Paardentrailer huren in Den Bosch

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 45,- tot € 73,- per dag en hangt af van het model (1,5 of 2 paards trailer) en het laadvermogen.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Op zaterdag open
  • Dichtstbijzijnde
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Je paard veilig vervoeren? Huur een paardentrailer in Den Bosch!

Zoek jij een paardentrailer om je viervoeter in te vervoeren voor bijvoorbeeld een wedstrijd of een bezoekje aan de dierenarts? Waarom kopen als je gewoon kunt huren? Door te huren ontloop je hoge aanschafkosten en hoef je bovendien geen opslagplaats te vinden voor je trailer. Deze lever je na gebruik namelijk gewoon weer in. Op deze pagina vind je de verhuurders van paardentrailers in en rondom Den Bosch, dus ook in bijvoorbeeld Rossum en Rosmalen.

Zijn er verschillende trailers?

De anderhalf paard-paardentrailer is de meest populaire paardentrailer, aangezien hier genoeg ruimte is voor je paard, het voer en de groomspullen. Ben je op locatie aangekomen? Dan kan je paard gewoon in de trailer blijven staan. Er is genoeg ruimte voor verzorging. Voor het vervoeren van twee of meer paarden heb je een grotere paardentrailer nodig. Informeer bij het verhuurbedrijf of ze deze ook verhuren.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Voordat je gaat huren is het slim om te kijken naar het gezamenlijke gewicht van de trailer en je paard. Is dit gewicht hoger dan 3500 kilogram, dan heb je namelijk rijbewijs BE nodig. Ligt het gewicht onder deze grens, dan heb je aan rijbewijs B genoeg. Vaak geeft het verhuurbedrijf per trailer aan welk rijbewijs je nodig hebt. Tijdens het rijden met de trailer is het belangrijk om voldoende afstand te houden en rustig door de bochten te gaan, anders kan je paard vallen. Let bij het huren van een paardentrailer op de huurperiode. Soms is een huurdag namelijk van opening tot sluit, maar soms is het ook een periode van 24 uur. Heb je de trailer maar voor een paar dagen nodig? Bij een aantal verhuurders is het mogelijk om een trailer voor een dagdeel (vaak 4 uur) te huren tegen een gereduceerde huurprijs. Kijk voor andere trailers en aanhangers bij de categorie aanhangers op huren.nl.

Tip: Maak de binnenkant van de trailer nog even schoon voordat je hem terugbrengt. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat de schoonmaakkosten van je borg worden afgehaald.