Vind jouw beste huurdeal

iZi huren

Contact

  • Van het Hoffstraat 29
  • 2991 XP Barendrecht
  • 085-060 5558

Beoordeling

8,0
6 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 19:00
  • Dinsdag 09:00 - 19:00
  • Woensdag 09:00 - 19:00
  • Donderdag 09:00 - 19:00
  • Vrijdag 09:00 - 19:00
  • Zaterdag 09:00 - 19:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van iZi huren

9,0

Wij hebben samen met ons gezin een 9 personenbus gehuurd bij dit bedrijf. Het is ons enorm goed bevallen. Ze waren wel moeilijk bereikbaar, maar de eigenaar gaf aan dat veel van de busjes in de schorsing zitten vanwege de onvoorspelbaarheid van de maatregelen omtrent corona. Wij hebben en Volkswagen Transporter meegekregen die schoon en erg lekker reed. Dank iZihuren voor de service, wij komen zeker terug!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 07-06-2021

1,0

Ik zeg niet huren bij izihuren.nl. Ik zou een busje voor 9 personen ophalen in Capelle aan den IJssel omdat ik kinderen mee moest nemen voor verjaardag van m'n zoontje. In Capelle zijn ze nergens te vinden terwijl in de mail stond pickup locatie Capelle aan den IJssel. En niemand beantwoordde de telefoon zelfs na 12x bellen. En op WhatsApp wordt ook niet gereageerd pas na 3 kwartier. En dan mij vertellen dat voor mijn periode geen busje beschikbaar is de busjes die er staan zijn geschorst en mogen de weg niet op 🤣. En ze vertellen me dan dat ik hierover een mail heb gekregen wat niet waar is ik heb 60km gereden voor noppes en ben nu thuis met huilende kinderen want we kunnen niet weg. Schandalig hoe deze mensen andere mensen behandelen.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 03-07-2021

10

Alles erg goed geregeld. We hadden een 9 persoonsbus gehuurd en die reed perfect. Na jaren bij verschillende busverhuurders klant te zijn geweest willen we niet meer anders. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Gehuurd op: 01-02-2020

10

Izi huren houd zich zeker aan zijn woord werklijk izi! De mensen die daar werken zijn zeer vriendelijk en erg beleeft werken met je mee en denken graag met je mee. Wij hebben een 9 persoons bus gehuurd voor een uitje naar Dolfinarium met de hele familie, in het busje was het net zo gezellig als op het park, omdat het busje uitgerust was met een Bluetooth muziek installatie. De busje was zeer schoon en netjes geleverd. Ook moet ik bij vermelden dat de borg dat ik heb moeten betalen niet al te veel vond. Een aanrader, huur bij izi huur zeer voordeling, klantvriendelijk.

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

Het huren van de 9 personen bus verliep erg prettig. De verhuurder is goed bereikbaar en informeert heel duidelijk. Ik zou deze dienst zeker aanraden!

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

9,0

In de meivakantie hebben wij een 9 persoonsbus gehuurd bij izihuren. We hebben de service erg goed ervaren, vooral de mogelijkheid om via whatsapp te communiceren en reserveren vond ik erg fijn. Ik zou het bedrijf dus iedereen aanraden! Groeten, Pieter

Product gehuurd: Personenbus 9 persoons

Schrijf een beoordeling