Partytentverhuur Utrecht

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten
  • Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur

Beoordeling (404)


10

Super service, van bestellen tot plaatsen en weer ophalen. Tent, heaters, glaswerk, statafels, alles in 1x voor een geslaagd feestje!

Gehuurd:

Partytent


8,0

Top geregeld. Dag van feest opgezet door bekwame heren en de dag daarna geruisloos weer opgehaald. Heel chill!

Gehuurd:

Partytent

op 24-01-2020


9,0

Super service, snelle reactie, komt netjes hun afspraken na en denkt mee met alles. Alles goed en stevig opgezet. Zeker een aanrader!

Gehuurd:

Partytent

op 29-11-2019


10

Voor de 2e keer nu gehuurd bij Partytent verhuur Utrecht. Ze hebben een groot assortiment aan materiaal en denken ook altijd met je mee in wat je (nog meer) nodig hebt voor je feest. De eerste keer had ik alleen met spoed een tent nodig en de rest ergens anders gehuurd, maar na de eerste keer heb ik dus voor mijn feest vorige week alles bij hun gehuurd, van tent, muziek, licht tot tafels en stoelen. Tot het volgende feestje in de winter! Lees meer

Gehuurd:

Partytent

op 22-11-2019


9,0

Goede en duidelijke service. Een dagje eerder ophalen was geen probleem en kosteloos. Volgende keer maak ik graag weer gebruik van jullie verhuurtent.

Gehuurd:

Partytent


8,0

Ruime tent (6x3), statafels, barkrukken en vloertje voor in de tent gehuurd. Netjes op tijd geleverd en weer opgehaald. Snelle reactie bij vragen per mail. Goede ervaring met Partytentverhuur Utecht..


8,0

Prima tent gehuurd. Was makkelijk op te zetten en konden we zonder meerprijs ook een dag later weer inleveren


10

* Goede Service * Marktconforme prijzen * Ruim aanbod * Optioneel: opzetten en afbreken * Audio apparatuur * Terrasverwarmers All met all voor een feestje ben je bij partytentverhuurutrecht.nl aan het juiste adres!!

Er zijn 396 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 8.8.

Informatie over Partytentverhuur Utrecht
Zowel voor kleinschalige tuinfeesten als grote bedrijfsevenementen is Partytentverhuur Utrecht uw partner voor het huren van diverse soorten partytenten, statafels, biersets, heaters, koelers, feestverlichting etc. Wij bieden hoge kwaliteit partytenten tegen voordelige prijzen te huur aan. Tevens verhuren wij servies, glaswerk en keukenbenodigdheden en bieden wij catering aan zodat wij een compleet feest kunnen verzorgen.Voor vragen of offertes kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Voor de verhuur van een partytent in de regio Utrecht, Bilthoven, De Bilt, Culemborg, Driebergen, Hilversum, Zeist, Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn, Vleuten- De Meern, Houten, Loosdrecht,IJsselstein, Nieuwegein, Woerden en omstreken kunt u bij Partytentverhuur Utrecht terecht.
Details openingstijden

Telefonisch en via app bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 13

Bezorgkosten

Vanaf €40, afhankelijk van de plaats waar bezorgd wordt.

Bezorginformatie

De huurvoorwaarden staan beschreven op de website.