Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Cabrio huren in Apeldoorn

Huurprijzen variëren per verhuurbedrijf en zijn afhankelijk van het merk, het model en het aantal vrije km.

Vergelijk 7 verhuurbedrijven

Alle afstanden
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • De beste auto's huurt u bij Sixt
  58 km Utrecht v.a. 65,-
  v.a. 65,-
 • 58 km Utrecht
 • 31 km Zwolle v.a. 155,-
  v.a. 155,-
 • 39 km Woudenberg
 • 110 km Delft v.a. 55,-
  v.a. 55,-
 • 92 km Lekkerkerk v.a. 45,-
  v.a. 45,-
 • 110 km Den Haag v.a. 55,-
  v.a. 55,-
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Verhuurders van een cabrio in Apeldoorn en omgeving

Heb je vandaag ineens zin om de Veluwe te ontdekken vanuit een cabriolet? Dat kan! Hier op deze pagina van Huren.nl vind je namelijk alle verhuurbedrijven van cabrio’s in de buurt van Apeldoorn, dé stad aan de voet van de Veluwe. Ook de verhuurbedrijven van auto’s met open dak in of nabij plaatsen zoals onder andere Deventer, Epe, Heerde en Zutphen vind je hiertussen staan. Ook voor een bruiloft vlakbij Apeldoorn worden er vaak cabrio’s verhuurd door verschillende verhuurbedrijven. Kies jij voor een klassieke Oldtimer met open dak, of ga je liever voor een moderne sportieve cabrio? Hoe mooier het weer, hoe geschikter voor het rondtoeren in Apeldoorn met een open dakje die je gehuurd hebt, maar geen nood als er een spatje regen valt: je kunt met de nieuwere modellen gewoon op een knopje drukken, en het dak gaat dicht. Let op: het is in veel gevallen wel wenselijk en door sommige verhuurbedrijven nabij Apeldoorn zelfs verplicht om de auto eerst even aan de kant te zetten voordat je het dak dichtdoet. Natuurlijk geldt dit sowieso voor de huurcabrio’s die een handmatig te sluiten dak hebben. Vind verhuurbedrijven van auto’s met open dak hier op Huren.nl, vergelijk, en huur eenvoudig een cabriolet!

Kenmerken en varianten

 • Rijbewijs
  B
 • Versnelling
  handgeschakeld of automaat
 • Brandstof
  benzine, diesel of elektrisch

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een cabrio reserveren?

  Bij de meeste verhuurders kun je de cabrio online reserveren. Vaak heb je ook de mogelijkheid om de cabrio telefonisch te reserveren. Kies een cabrio bij het door jou gekozen verhuurbedrijf en geef aan wanneer je de auto wilt huren.

 • Kan ik een cabrio huren op zondag?

  Een cabrio huren op zondag kan bij enkele verhuurders. Vergelijk de verhuurbedrijven en bekijk goed welke verhuurder auto's verhuurd op zondag. Er zijn verhuurbedrijven die niet geopend zijn op zondag maar waar je wel een auto kunt ophalen. Informeer naar de mogelijkheden bij het door jou gekozen verhuurbedrijf. Wanneer het niet mogelijk is om de auto op zondag op te halen, dan heb je de mogelijkheid om de auto op zaterdag op te halen en hem maandag weer terug te brengen.

 • Is het mogelijk om een cabrio te huren van een particulier?

  Een cabrio huren van een particulier is mogelijk. Een particuliere auto huren doe je via een huurportaal, via het huurportaal kun je een auto bij jou in de omgeving huren. Voordat je een partieculieren auto gaat huren is het handig om te kijken naar de verzekeringen. Vaak heeft het huurportaal de verzekering geregeld en is de prijs hiervan inbegrepen in de huurprijs. Dit is echter niet bij elk huurportaal het geval. Vergelijk de verhuurbedrijven goed en vind de verhuurder die jouw het beste voorziet in behoefte.

 • Kan ik een chauffeur huren bij mijn cabrio?

  Er zijn veel verschillende soorten cabrio’s te huur. Zo kun je moderne, sportieve modellen huren maar ook speciale cabrio’s voor bruiloften, oldtimers en luxe cabrio’s. Wil je een cabrio huren voor een bruiloft of gala? Dan is het in enkele gevallen mogelijk om een chauffeur te huren. Bij bruiloft cabrio’s en oldtimers heb je bijna altijd de mogelijkheid om een chauffeur te huren. Bij sommige cabrio verhuur is de chauffeur bij de prijs inbegrepen. Bekijk per verhuurder of de cabrio te huur is met een chauffeur.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn reservering?

  Bij de meeste verhuurders is optijd annuleren kosteloos. Het annuleren dien je vaak 24 uur voor het ophalen van de auto te doen. Dit geldt niet voor elke verhuurder, dus we adviseren je om altijd even naar de annulerigsvoorwaarden te kijken.

 • Dien ik borg te betalen bij het huren van een cabrio?

  Bij vrijwel alle verhuurders dien je borg te betalen. De hoogte van de borg hangt af van het type cabrio, de verhuurder en de hoogte van je eigen risico. De borg viarieert van circa €300 tot circa €1000. Bij een goedkopere cabrio betaal je minder borg dan bij een dure luxe cabrio. In een aantal gevallen is het mogelijk om de borg te verlagen door je te verzekeren via je eigen risico. Je betaalt dan een meerprijs per dag of week bovenop de reguliere huurprijs. De borg betaal je in veel gevallen op het moment dat de huurauto overhandigd wordt, in de meeste gevallen moet je dit doen door middel van een bankoverschrijving. Wanneer de cabrio volgens de voorwaarden van de verhuurder correct is ingeleverd na de huurperiode, dan krijg je borg retour. Controleer de voorwaarden omtrent de borg altijd goed om verrassingen te voorkomen.

