Rentclean Machines

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 15:00
  • Zondag Gesloten
  • Ons machinepark kan vanzelfsprekend ook in weekeinden worden gehuurd. Afwijken van de officiĆ«le openingstijden is in overleg mogelijk, de wensen van onze relaties staan altijd voorop.

Beoordeling (5)


10

Snel, betaalbaar en betrouwbaar! Perfect!

Gehuurd:

Zitschrobmachine

op 18-05-2020


9,0

wij hadden voor onze loods een schrobmachine nodig waar wij nog geen ervaring mee hadden. Deze mensen gebeld en kwamen netjes van te voren kijken wat voor vloer er lag en wat voor machine daarvoor nodig zou zijn. Na een tarief afgesproken te hebben werd de machine netjes geleverd volgens afspraak en ook werd goed uitgelegd hoe wij met de machine moesten werken. Na de schoonmaak werd de machine ook weer netjes volgens afspraak opgehaald. Nette mensen met goede service ! Lees meer


10

Voor onze winkel in Haarlem hadden wij met spoed een goede schrobmachine nodig. Snelle en vriendelijke service, flexibel in de afspraken. Zeer tevreden !


9,0

Snelle en goede levering volgens afspraak.


10

Voor een aantal projecten heb ik gebruik gemaakt van ren tweetal schrobmachines om onze werkvloer schoon te houden. De belangrijkste redenen om voor Rent&Clean te kiezen is de zeer sterke klantvriendelijkheid. Eindelijk een leverancier die goed luistert naar de klant. Machines waren van hoogwaardige kwaliteit, keurig op tijd geleverd en gehaald en perfect afgehandeld. Mensen met kennis van zaken en prijstechnisch zeer interessant. Fijn om dit bedrijf gevonden te hebben. Lees meer

Informatie over Rentclean Machines
RentClean Machines is de specialist in verhuur van schrobmachines en veegmachines, met of zonder bestuurder. U kunt bij ons schrobmachines en veegmachines huren maar u kunt ook uw vloer professioneel laten schoonmaken. Wij beschikken over een groot machinepark veegmachines en schrobmachines die binnen 24 uur op locatie in heel Nederland kunnen worden geleverd. Wij geven ook een advies, al dan niet op locatie, voor de juiste aanpak bij het schoonmaken van uw vloer. Kortom RentClean Machines ontzorgt en biedt een schone vloer tegen ieder budget. Wij hebben reinigingsmachines voor alle soorten vloeren en toepassingen en kunnen alle soorten vloeren schoonmaken. Industrievloeren, bedrijfslvoeren, (sier)grindvloeren, parkeergarage vloeren, betonvloeren, gecoate vloeren, epoxyvloeren, kunststof vloeren, etc.
Details openingstijden

Ons machinepark kan vanzelfsprekend ook in weekeinden worden gehuurd. Afwijken van de officiƫle openingstijden is in overleg mogelijk, de wensen van onze relaties staan altijd voorop.

Bezorgkosten

RentClean Machines verzorgt ALL-IN verhuur. Machines worden op locatie geleverd en voorzien van geschikte reinigingsmiddelen. Na uitgebreide instructie kunt u de werkzaamheden zelf uitvoeren. Na afmelding wordt de machine weer opgehaald. Ook kunnen projecten aan RentClean worden uitbesteed, incidenteel of periodiek op contractbasis.

Bezorginformatie

Wij bezorgen onze veegmachines en schrobmachines door heel Nederland. U krijgt een gedegen instructie en eventueel blijven wij de eerste periode aanwezig en geven tips om uw vloer sneller en beter te reinigen. Na uw afmelding komen wij de machines weer afhalen en vindt er een korte evaluatie van de werkzaamheden plaats.

Bekijk ook andere aanbieders voor