RodeBak

Informatie over RodeBak

U bent aan het verbouwen of opruimen en u heeft een berg afval. Wat moet u ermee? Op een aanhanger laden, en heen en weer rijden naar de stort? Dat kan. Maar makkelijker is om een container voor de deur te laten plaatsen, afval erin en de container vervolgens weer te laten ophalen.

Zo dachten wij van Haverkamp er zelf ook over. Als onderhoudsbedrijf werken we veel op locaties waar afval vrijkomt. Dus regelden we zelf een aantal containers en een vrachtwagen(chauffeur). Eenmaal voor ons zelf georganiseerd kwam al snel de vraag van diverse opdrachtgevers of we niet ook voor hen het afval wilden gaan afvoeren. Zo groeide langzaam onze containerdienst uit tot het bedrijf dat het vandaag is.

Een aantal jaar geleden besloten we onze dienst te delen met iedereen! We openden onze webshop Rodebak.nl. Simpel, snel en zonder gedoe een container bestellen. Gevestigd in Twente, maar binnen no-time werden we gevonden door klanten uit heel Nederland. Om iedereen te kunnen bedienen zijn we een samenwerking aangegaan met partners die andere delen van Nederland voor ons rijden.

Openingstijden


Altijd online te bestellen! Bezorging van de containers van maandag tot vrijdag en bij spoed op zaterdag/zondag.

Bezorgkosten


Inbegrepen in de prijs.

Bezorgdetails


Binnen 24 uur kunt u aan het werk:)


Beoordelingen over RodeBak


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen