Vind jouw beste huurdeal

Paardentrailer huren in Utrecht

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

Smits aanhangwagens logo

Wij hebben bijna iedere passende aanhangwagen

Kapel-Avezaath |
25 km
v.a. 55,-

Van Doorn Verhuur logo

' Goed gereedschap is het halve werk '

Soest |
10 km
v.a. 40,-

Ko v/d Berg logo

wij staan garant voor service en kwaliteit.

Utrecht
v.a. 40,-
Prijs per dag

Met je paard op pad? Huur een paardentrailer in Utrecht!

Zoek jij een paardentrailer in Utrecht, zodat je met je paard mee kunt doen aan een wedstrijd? Of heb je een trailer nodig omdat je paard naar de dierenarts moet? In beide gevallen is het huren van een paardentrailer de perfecte oplossing. Je ontloopt hoge aanschafkosten en kunt je de trailer na gebruik gewoon weer inleveren. Geen opslagplaats nodig dus. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van paardentrailers in en rondom Utrecht, dus ook in bijvoorbeeld Nieuwegein en Houten.

Zijn er verschillende paardentrailers te huur?

De anderhalf paard-paardentrailer is de meest voorkomende trailer die er is. Dit komt doordat deze trailer genoeg ruimte biedt voor je paard, maar ook voor het voer en bijvoorbeeld de groomspullen. Ben je aangekomen op je locatie? Laat je paard dan gerust in de trailer staan. Er is voldoende ruimte om je paard te verzorgen. Meer dan één paard vervoeren? Vraag dan bij het verhuurbedrijf of ze ook grotere paardentrailers verhuren.

De huurvoorwaarden

Of je rijbewijs B of BE nodig hebt, hangt af van het gecombineerde gewicht van je paard en de trailer. Ligt dit gewicht boven de 3500, dan mag je alleen rijden met rijbewijs BE. Ligt het gewicht hieronder, dan heb je aan rijbewijs B genoeg. Vaak wordt per trailer aangegeven welk rijbewijs nodig is. Let ook op de lengte van de huurdagen. Sommige verhuurbedrijven hanteren een huurdag van opening tot sluit en voor andere bedrijven duurt een huurdag 24 uur. Heb je de trailer maar even nodig? Vraag dan of je de trailer voor een gereduceerd huurtarief mag huren voor een dagdeel (vaak 4 uur). Let ten slotte tijdens het rijden goed op de afstand tussen jou en de bestuurder voor je. Te hard remmen, evenals te hard door de bochten rijden, kan er voor zorgen dat je paard valt. Kijk voor andere trailers en aanhangers bij de categorie aanhangers op huren.nl

Tip: Wil je voorkomen dat een deel van je borg ingehouden wordt? Zorg dan voor een schone binnenkant van de trailer bij inlevering.

Plaatsen in de buurt