 km verder rijden naar een fiat dealer en wel direct anders had hij de week erna een probleem met zijn volgende huurder. Uiteindelijk zelf maar opgelost bij de plaatselijke Renault dealer. Als klap op de vuurpijl, bij inleveren wilde ze niet direct alles controleren omdat dat teveel werk was. Dag erna kreeg ik rekening van EUR 600 eigen risico omdat er schade op zou zitten die wij hadden veroorzaakt.... Kortom, geen aanrader om daar camper te huren, niet professioneel en wat je uiteindelijk van je borg terugkrijgt moet je maar afwachten.

  Product gehuurd: Half-integraal camper


  Reactie van Camper Travel Fun
  Beste Menno,Jammer dat je het zo ervaren hebt. En jammer dat je vergeten ben te vermelden dat er tijdens de huurperiode een raam door verkeerd gebruik kapot is gegaan, de prijs daarvan bedraagt 500 euro. Het raam was volledig uit de camper geduwd.Bij vertrek wordt er altijd gekeken of er beschadigingen zijn aan de camper, deze staan wel degelijk vermeld op het formulier. De beschadigingen bij terugkomst worden daar ook op geschreven. Wanneer er een lampje aangeeft dat de dealer naar de motor moet kijken is het niet meer dan normaal dat dit ook gedaan wordt door de dealer. De basis auto is een Fiat, dus ja dan wordt het een Fiat dealer. De aangegeven dealer lag op jullie route, dus niets omrijden..... Wanneer het een grote storing betreft kan er trouwens helemaal niet met de camper gereden worden, dit bleek gelukkig niet het geval.....Bij terugkomst bleken het raam, een richtingaanwijzer en een bumper beschadigd te zijn, verder waren er enkel dingen kwijt geraakt.Het totaal bedrag welke van de borg ingehouden werd was lager dan de genoemde 600 euro......We vinden het erg vervelend dat er schade is ontstaan, maar begrijpen dat dit mogelijk is. De verantwoording daarvoor blijft echter wel bij de huurder liggen.Onderweg is het altijd mogelijk om direct contact op te nemen, dit kan dag en nacht. We zoeken altijd naar een oplossing en hopen dat de vakantie zo weinig mogelijk oponthoud krijgt, maar blijkbaar ervaart niet iedereen dit zo.We gaan nog beter ons best doen......

 • 9,0
  03-07-2019
  03-07-2019

  Wij kijken zeer enthousiast terug op onze eerste camper vakantie . Een reis van 3 weken door Noorwegen. De camper was voorzien van alles wat je nodig hebt. Van verstelbare tuinstoelen tot aardappelschilmesje. De achteruitrij camera en de "gewone"camera tijdens rijden waren erg fijn. Alle contacten vanaf de start van ons plan tot het inleveren verliepen erg prettig. We hadden helaas pech met een spiegelaanrijding . Dat heeft Niek in ons voordeel zeer prettig verholpen. Conclusie zelfs vanuit Ede (gld) gaan wij een volgende keer weer naar Bergschenhoek voor een camper.

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 9,0
  02-07-2019
  02-07-2019

  We hadden vroeg een camper geboekt, echter hierdoor waren we in de planning vergeten. Dit werd echter binnen een dag opgelost door Niek, zodat we toch op reis konden. Uitleg was geweldig en mocht je onderweg een vraag hebben; je appje werd binnen no time beantwoord. Kortom zeker een aanrader hier je camper te huren, ook als je je huisdier mee wilt nemen. Super en snelle service, een echt no nonsense bedrijf!!

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 9,0
  24-06-2019
  24-06-2019

  We zijn voor het eerst met een camper op vakantie geweest. De uitleg was prima. De camper was compleet wat inventaris betreft. We hebben een leuke vakantie gehad. Het is ons zo goed bevallen dat we in het najaar nog een week gaan met de camper.

  Product gehuurd: Buscamper

 • 9,0
  23-06-2019
  23-06-2019

  Wij zijn 4 weken met de camper naar Noorwegen geweest. De camper beviel ons erg goed, mede door de krachtige motor en gunstige indeling. De achteruitrijcamera (met het beeld zowel tijdens voor- als achteruit rijden) geeft veel rust en overzicht bij het rijden, de inventaris is zeer compleet. Ook de service en bereikbaarheid van Niek voor al onze vragen was perfect. Al met al hebben wij een super vakantie met de camper gehad.

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 10
  16-06-2019
  16-06-2019

  Prima uitleg, mooie camper, heldere afspraken.

