Motortrailer huren in Rotterdam

4 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 18,- tot € 43,- per dag en hangt af van de capaciteit (aantal motoren) en de uitvoering.

Top 3 verhuurbedrijven

10 km

 • 5 km
 • 10 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • 1 product via Huren.nl
 • Dichtstbijzijnde
 • Meest gekozen
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Motortrailer 3 motoren in Berlicum

voor 1 dag bij Q-Rental

19-01-2023

Geremde motortrailer in Vlijmen

voor 7 uur en 30 minuten bij King Trailers

18-12-2022

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Super service, zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ik had een erg goede trailer voor 2 motoren die op de grond kon zakken.

Gehuurd:

Motortrailer

op 23-12-2022

24-12-2022


10

Super service, zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ik had een erg goede trailer voor 2 motoren die op de grond kon zakken.

Gehuurd:

Motortrailer

op 23-12-2022

24-12-2022


10

Trailer stond klaar op afgesproken tijd. Echter eerst een heerlijke cappuccino gedronken met de zeer vriendelijke eigenaar die daarna ook nog een uitgebreide uitleg bij de trailer gaf. De motortrailer was een stabiele kar voor 1 motor die ontzettend stabiel reed en voorzien was van uitschuifbare oprijplaten en spanbanden. Ideaal om met zulk goed materiaal je klus te kunnen doen. Hartelijk dank! Lees meer

Gehuurd:

Motortrailer

op 17-12-2022

18-12-2022


9,0

Goede service, zeer aantrekkelijke prijs, makkelijk online te regelen en erg prettig dat je de aanhanger laat in de avond kan terug brengen.

Gehuurd:

Motortrailer

op 03-12-2022

06-12-2022
Huur één of meerdere motortrailers in Rotterdam

Het huren van een motortrailer in Rotterdam, dé Nederlandse havenstad in de provincie Zuid-Holland, kost tegenwoordig nog maar weinig moeite. Huren.nl heeft namelijk online al meerdere verhuurders van motoraanhangers voor je verzameld. Niet alleen voor inwoners uit Rotterdam die bijvoorbeeld in de buurt van het Museumpark bij Museum Boijmans Van Beuningen of in IJsselmonde wonen, ook in de omgeving van Ridderkerk, Overschie, Nieuwekerk aan de Ijssel en Krimpen aan de Ijssel zijn verschillende verhuurders van motortrailers te vinden. En deze verhuurbedrijven zijn goed en snel te bereiken via grote wegen als de A4, de A13 en de A20. Surf eerst naar Huren.nl om de verhuurders met elkaar te vergelijken. Bijvoorbeeld op beoordeling, maar hier zie je ook waar de verhuurbedrijven gevestigd zijn. Zo kun je precies zien welke verhuurder het best voldoet aan jouw voorkeuren met betrekking tot waardering en ligging. Specifieke informatie over de verschillende motortrailers, afmetingen, huurprijzen en voorwaarden, is te vinden op de website van de verhuurder. Hier kun je ook online je reservering doorgeven, zodat je zeker bent van een handige en gehuurde motoraanhanger wanneer jij deze nodig hebt! Kijk voor het huren van andere aanhangers en trailers in Rotterdam bij de categorie aanhangers op Huren.nl