 • Geldt er een minimale leeftijd voor het huren van een cabrio?

  In principe mag iedereen met een rijbewijs B een cabrio huren. Echter hanteren veel verhuurbedrijven een minimum leeftijd. Deze minimum leeftijd ligt vaak tussen de 18 en 23 jaar. Bij het meredeel van de verhuurbedrijven moet de bestuurder minimaal 2 of 3 jaren in het bezit zijn van een rijbewijs. Als je een cabrio huurt bij een particulier dan kan de minimum leeftijd een stuk hoger liggen. Controleer daarom goed bij de verhuurders wat de minimum leeftijd is en hoe lang je minimaal het rijbewiijs in bezit moet hebben. Staat de informatie niet vermeld op de website? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met het verhuurbedrijf.

 • Kan ik ook een cabrio huren voor een bruiloft?

  Ja, dit is mogelijk. In veel gevallen is het mogelijk om een cabrio te huren als huwelijksauto. In enkele gevallen heb je de mogelijkheid om een chauffeur te huren. Bij speciale bruiloft auto’s en oldtimers heb je bijna altijd de mogelijkheid om een chauffeur te huren. Of de chauffeur bij de prijs zit inbegrepen verschilt per verhuurder. Bekijk daarom goed welke verhuurder extra kosten rekent en welke niet.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Voor cabrio’s is er vrijwel altijd een minimale huurperiode. De minimale huurperiode bedraagt in de meeste gevallen een halve of een hele dag, er zijn echter enkele bedrijven die hiervan afwijken. In de meeste gevallen is deze informatie eenvoudig te vinden op de website van de verhuurder.

Levering

 • Ik ga de cabrio ophalen, waar moet ik op letten?

  Voordat je de auto gaat ophalen is het belangrijk dat je een aantal dingen niet vergeet mee te nemen. Neem bij het ophalen van de huurauto je rijbewijs mee en zorg dat je de eventuele borg kunt betalen. Informeer bij het verhuurbedrijf of je de borg contant of per pin moet betalen. Bij het ophalen van de cabriolet moet je op een paar dingen letten. We raden je aan om foto’s te maken van eventuele schade plekken bij de huurauto. Laat de schade op papier erkennen door het verhuurbedrijf. Bij het inleveren van de cabrio kun je altijd terugvallen op het erkende schade formulier. Zo kun je eventuele onenigheden voorkomen.

 • Is het mogelijk om de huurauto na sluitingstijd in te leveren?

  Vaak is het niet mogelijk om de cabrio na de sluitingstijd in te leveren. Ben je niet in de mogelijkheid om de auto tijdens de opningstijden in te leveren? Bekijk dan goed van te voren bij de verhuurbedrijven hoe je de cabrio kunt inleveren en of je de cabrio na sluitingstijd kunt retourneren. Staat de informatie niet vermeld op de website? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met het verhuurbedrijf.

 • Is het mogelijk om de cabrio op locatie te laten bezorgen?

  Afhankelijk van de verhuurder is het mogelijk om jouw gehuurde cabrio ook op locatie af te laten leveren, echter zijn hier vrijwel altijd kosten aan verbonden en sommige verhuurders leveren alleen in bepaalde regio's. Vaak wordt er een specifieke prijs per kilometer berekend voor de leveringskosten. Bekijk de bezorgkosten en voorwaarden op de website van de verhuurder, of neem telefonisch contact met hen op om te informeren.

Gebruik

 • Mag ik met de auto de grens over?

  Bij vrijwel alle verhuurders is het toegestaan om met de auto naar het buitenland te rijden. We adviseren je wel om dit van te voren te checken, niet alle verhuurders staan toe dat je naar het buitenland rijdt.

 • Wie mag de gehuurde auto besturen?

  Bij de meeste verhuurbedrijven is het geen probleem dat iemand anders de auto bestuurd. Echter dient de tweede bestuurder vaak wel van te voren zijn rijbewijs te laten zien aan de verhuurder. Dit heeft te maken met de verzekering van de cabrio. De huurder blijft wel ter alle tijden verantwoordelijk over de auto. Dit betekend dat eventuele boetes en/of schade verhaald word bij de huurder.

 • Kan ik de huurperiode nog verlengen?

  Dit verschilt sterk per verhuurder. Vaak is het mogelijk om de huurperiode te verlengen mits je dit op tijd doet. We adviseren je om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder zodat je samen naar de mogelijkheden kunt kijken.

 • Wat betekenen het aantal vrije kilometers en de prijs per kilometer?

  Bij het huren van een cabrio krijg je vaak een aantal vrije kilometers. Vrije kilometers zijn kilometers waar je geen toeslag over hoeft te betalen. Je betaalt bij de vrije kilometers alleen voor de benzine. Op het moment dat je meer rijdt dan het aantal vrije kilometers, dan betaal je een toeslag per kilometer. Wil je veel rijden? Zoek dan een verhuurbedrijf met veel vrije kilometers. Zo kun je veel vrije kilometers rijden zonder toeslag te betalen. Voorbeeld: je rijdt in totaal 200 kilometer en het verhuurbedrijf hanteert 100 vrije kilometers en een toeslag van €0,19 per kilometer. Je rijdt dan dus 100 vrije kilometers en 100 kilometer tegen een toeslag van €0,19 per kilometer. Je betaalt dan dus (100 x 0,19) €19,00.

 • Ik heb pech en/of schade, wat moet ik doen?

  Bij schade of pech adviseren we je om direct contact op te nemen met de verhuurder. De verhuurder informeert je en biedt hulp. Wanneer je schade of pech hebt raden we je aan om direct foto's te maken van de schade en de situatie, zo kun je hier later op terug komen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!