Koelaanhanger huren in Arnhem

4 aanbieders gevonden. De prijs van een koelaanhanger varieert van € 100,- tot € 212,- en hangt af van het formaat en het laadvermogen.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Hou je goederen koel met een koelaanhanger in Arnhem

Woon je in Presikhaaf en zoek je een manier om je drank koel te vervoeren? Of woon je in Sonsbeek Park en wil je grote hoeveelheden etenswaren koel houden op een festival? Een koelaanhanger huren is in beide gevallen een goed idee! Je kunt met een koelaanhanger niet alleen goederen koel vervoeren, maar ook goederen voor langere tijd koel houden als je eenmaal op locatie bent. Zorg dan wel dat er een stroompunt aanwezig is. Zie je het rijden met een aanhanger niet zitten? Je kunt er dan voor kiezen om een koelwagen te huren.

Belangrijke informatie

Koelaanhangers verschillen in formaat en gewicht (van 320 tot 2.600 kilo). Dit zorgt ervoor dat je in sommige gevallen aan rijbewijs B genoeg hebt, maar voor sommige koelaanhangers rijbewijs BE nodig hebt. Ook de temperatuur van de koelaanhanger verschilt. Deze kun je vaak zelf instellen tussen de 2 en 20 graden. Let op! Zorg dat je de aanhanger op tijd reserveert. Dan kan de verhuurder de temperatuur van de koeler namelijk op tijd instellen, zodat jouw goederen gelijk vervoerd kunnen worden. Wil je ook bevroren goederen vervoeren? Geef dit dan aan bij de verhuurder. Wil je graag een aanhanger met verlichting of een bepaald aantal deuren? Let hier dan op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Ook beschikken sommige aanhangers over uitzetpoten voor extra stabiliteit. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van koelaanhangers in en rondom Arnhem. Dus ook in bijvoorbeeld Zevenaar en Heteren. Kijk voor het huren van andere aanhangers en trailers in Arnhem bij de categorie aanhangers op Huren.nl