  Product gehuurd: Buscamper

 • 10
  28-05-2019
  28-05-2019

  Voor de tweede keer de Pössl Roadcruiser gehuurd en net als de eerste keer is dit uitstekend bevallen. Wij hebben geen ervaringen met andere verhuurders, maar beter dan huren bij Camper Travel Fun kan gewoon niet. Alles ziet er perfect schoon en netjes uit, alles wat je nodig hebt is aanwezig (pannen, schalen, bestek, tuintafeltjes en -stoeltjes, parkeerschijf, gele hesjes en een dikke map met documentatie over de camper). Verder nemen Niek en Jan alle tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Kortom...wij zijn ontzettend tevreden!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Product gehuurd: Buscamper

 • 10
  20-05-2019
  20-05-2019

  Wat hebben wij genoten! Wij als ervaren camperaars huren al sinds 1995 een camper bij verschillende verhuurbedrijven met uiteenlopende ervaringen, zowel goede als slechte. Vaak hebben wij bij terugkomst een lijstje met aanbevelingen voor de verhuurder, rammeltje hier, defect daar of zelfs iets dat de hele vakantie heeft bedorven. Maar …….. bij Camper Travel Fun hadden we helemaal geen lijstje met tekortkomingen. We liepen over van dankbaarheid voor zo’n voortreffelijke camper (no.5) waarin echt alles wat een ‘camperaar’ kan bedenken aanwezig was en functioneerde. Chapeau! Wat je bijvoorbeeld (bijna) nooit tegen komt in een gehuurde camper was de LPG gasinstallatie (geen gedoe met gasflessen) en de zonnecollector op het dak waarmee je zelf 230 Volt kan opwekken (denk aan het opladen van de accu’s van de e-bikes, camera’s, scheerapparaat, tandenborstel, etc.) . Om kort te gaan: Een camperbedrijf met een enthousiaste, flexibele en kundige Niek en Jan. Een fantastische camper die van alle gemakken is voorzien met volledige inventaris en onafhankelijk is van het bezoeken van campings onderweg. Wij bevelen dit bedrijf aan bij onze familie en kennissen

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 9,0
  18-05-2019
  18-05-2019

  Weekje camper nummer 8 gehuurd. Deze week was bedoeld als “uitprobeer” week omdat aanvankelijk de maand oktober een rondreis door het binnenland van Spanje in het verschiet stond. We hadden niet eerder “gepamperde”. Doordat we in deze laatste periode voor het eerst grootouders hopen te worden, hebben we deze reservering geannuleerd. Om maar met de deur in huis te vallen: we zijn geen camperaars, denken we. We zijn planners en willen misschien teveel controle hebben. Dit helpt niet mee aan een ontspannen vakantie met (te) veel opties. Dit staat geheel buiten het gehuurde vakantiemiddel en het huren bij CTF. De camper (Weinsberg 650) voldeed goed. Het komt prima mee in het verkeer en is, met de nodige voorzichtigheid, goed hanteerbaar. Vooral door de grote gasvoorraad en het zonnepaneel ben je niet afhankelijk van een stroompaal. Buiten gasverbruik van verwarming en koelkast gebruik je alleen de zuinige spotjes. Verder is de camper na de uitvoerige uitleg/begeleiding van Niek en Jan eenvoudig te bedienen gebleken. Ondanks de (voorlopige) conclusie dat een campervakantie niet iets voor ons is, hebben we toch een fijne week gehad, waarbij de potentiële huurders graag naar Bergschenhoek doorverwijzen!!

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 10
  13-05-2019
  13-05-2019

  Als ervaringen tentkampeerders hebben we voor een weekje een Possl camper gehuurd bij Camper Travel Fun. Om eens uit te proberen of een camper voor ons leuk is. En na een weekje vakantie in Nederland (met overigens slechte weersomstandigheden) zijn we razend enthousiast geworden. Met dochterlief van 14 jaar verschillende steden af en met de Campercontact elke dag een nieuwe overnachtingsplek gezocht. Het ging allemaal heel gemakkelijk en Niek''s begeleiding en instructie maakte de ervaring ook gewoon leuk. Voor herhaling vatbaar!

  Product gehuurd: Buscamper

 • 10
  22-04-2019
  22-04-2019

  We hebben een weekend de Carado T135 gehuurd om in Nederland te oefenen voor de ''grote vakantie'' naar Noorwegen. De camper beviel uitstekend. Alles werkte zoals je verwacht. De camper is heel compleet; al zouden iets meer ophanghaakjes voor bv handdoeken fijn zijn geweest. We mochten van Niek de camper een avond eerder ophalen. Zeer flexibel; zo ook bij het inleveren. Top!

  Product gehuurd: Half-integraal camper

 • 10
  01-04-2019
  01-04-2019

  Voor ons was het de eerste keer dat we een buscamper hebben gehuurd. We zijn door Niek zo goed voorgelicht dat we een heerlijke vakantie hebben beleefd. We zijn in maart naar Frankrijk gegaan. Van sneeuw tot prachtig weer hebben we gehad. En met de Possl als veilige plek hebben we volop kunnen genieten. We hebben al weer een nieuwe periode geboekt, want deze heerlijke bewegingsvrijheid is precies van we in onze vakantie nodig hebben.

  Product gehuurd: Buscamper

Schrijf beoordeling

...
 • Geen product gehuurd
 • Buscamper
 • Half-integraal camper
...
 • 10 - Uitmuntend
 • 9 - Zeer goed
 • 8 - Goed
 • 7 - Ruim voldoende
 • 6 - Voldoende
 • 5 - Twijfelachtig
 • 4 - Onvoldoende
 • 3 - Ruim onvoldoende
 • 2 - Slecht
 • 1 - Zeer slecht

Producten van Camper Travel Fun

 • Buscamper

  Buscamper

 • Half-integraal camper

  Half-integraal camper

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Profiel

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..