Vind jouw beste huurdeal

Rentwereld BV

Contact

  • Textielweg 20
  • 4104AM Culemborg
  • 0852500057

Beoordeling

10
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 22:00
  • Dinsdag 08:00 - 22:00
  • Woensdag 08:00 - 22:00
  • Donderdag 08:00 - 22:00
  • Vrijdag 08:00 - 22:00
  • Zaterdag 08:00 - 22:00
  • Zondag 08:00 - 22:00

Beoordelingen van Rentwereld BV

10

De badkamerunit is zeer praktisch,onderhoudsvriendelijk, ook de instelbare thermostatische douchekraan is zeer handig bij douchen, eveneens de automatische verwarming in deze tijd van het jaar is zeer aangenaam bij het binnenkomen van de unit. Deze unit is gemakkelijk te plaatsen en aan te sluiten,alle benodigdheden zijn aanwezig. Kortom dit is een aanrader ,bij verbouwingen van badkamer in je woning of kantoor. Rentwereld bied zeer betaalbare huurprijzen aan,vergelijk maar met anderen. Wij zijn een heel tevreden koppel uit Ekeren ( Antwerpen) !!

Product gehuurd: Mobiele badkamer

Gehuurd op: 15-06-2020

10

Ik beveel rentwereld absoluut aan, hebben bij mij een tuinfeest compleet verzorgd. Er is erg goed meegedacht.

10

Frietkar gehuurd, alles wordt netjes schoon afgeleverd. Ze zijn goed bereikbaar als je vragen hebt tijdens de huurperiode. Ook per mail beantwoorden ze snel! Dank voor de goede service!

10

Voor onze jaarlijks terugkerende paasshow hebben wij Rentwereld ingeschakeld voor het leveren van een frietwagen met personeel. Ze kwamen keurig op tijd de wagen brengen en onze gasten waren dik tevreden. De kwaliteit was zeer goed te noemen, zeker aan te bevelen. Volgend jaar schakelen wij opnieuw Rentwereld in!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Rentwereld BV

'' Het begon met een frietwagen voor eigen gebruik, een paar jaar later faciliteert Rentwereld mobiele voorzieningen door heel de Benelux.'' Bij een bedrijf als Rentwereld wat centraal in het land is gevestigd, past een groot assortiment voor diverse sectoren. Van een mobiele badkamer voor particulieren of zelfstandige ondernemers, tot complete ontzorging van evenementen. Maar ook aannemers, horecabedrijven, fruit, groente en bloemen telers, allen maken zij gebruik van de mobiele voorzieningen van Rentwereld. Zij laten deze dan ook met vele tegelijk aanrukken en het assortiment in mobiele units is in korte tijd explosief gegroeid. De opgedane kennis en ervaring past Rentwereld ook toe in hun verkooptak. Daarin wil men een betrouwbare partner zijn die kwalitatieve en innovatie wagens opbouwt en de juiste kwaliteit levert tegen een faire prijs. Allen onder één dak van engineering tot eindproduct in Culemborg, wel zo handig!

Details openingstijden

Wij hebben een spoeddienst, welke 24/7 bereikbaar is.

Bezorgkosten

Voor het bezorgen van de mobiele units worden transportkosten berekenend. Deze worden berekend op basis van kilometers. De transportkosten zijn dan ook afhankelijk van de aflever locatie. Het is ook mogelijk om de mobiele units af te halen. Dit kan bij ons magazijn te Culemborg.

Bezorginformatie

Bezorgen doen wij altijd in overleg met u, wij kunnen dit ook in de avonduren doen en/of in het weekend.

Bekijk ook andere aanbieders voor: