Half-integraal camper huren

Cabine en woonruimte van elkaar gescheiden

Eropuit met de gestroomlijnde half-integraal camper

Wil je samen met je partner op vakantie met een camper? Dan is een half-integraal camper, ook bekend als semi-integraal camper, een perfect middenmaatje. De half-integraal camper is namelijk een kruising tussen de integraal camper en de alkoof camper. Bij de integraal camper zijn de cabine en de woonruimte op elkaar aangesloten, terwijl .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

deze bij de alkoof camper duidelijk van elkaar gescheiden zijn. Bij de half-integraal camper zijn de cabine en de woonruimte ook van elkaar gescheiden, maar is deze overgang veel gestroomlijnder en vloeiender dan bij de alkoof camper. Dit komt doordat het slaapgedeelte boven de cabine ontbreekt. De half-integraal camper is daarom geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

Kenmerken van de semi-integraal camper

De semi-integraal camper is erg populair, omdat deze gestroomlijnder is dan de alkoof camper en daardoor lager is in brandstofgebruik. Ook het sportieve uiterlijk van de camper wordt als een voordeel gezien. De campers komen in verschillende formaten, maar zijn over het algemeen tussen de 5,9 en 8 meter lang. Doordat de semi-integraal camper voorzien is van een lage chassis heeft deze ook een laag zwaartepunt, wat het rijcomfort ten goede komt. De chassis is het rijdbare onderstel, ook wel de ruggengraat van de camper genoemd. Let op! Zorg ervoor dat iedereen tijdens het rijden in een stoel met gordel zit!