Vriesaanhanger huren

4 aanbieders gevonden. De prijs van een vriesaanhanger varieert van € 121,- tot € 133,- en hangt af van het formaat en het laadvermogen.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Bevroren producten vervoeren of stallen? Huur een vriesaanhanger

Wanneer je een feest, beurs of evenement organiseert, dan wil je vast etenswaren bevroren bewaren. Het huren van een vriesaanhanger biedt uitkomst. Met gebruik van een vriesaanhanger kun je grootschalig eten bewaren en vervoeren zonder hoge aanschafkosten te betalen. De vrieskar zorgt ervoor dat levensmiddelen door middel van snelkoeling op een temperatuur onder nul graden celsius komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle vrieskar verhuurbedrijven. Vergelijk de verhuurders op prijs, beoordelingen en afstand. Met gebruik van de kaart zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Vergelijk alle bedrijven met een vriesaanhanger te huur en vind de aanhanger en de verhuurder die het best aansluit op jouw wensen.

Een vriesaanhanger huren, dit is wat je moet weten

Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende vriesaanhangers. De vriesaanhangers verschillen vooral in grote. Zo varieert de lengte tussen de 250 en 400 centimeter. Daarnaast zijn er vriesaanhangers die geremd en ongeremd zijn. Een geremde vriesaanhanger verhoogd de veiligheid en zorgt ervoor dat de remweg aanzienlijk korter is. Het maximum laadvermogen varieert van 700 tot 2500 kilogram. De temperatuur kan vaak worden ingesteld, variërend van -20 tot +10 graden celsius. Wil je etenswaren alleen koelen? Huur dan een koelaanhanger. Een koelaanhanger heeft een verstelbare temperatuur variërend tussen 2 tot 20 graden celsius.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een vriesaanhanger?

Met alleen een rijbewijs B mag je een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen). Vergeet niet naar het maximale trekvermogen van de auto te kijken. Het maximale trekgewicht is terug te vinden op het kentekenbewijs. Informeer naar het totaalgewicht van de aanhanger, bereken het gewicht van de inhoud en ga na of het voertuig de trailer mag trekken. Als de maximale massa van de vriesaanhanger zelf boven de 750 kilo komt en als de totale massa van de combinatie aanhanger+trekauto boven de 3500 kilogram uitkomt, dan is rijbewijs BE verplicht. Bekijk alle verhuurders met een vriesaanhanger te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.