Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Feestwinkel Barendrecht

Contact

  • Van der Meulenstraat 28
  • 2992 KM Barendrecht
  • 06 380 630 55

Beoordeling

9,7
7 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Feestwinkel Barendrecht

10

Vanochtend om 11.00 gebeld en om 12.00 uur stonden ballonpilaren al voor de deur. Dat noem ik pas snelle service!!

10

Hele fijne communicatie en zeer goed geholpen. Ook goed advies en service. Ik zeg doen!!!!

10

Wij hebben een suikerspin en een Popcorn machine gehuurd voor ons kinderfeest. Voldoende ingrediënten mee geleverd volgens afspraak een betrouwbaar bedrijf. Ga zo Door. Groetjes Karin

10

Geweldige service ! Vriendelijk personeel en een wonderschone directrice .

8,0

Afgelopen weekend een partytent etc gehuurd alles keurig op tijd geleverd en weer opgehaald tot volgendjaar Michel gr Silvia en Ralph top!

10

Fijn bedrijf met de juiste benadering. Wij komen hier met regelmaat en de service staat bovenaan. Artikelen zijn prima in orde tegen een scherpe prijs.

10

Wij huren ieder jaar bij dit bedrijf. Top service. 7 dagen per week bereikbaar. Even bellen en je kunt het ophalen. Bij een ander moet je eerst reserveren.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Feestwinkel Barendrecht

Meer dan 8 jaar ervaring. Jaarlijks volgen wij div. cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trend decoraties. Wij maken meer dan alleen standaard decoraties. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 09.00 t/m 11.00 uur. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Wilt u na de gebruikelijke openingstijden langskomen? Belt u voor een afspraak, het kan zijn dat wij aan het bezorgen zijn of op een feest aanwezig zijn!

Bezorgkosten

Wij bezorgen vanaf € 10,00. In enkele gevallen kunnen wij GRATIS bezorgen. Neemt u contact met ons op voor de voorwaarden.

Bezorginformatie

Wij bezorgen in overleg. Helium ballonnen worden veelal op dezelfde dag bezorgt indien er geen HI-Float in uw latex ballon is verwerkt.