TIP Trailer Services

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:00 - 19:00
  • Dinsdag 07:00 - 19:00
  • Woensdag 07:00 - 19:00
  • Donderdag 07:00 - 19:00
  • Vrijdag 07:00 - 19:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Beoordeling (496)

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over TIP Trailer Services!

Er zijn 24 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.7.

Er zijn 472 reviews geschreven bij Kiyoh.com met een gemiddelde score van 9.4.

Informatie over TIP Trailer Services
TIP Trailer Services is een trailer verhuurbedrijf dat klanten in heel Europa flexibele oplossingen biedt voor al hun huurvraagstukken. Met een uitgebreide vloot en 50 jaar ervaring, kan TIP de klant verschillende oplossingen bieden. De huurvloot bestaat uit een groot aantal soorten trailers zoals schuifzeilen, koelers, chassis en boxtrailers. Daarnaast beschikken we ook over een groot aantal speciale trailers. Al onze trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. Onze vestigingen liggen verspreid door heel Nederland. Namelijk in Rotterdam Botlek, Rotterdam Waalhaven, Venlo, Enschede, Veghel, Rijssen en Gieten. Hierdoor is er altijd een locatie bij je in de buurt waar je de huurtrailer op kunt halen. Naast het huren van trailers, kun je bij TIP ook terecht voor andere diensten en services. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende lease-oplossingen. Ook is het mogelijk om bij het huren van een trailer een onderhoudscontract af te sluiten. Alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd in een van onze eigen TIP of Toscon werkplaatsen. Bovendien hebben we een eigen verkoop afdeling waar we gebruikte trailers inkopen en verkopen.
Details openingstijden

Onze vestigingen hebben verschillende openingstijden. Kijk voor de specifieke openingstijden bij de betreffende locatie. Tijdens feestdagen zijn al onze vestigingen gesloten.

Bezorgkosten

Onze trailers zijn op werkdagen op te halen bij één van onze vestigingen.

Bezorginformatie

Onze trailers zijn bij u af te leveren. Indien gewenst: Neem contact met ons op via het formulier of neem contact op met één van onze vestigingen.