Connected Verhuurservice

Contactgegevens

IJsselmeerlaan 6
1382 JT Weesp

Telefoonnummer :
020 723 76 00

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 09:00 17:00
Zondag - -

Informatie over Connected Verhuurservice

OVER ONS
Connected Verhuurservice specialiseert zich in partybenodigdheden voor diverse gelegenheden. Verjaardagsfeest? Bruiloft? Familie etentje? Evenement? Kerkdienst? Examens? Laat ons uw zorgen uit handen nemen voor de facilitaire benodigdheden. Van klapstoelen tot complete keukens, wij proberen een assortiment aan te bieden waarin u niets tekort komt.

Ons team bestaat uit ervaren en deskundige mensen die al langer werkzaam zijn in de partyverhuurbranche. Wij streven ernaar om onze dienstverlening steeds beter te maken voor onze klanten. Om u nu al zo goed mogelijk van dienst te zijn maken wij onze dagelijkse planning aan de hand van uw wensen. Wij beschikken over onze eigen bestelwagens bestuurd door ervaren chauffeurs die graag uw order bij u komen leveren.

ONZE KLANTEN
Ons klantenbestand varieert enorm. Wij kunnen een onderverdeling maken in twee groepen, namelijk; particulieren en zakelijke klanten. De particuliere klant kan variëren van jong tot oud met een verjaardag tot aan een bruiloft. De zakelijke klanten bestaan onder andere uit evenementenbureau ‘s, zaalbeheerders, banken, cateraars en nog veel anderen. Door deze variatie hebben wij geleerd dat elke klant uniek is. Daarom wordt elke klant als een unieke klant behandeld en proberen wij u ongeacht de grootte van uw bestelling de ultieme verhuurbedrijfservaring te geven.

Openingstijden


Maandag t/m Zaterdag van 09:00 - 17:00.

Buiten onze kantoortijden zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Tevens kunnen bestellingen buiten de kantoortijden geleverd en opgehaald worden. Ook op zon- en feestdagen. Contacteer ons voor meer informatie.

Bezorgdetails


Graag wijzen wij u erop dat de bezorg en ophaalservice tot aan de eerste deur is. Indien u wenst uw bestelling op een verdieping of op een specifieke plaats in een gebouw bezorgd te krijgen worden dan is dit mogelijk tegen een vergoeding. Contacteer ons om te informeren naar de tarieven.

Is de lift makkelijk bereikbaar zonder trappen en is de lift ruim genoeg? Dan brengen wij uw bestelling kosteloos naar de gewenste verdieping.


Beoordelingen over Connected Verhuurservice


 • “ Top service, de bestelling was op tijd geleverd dat vind ik zeer... ”

  • 06-10-2016
  • Amsterdam
  • 10

  Top service, de bestelling was op tijd geleverd dat vind ik zeer belangrijk. Ook vond ik dat de kwaliteit van de materiaal in topstaat was !

  Zal dit zeker mensen aanraden!

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen

te huur bij Connected Verhuurservice