Vind jouw beste huurdeal

Vakgarage Autoweerd Utrecht

Contact

  • Weerdsingel Oostzijde 42
  • 3514AD Utrecht
  • 030-3031635

Beoordeling

9,0
1245 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:30 - 17:30
  • Dinsdag 07:30 - 17:30
  • Woensdag 07:30 - 17:30
  • Donderdag 07:30 - 17:30
  • Vrijdag 07:30 - 17:30
  • Zaterdag 09:00 - 16:30
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Vakgarage Autoweerd Utrecht

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over Vakgarage Autoweerd Utrecht!

Er zijn 1245 reviews geschreven bij Klantenvertellen.nl met een gemiddelde score van 9.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Vakgarage Autoweerd Utrecht

Snel en simpel een complete auto huren? Dat kan eenvoudig en goedkoop bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht. Dit Bovag autobedrijf is namelijk aangesloten bij AutoHopper Auroverhuur. Alle modellen, alle prijsklassen, ook bedrijfswagen, bestelbusjes en aanhangers, Bij deze garage in de binnenstad staan 16 medewerkers klaar om iedereen te voorzien in mobiliteit. Naast de huurauto's van Autohopper verzorgt het grootste APK-keuringsstation in Utrecht centrum ook het onderhoud aan uw auto, de A.P.K. of schadeherstel. Ook voor het huren van dakkoffers, skiboxen en dakdragers is het automobielbedrijf aan de Weerdsingel Oostzijde het juiste adres. Als lid van Topspace verhuurt Autoweerd tevens fietsendragers, sneeuwkettingen en heel handige, de ruime trekhaakkoffers. Voor elk merk auto, elk model dak, biedt deze montagepartner van Topspace.nl als deze goederen en artikelen aan voor verhuur. Met een landelijke voorraad van 9000+ Bovag-Occasions heeft Vakgarage altijd de juiste gebruikte auto voor u. Alsmede voor nieuwe auto's, leaseauto's en voor private-lease bent u welkom bij de Vakgarage in Utrecht: Autoweerd. Het enige wat u bij ons -naast scooters- niet zal kunnen huren zijn autobanden. Vooral het huren van winterbanden worden vaak gevraagd, echter met "onbekende" tijdelijke banden (of wielen) urenlang de snelweg op: dat zou niemand moeten willen. Wij kunnen daar als professionals in elk geval niet achter staan en raden dat af.

Details openingstijden

Let op: zaterdagen geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur. Graag bijtijds de huurauto (met volle tank) retour. Zondagen en feestdagen zijn wij gesloten.

Bezorgkosten

Halen/brengen van een huurauto is geen probleem. Voor de bezorgkosten en specifiek overleg over locatie/tijdstippen wel graag vooraf telefonisch contact svp. Montage van dakdragers/dakkoffers of skiboxen is gratis en klaar terwijl u even wacht. Ook de fietsendragers voor op het dak of achterop uw trekhaak: we monteren én demonteren het allemaal zonder extra kosten. Net als de sneeuwkettingen kunt u al deze accessoires eenvoudig reserveren via Topspace.nl