Mobiele badkamer huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 112,- tot € 155,-, afhankelijk van de uitvoering en geleverde service.

Top 4 verhuurbedrijven

 • Huurtopper 2023
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Mobiele badkamerwagen in Steenwijk

voor 4 weken bij Kisteman-events

Gisteren om 16:54

Mobiele badkamer in Veendam

voor 3 weken en 6 dagen bij Lamain Verhuur

Gisteren om 00:05
Een mobiele badkamer huren via Huren.nl

Ga je binnenkort verbouwen en wil je toch lekker thuis kunnen blijven douchen? Of organiseer je een evenement waarbij douches aanwezig moeten zijn? In alle gevallen biedt het huren van een douchecabine uitkomst. Er zijn meerdere bedrijven met verschillende soorten badkamer aanhangers te huur. Om het huren van de mobiele badkamer wat makkelijker te maken, hebben we op deze pagina alle mobiele badkamer verhuur verzameld. Gebruik je locatie en de kaart en zie alle bedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je de verhuurders gemakkelijk vergelijken op de prijs, afstand, service en beoordelingen.

De verschillende soorten mobiele badkamers die je kunt huren

Een mobiele badkamer heeft het grote voordeel dat hij bijna overal geplaatst kan worden. Het enige wat je nodig hebt, is water- en een stroomaansluiting. Is je verbouwing, evenement of andere gebeurtenis voorbij dan verplaats je de aanhanger in een handomdraai. Het is goed om op te letten over welke functionaliteiten de douche aanhanger beschikt. Zo zijn de meeste douche wagens uitgerust met een toilet, wasbak en spiegel. Naast het aantal douches, kun je ook kijken naar andere uitrusting. Zo kun je ook kijken of de douchecabine over de volgende uitrusting beschikt:

 • Een elektriciteitsaansluiting
 • Een verwarming
 • Een waterafvoer
 • Een raam of luikje voor beluchting
 • Een bankje en haakjes
 • Een kledinghaakje
 • Een waterslang
 • Een elektriciteitskabel
 • Een boiler

Boiler

Niet alle mobiele badkamers beschikken standaard over een boiler. Wanneer de badkamers niet over een boiler beschikt, dan dien je zelf voor een warmwater punt te zorgen. Een badkamer met een warmwater boiler kan aangesloten worden op een koudwater punt. De boilers beschikken over een vat waarin het water wordt voorverwarmd. De inhoud van de boiler kan verschillen.

Vergelijk de mobiele badkamer verhuurders

We hopen dat je met de bovenstaande tips de juiste mobiele badkamer kunt kiezen. Naast dat je de badkamers op uitrusting kunt vergelijken, raden we je ook aan om naar de onderstaande punten te kijken.

Vergelijk de totaalprijs

Klinkt vrij logisch, echter zie je bij veel verhuurders de totaalprijs pas bij de offerteaanvraag. Zo kan het zijn dat de verhuurder extra kosten rekent voor de bezorging, installatie en schoonmaak. Wanneer je de mobiele badkamer voor een langere periode huurt, raden we je aan om niet naar de dagprijs te kijken. Veel verhuurders hanteren namelijk een staffelkorting. Hoe langer je de mobiele douchecabine huurt, des te lager de dagprijs.

Algemene voorwaarden

Ga je een mobiele badkamer huren? Vergeet dan niet om naar de algemene voorwaarden te kijken. In de algemene voorwaarden kun je belangrijke zaken vinden zoals de annuleringsvoorwaarden, het eigen risico, de voorwaarden omtrent de borg en de betalingsvoorwaarden. Bekijk alle bedrijven met een mobiele badkamer te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past. Een mobiele badkamer huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!