Vind jouw beste huurdeal

PM Partyverhuur

Contact

  • Ambachtsweg 46
  • 3542DH Utrecht
  • (0)6 424 69 830

Beoordeling

10
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 17:30
  • Dinsdag 10:00 - 17:30
  • Woensdag 10:00 - 17:30
  • Donderdag 10:00 - 17:30
  • Vrijdag 10:00 - 17:30
  • Zaterdag 09:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van PM Partyverhuur

10

schone spullen kom hier zeker vaker

10

zeer flexibel bedrijf goede en nette spullen goede prijs kwaliteit verhouding

10

Netjes op tijd, schoon spul als nieuw..... Duidelijke uitleg.

10

PM Partyverhuur is een top bedrijf, communiceren netjes en snel. Afgelopen weekend hebben we voor de tweede keer wat gehuurd, alles stond netjes en volgens de afgesproken tijd klaar. Spullen zijn netjes en erg schoon Volgende keer weer bij PM Partyverhuur!

Schrijf een beoordeling

Informatie over PM Partyverhuur

PM Party & Attractieverhuur Utrecht is een jong bedrijf dat graag meedenkt met de particuliere én zakelijke klant.Door ons zeer grote assortiment van ongeveer 7000 attracties en verhuur op "partygebied" maken wij het voor u eenvoudig om alles op 1 adres te bestellen. Of het nu gaat om de theelepeltjes en koffiemokken, de huur van een heuse happende krokodil als attractie, springkussen verhuur of een partytent van 15 x 20 meter, alles verhuren wij..... Of het nu gaat om 1 dag of voor langere tijd, alles valt te bespreken!In ons assortiment ook diverse speciale items die u niet zomaar ergens anders vindt, zoals een FC Utrecht Springkussen of diverse design meubelen bijvoorbeeld.PM Party & Attractieverhuur denkt graag met u mee en staat voor schone, kwalitatief hoogwaardige producten en waar nodig gecertificeerde spullen (bv Springkussens en Attracties) met de bijbehorende certificaten en keuringen volgens de Nederlandse normen (NEN-EN 14960).Het Team van PM Party & Attractieverhuur popel om van uw feestje ons werk te maken!Wij hopen u dan ook snel als gewaardeerde klant te mogen bedienen.

Details openingstijden

Buiten onze kantoortijden verzoeken wij u ons te e-mailen. Bezoek op afspraak

Bezorgkosten

Indien u niet tot de mogelijkheid beschikt uw goederen zelf af te halen en te retourneren, beschikken wij over een transportservice. Voor het bezorgen of afhalen rekenen wij € 0.50 per kilometer over de heen én terugweg vanaf postcode 3565 AR naar uw bestemming met een starttarief van € 15,00 incl. btw. Voor het bezorgen én ophalen van uw gehuurde artikelen reken wij 2 x de heen én terugweg, vermeerderd met 1x het starttarief a € 15,00 incl. btw.

Bezorginformatie

Bezorgen geschiedt altijd op afspraak en in vooraf afgesproken dagdelen.Voor transport van uw gehuurde goederen zijn onze standaard tarieven en algemene voorwaarden van toepassing.