Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Camper Travel Fun

Contact

  • Weg en Bos 44
  • 2661 DK Bergschenhoek
  • 010 341 82 86

Beoordeling

9,3
114 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Camper Travel Fun

9,0

Voor het eerst een camper t335 gehuurd. Erg goed bevallen. Rondtoer Luxemburg gedaan,elke dag een nieuwe plek bezocht. Gelijk gereserveerd voor volgend jaar. Service top,zonder problemen en kosteloos camper een dag langer kunnen gebruiken. Bedankt Niek en jan. Tot volgend jaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 16-10-2020

9,0

Voor de tweede keer een camper (Carado T135) gehuurd bij CTF voor 2 weken. We wisten al dat de service erg goed was. Eigenlijk voor mei /juni gehuurd maar door Corona zonder problemen of bijbetalen kunnen verzetten naar 21 augustus. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Nederland en hopen nog vaak een camper te kunnen huren bij Niek.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 21-08-2020

10

We hebben al een keer eerder gehuurd en daarom dit jaar weer , super mooie camper met alle comfort ! Niek was wederom zeer duidelijk in uitleg met zelfs een instructiefilmpje via de mail , we zijn nu al plannen aan het maken voor een volgende keer !

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 06-10-2020

8,0

Goede voorlichting voor vertrek en flexibel.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 25-09-2020

9,0

Hadden eigenlijk een camper gehuurd voor de eerste 2 weken in juni maar door de corona problemen in overleg met de Niek verplaatst naar september. Voor het eerst een camper gehuurd en mede dank zij goede uitleg van zeer gemotiveerde mensen ,ondanks aanpassing vanwege de corona,een super vakantie gehad in eigen land. Plaatsen bezocht waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat ,maar nu wel. Lekker in je eigen bubbel. Bij terug komst gelijk een optie voor volgend jaar genomen. TOP.

Gehuurd op: 05-09-2020

9,0

Voor het allereerst een camper gehuurd en gelijk maar een flinke: Corrado T337. Voortreffelijke introductie gehad bij het ophalen. Het went vrij snel zo'n groot gevaarte, zeker als je het een beetje samen regelt bij het achteruit steken. Zeer complete uitrusting, alles wat je nodig hebt is aan boord. Zelfs de fietsen hebben een eigen stalling achterin. Superluxe vakantie gehad met rondje Holland vanwege de Corona. Kan niet wachten op bijvoorbeeld een trip naar Schotland of Noorwegen met zo'n camper.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 02-10-2020

9,0

Voor de 26ste keer hebben we een camper gehuurd. Dit keer voor de tweede keer bij Camper Travel Fun omdat de eerste keer in 2019 bij deze voortreffelijke en behulpzame camper verhuurder zeer goed bevallen is. Zoals bij vele huurders is onze initiële huurperiode in mei gecanceld en op een zeer prettige wijze door Niek verplaatst naar het najaar. Door allerlei problemen bij haar werkgever, de KLM, moest onze dochter haar gehuurde camper cancelen hetgeen zeer plezierig door CTF is geregeld. Onze 4 weken vakantie is, achteraf gezien, voortreffelijk verlopen zowel door de service van CTF als door onze keuze om door het oosten van Duitsland naar Oostenrijk te trekken van de ene camperplek naar de andere zonder last te hebben van allerlei corona maatregelen. Ter afsluiting: Niek en Jan, jullie runnen een top bedrijf met een top service en met top campers!

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 04-09-2020

10

Voor het eerst camper gehuurd en daarmee naar Frankrijk geweest. De camper is enorm goed bevallen. We wisten vooraf niet dat je eigenlijk overal kunt komen met de camper en hoe flexibel je bent. Camper Fun heeft bovendien alles goed verzorgd, alles wat je nodig hebt zit erin en hebben we ook gebruikt. Service van het bedrijf is uitstekend. In Frankrijk worden camperaars enorm in de watten gelegd.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 05-09-2020

9,0

Voor de eerste keer een buscamper (Carado Vlow 600) gehuurd voor een midweek, vanaf maandagochtend tot vrijdagmiddag. De camper hebben we pas laat geboekt. We wilden graag na veel verhalen om ons heen zelf ervaren hoe het is om met een camper op stap te zijn. Langer dan een midweek was voor ons niet mogelijk, maar Camper Travel Fun was bereid om ons toch een buscamper te verhuren met de maximale tijd die we ter beschikking hadden. De camper inrichting voldeed prima aan onze verwachtingen. De buscamper, een automaat reed prettig. Door de trekhaak achterop de bus konden we met onze eigen fietsendrager de e-bikes meenemen en lekker in oost en zuid-oost Nederland tochtjes maken in het heerlijke nazomer weer. Het contact met Niek van Camper Travel Fun verliep erg prettig, zowel bij ons eerste oriënterend bezoekje 2 weken voor vertrek, maar ook bij het ophalen en inleveren. De uitleg was goed en voldoende om probleemloos 5 dagen ervaring op te doen en te genieten.

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 21-09-2020

10

Voor het derde jaar op rij een camper gehuurd en ondanks dat we onze reis een geheel andere invulling hebben gegeven wegens de coronacrisis in France, was het weer een heerlijke reis. De camper was natuurlijk perfect in orde; daar twijfelen we al niet eens meer aan! Bijzonder was dat voor de nog niet rijdende camperaar onder ons één ritje met Jan voorafgaand aan onze vakantie voldoende was om ervan overtuigd te raken dat het rijden met een buscamper niet zo veel anders is als het rijden met een gewone auto. Zo konden wij gedurende deze reis regelmatig afwisselen achter het stuur. Dank Jan! Ook fijn was de flexibiliteit bij halen en brengen. Doordat we hem vrijdag iets eerder mochten halen, konden we zaterdag op tijd weg. En bij terugkomst konden we gelijk na het schoonmaken 's avonds nog door naar Bergschenhoek. Prettig geregeld!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 28-08-2020

9,0

Dit jaar zijn we voor het eerst met een camper op vakantie gegaan om te ervaren of dit echt iets is voor ons. Om die reden besloten om een buscamper te huren en dat is van alle kanten uitstekend bevallen. We zijn enthousiast over het gebruik van een buscamper en het daarmee op vakantie gaan. Wij zijn om! Ook is Camper Travel Fun ons uitstekend bevallen en wat ons betreft een echte aanrader. Alles wat perfect geregeld en verzorgd. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en alles in een vriendelijke en relaxte sfeer. De uitleg van de camper was voor ons als nieuwkomers ruim voldoende. Eigenlijk kunnen we geen verbeterpunten noemen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde vakantie en met deze ervaring op zak gaan we eens kijken of we een leuke camper kunnen scoren. Wie weet!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 28-08-2020

9,0

In één woord GOED. Goede en ongedwongen uitleg. Eén klein puntje, binnen schoon moet beter. Controle op oude huurders. Nogmaals: goed, goed, ,goed. Huren voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 15-08-2020

Reactie van Camper Travel Fun

Fijn te horen dat ons bedrijf en werkwijze gewaardeerd worden. Jammer dat er blijkbaar iets over het hoofd gezien is. Goed kan dus Beter. Door de groei in het aantal camperwisselingen is ons team lopende dit seizoen uitgebreid. We hebben er ook voor gekozen om de binnenzijde extra te reinigen, daar is nu een extra schoonmaak team-binnenzijde voor aangenomen. Dus binnen en buiten worden door ons schoongemaakt. En de huurders kunnen zich volledig over geven aan het camperplezier.......

9,0

Toen wij bij toeval bij Camper Travel Fun kwamen vooreen buscamper was dat een schot in de roos! Eigenaar Niek nam alle tijd voor informatie en uitleg, is heel flexibel en bedenkt overal wel een oplossing voor. Ook het contact voor en tijdens de vakantie is top! Ook bij het inleveren verloopt het geheel in een ontspannen sfeer Bedankt Niek en Jan . Word zeker vervolgd!

Product gehuurd: Buscamper

Gehuurd op: 07-08-2020

10

Voor de vijfde keer zijn we met een camper van Camper Travel Fun op pad geweest. Dit keer een rondreis van vijf weken. De camper was perfect voor deze coronations. Alles aan boord en helemaal selfsupporting. De uitleg en begeleiding onderweg was weer perfect en iedereen was ook weer enthousiast toen we terug kwamen. Als het even kan was dit zeker niet de laatste keer. Nogmaals bedankt. En nog een fijne zomer

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 10-07-2020

9,0

We zijn inmiddels min of meer een vaste (zeer tevreden) klant. Iedere keer een prima en nette camper mee gehad. Ook wij ervaren het contact met Niek en de andere helpende mannen als heel prettig, meedenkend en vooral betrokken.

Product gehuurd: Half-integraal camper

Gehuurd op: 17-07-2020

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Camper Travel Fun

Informatie over Camper Travel Fun

Wij verhuren Camperplezier....! En leveren daar de meest geschikte camper bij. Compact, compleet en Comfortabel.....En volledig. Volledig qua inrichting en uitrusting. Volledig qua onafhankelijkheid: met zonnepaneel, eigen LPG installatie. Dus vrij en onafhankelijk van een 230 V aansluiting en zonder gasflessen te hoeven wisselen.... En een compacte camper is handig in de Scandinavische landen of het Verenigd Koninkrijk, voordelige overtocht met campers van net geen 6 meter. Op deze manier wordt een campervakantie een belevenis, die haast niet te vergelijken is met een andere manier van vakantie vieren. Camperplezier, daar gaat het om! En wij verhuren het! Ons bedrijf is HUURTOPPER van 2017 !!!!

Details openingstijden

Het is altijd mogelijk om even langs te komen, maar het liefst na telefonische afspraak zodat we alle tijd hebben om uitleg te geven. Wij hebben ook de mogelijkheid om de auto achter te laten en meteen met de gehuurde camper op vakantie te gaan. De auto staat bij ons in de overdekte en afgesloten hal. Wij bieden ook verschillende vouwfietsen die handig in de camper mee genomen kunnen worden..