Vind jouw beste huurdeal

Cabrio huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

SnappCar logo

Huur van Particulieren bij jou in de buurt!

Meerdere vestigingen
v.a. 54,-

Century Autoverhuur logo

Huur voordelig een Volkswagen, SEAT ŠKODA of Audi!

Meerdere vestigingen
v.a. 125,-

Care Rent Autoverhuur & Shortlease logo

Persoonlijk | Flexibel | Voordelig

Hoogeveen
v.a. 150,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Gooi je haren los in een gehuurde cabrio!

Een cabrio kan je voor veel verschillende gelegenheden huren. Of je nou een cabrio wilt huren omdat je gaat trouwen en je mooi wilt verschijnen op je bruiloft, of omdat je voor een dagje uit een cabriolet wilt huren om lekker te toeren met je haren in de wind. Met een huurauto geniet je volop van het geweldige weer en de mooie omgeving. Het huren van een cabrio geeft een totaal andere ervaring dan het huren van een normale auto. Ontdek zelf hoe het voelt om rond te rijden in een cabrio tijdens een dagje uit of een weekendje weg. Veel verhuurbedrijven die personenauto’s verhuren hebben een aantal opendakjes in hun wagenpark staan. Bij Huren.nl vergelijk je alle cabrio’s met een softtop en hardtop in één oogopslag.

Een cabrio huren, dit is wat je moet weten.

Het zoeken naar het bedrijf dat bij jou in de buurt zit en dé cabriolet heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk veel bedrijven die een cabrio te huur hebben. Daarom wil Huren.nl het graag wat simpeler voor je maken. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven waar je een cabrio auto kan huren op een rijtje, zodat je niet meer zelf op zoek hoeft en makkelijk de verhuurbedrijven kan bekijken en vergelijken.

Ben je niet de enige die die de auto zal besturen? Bekijk dan of dit wel is toegestaan. In veel gevallen kun je in het contract van te voren aangeven dat er ook andere bestuurders zullen zijn. Bekijk daarnaast ook naar de eisen waaraan je moet voldoen. Sommige cabrio’s mogen alleen gehuurd worden als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt. Dit verschilt per verhuurbedrijf en ligt vaak tussen de 21 en 25 jaar. Sommige cabrio verhuurders bieden wel de mogelijkheid een cabrio te huren als je wat jonger bent, maar dan kan het wel zijn dat het verhuurbedrijf een verhoogd eigen risico hanteert. Dit is dan vaak niet te verlagen. Houd er ook rekening mee dat je niet alle oldtimer cabrio'ss zelf mag besturen. Er zal dan een chauffeur worden geregeld door het verhuurbedrijf. Er zijn ook verhuurders die willen dat je een minimum aantal jaren je rijbewijs in bezit hebt. De meeste verhuurders hebben algemene voorwaarden. Lees de algemene voorwaarden goed voordat je een auto huurt, zo weet je goed wat je rechten en plichten zijn. Tevens kun je in de algemene voorwaarden zien of je met de auto naar het buitenland mag. In de algemene voorwaarden vind je ook alles terug over de borgkosten, hoe je moet betalen en hoe je de cabriolet kunt inleveren.

Een cabrio voor een feestelijke gelegenheid

Heb je al bedacht wat voor type cabrio je wilt huren? In principe is een cabriolet een auto met open dak; dit kan elk gewenst model en type zijn. Er zijn moderne, sportieve modellen, speciale cabrio’s voor bruiloften, Oldtimers, luxe varianten; ga zo maar door. Een cabriolet huren is ideaal voor een gala, een bruiloft of een ander evenement. Bij veel verhuurders kun je een cabrio huren met een chauffeur.

Dagje toeren met een gehuurde cabriolet

Ben je van plan om een dagje te toeren met een cabrio? Er zijn genoeg verhuurbedrijven die hier goed op inspelen. Veel verhuurbedrijven bieden bijvoorbeeld leuke extra’s aan zoals mooie tourroutes en een navigatiesysteem. Let op: cabrio’s hebben over het algemeen weinig bagageruimte en soms ook maar twee zitplaatsen (en vaak geen achterbank). Je bent om deze reden dus beperkt in de hoeveelheid bagage die je kan meenemen. Ook handig om te bedenken als je gaat toeren: hoeveel vrije kilometers zijn er meegerekend in de huurprijs. Sommige verhuurbedrijven bieden een onbeperkt aantal kilometers aan, vaak is de huurprijs dan wel wat hoger. De vrije kilometers die verhuurbedrijven hanteren variëren vaak tussen de 100 of 150 kilometers.

Kenmerken en varianten

  • Rijbewijs B
  • Versnelling handgeschakeld of automaat
  • Brandstof benzine, diesel of elektrisch

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik