Cabrio huren

VW Golf Cabrio, Audi A4 Cabrio, BMW Z4

Gooi je haren los in een gehuurde cabrio

Een cabrio kan je voor veel verschillende gelegenheden huren. Of je nou een cabrio wilt huren omdat je gaat trouwen en je mooi wilt verschijnen op je bruiloft, of dat je voor een dagje uit een cabriolet wilt huren om lekker te toeren met je haren in de wind. Veel verhuurbedrijven die personenauto’s verhuren hebben een aantal opendakjes in hun wagenpark staan.  Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Het zoeken naar het bedrijf dat bij jou in de buurt zit en dé cabrio heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Daarom wil Huren.nl het graag wat simpeler voor je maken. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven waar je een cabrio kan huren op een rijtje, zodat je niet meer zelf op zoek hoeft en makkelijk de verhuurbedrijven kan bekijken en vergelijken.

Een cabrio voor een feestelijke gelegenheid

Heb je al bedacht wat voor type cabrio je wilt huren? In principe is een cabrio een auto met open dak; dit kan elk gewenst model en type zijn. Er zijn moderne, sportieve modellen, speciale cabrio’s voor bruiloften, Oldtimers, luxe varianten; ga zo maar door. Let op: sommige cabrio’s mogen alleen gehuurd worden als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt. Dit verschilt per verhuurbedrijf en ligt vaak tussen de 21 en 25 jaar. Sommige verhuurders bieden wel de mogelijkheid een cabrio te huren als je wat jonger bent, maar dan kan het wel zijn dat het verhuurbedrijf een verhoogd eigen risico hanteert. Deze is dan vaak niet te verlagen.   

Dagje toeren met een gehuurde carbiolet

Ben je van plan om een dagje te toeren met een cabrio? Er zijn genoeg verhuurbedrijven die hier goed op inspelen. Veel verhuurbedrijven bieden bijvoorbeeld leuke extra’s aan zoals mooie tourroutes en een navigatiesysteem. 

Let op: cabrio’s hebben over het algemeen weinig bagageruimte en soms ook maar twee zitplaatsen (en vaak geen achterbank). Je bent om deze reden dus beperkt in de hoeveelheid bagage die je kan meenemen. Ook handig om te bedenken als je gaat toeren: hoeveel vrije kilometers zijn er meeberekend in de huurprijs. Sommige verhuurbedrijven bieden een onbeperkt aantal kilometers aan, vaak is de huurprijs dan wel wat hoger. De vrije kilometers die verhuurbedrijven hanteren variëren vaak tussen de 100 of 150 kilometers. 

VIDEO