Half-integraal camper huren

Cabine en woonruimte van elkaar gescheiden

Eropuit met de gestroomlijnde half-integraal camper!

Wil je samen met je partner op vakantie met een camper? Dan is een half-integraal camper, ook bekend als semi-integraal camper, een perfect middelmaatje. De half-integraal camper is namelijk een kruising tussen de integraal camper en de alkoof camper. Bij de integraal camper zijn de cabine en de woonruimte op elkaar aangesloten, terwijl .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

deze bij de alkoof camper duidelijk van elkaar gescheiden zijn. Bij de half-integraal camper zijn de cabine en de woonruimte ook van elkaar gescheiden, maar is deze overgang veel gestroomlijnder en vloeiender dan bij de alkoof camper. Dit komt doordat het slaapgedeelte boven de cabine ontbreekt. De half-integraal camper is daarom geschikt voor 6 personen en beschikt over 6 slaapplaatsen. Let op! Voor het huren van een camper hanteren veel verhuurbedrijven een minimale leeftijd en kunnen daarnaast vragen om een bepaald aantal jaren rijervaring.

Kenmerken van de semi-integraal camper

De semi-integraal camper is populair vanwege het sportieve en gestroomlijnde uiterlijk. Dit laatste zorgt er bovendien voor dat de camper laag in brandstofgebruik is. De campers komen in verschillende formaten, maar zijn over het algemeen tussen de 5,9 en 8 meter lang. Doordat de semi-integraal camper voorzien is van een lage chassis (onderstel) heeft deze ook een laag zwaartepunt, wat het rijcomfort ten goede komt. Vergelijk verhuurbedrijven niet alleen door te kijken naar de huurprijs en het soort campers dat ze verhuren, maar kijk ook naar de minimale huurperiode, de hoogte van je eigen risico en eventuele schoonmaakkosten. Check daarnaast hoe de camper verzekerd is, hoeveel vrije kilometers je met de camper kunt rijden en wat de kilometerprijs is als je boven dit aantal uitkomt. Hou er rekening mee dat de huurprijs in het hoogseizoen hoger zal liggen dan in het laagseizoen.

Kenmerken en varianten van Half-integraal camper

Aantal personen variërend tot 6 personen
Aantal slaapplaatsen variërend van 2 tot 6 slaapplaatsen
Rijbewijs B
Versnelling handgeschakeld of automaat