Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Motortrailer huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Bouwman Aanhangwagens Assen logo

Gespecialiseerd in verhuur van wagens, vanaf 10,-

Assen
v.a. 25,-

Rieske aanhangwagens logo

Verhuur Motortrailers van 1 tot 5 motoren

Heerewaarden
v.a. 27,-

Van REES Trailers logo

Voor vracht met kracht aan VAN REES gedacht...

Meerdere vestigingen
v.a. 30,-

Brouwer Steiger Verhuur logo

Complete rolsteigers incl. steigertransporter

Heiloo
v.a. 25,-

Van Straalen Verhuur logo

Attent familiebedrijf met transparante dagprijzen

De Goorn
v.a. 30,-

Fripaan logo

Verhuurperiodes dagdeel, hele dag, weekend of week

Marum
v.a. 36,-

Roozing Auto's, Aanhangers en Personenvervoer logo

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn!

Anna Paulowna
v.a. 25,-

Arma Machine Verhuur logo

De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier

Veenendaal
v.a. 31,-

Truckit logo

Voor elke klus, een Truckit bus!

Wageningen
v.a. 29,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Vervoer je motor van A naar B met een gehuurde motortrailer!

Heb je eindelijk je droommotor gevonden, maar moet je hem ver weg ophalen? Is je motor kapot en moet je hem wegbrengen om te laten maken? Ga je op motorvakantie maar wil je niet moe en nat van de regen aankomen op de plaats van bestemming? Dan is het huren van een motortrailer de beste uitkomst. Vergelijk hieronder de verschillende verhuurbedrijven van motortrailers.

Het huren van motortrailers kan bij veel verschillende aanbieders. Let goed op, want elk verhuurbedrijf heeft weer andere handige extra’s die ze aanbieden. Sommige verhuurbedrijven bieden handige bevestigingshaken, inrijklemmen en stuurharnassen aan. Op deze manier kun je gemakkelijk en zelfstandig de motor in en uit de gehuurde motortrailer krijgen. Vraag het verhuurbedrijf of deze extra's bij de prijs inbegrepen zitten.

Tot wel vier motoren vervoeren op een motortrailer

Ga je met meerdere personen op reis en/of wil je meer dan één motor vervoeren? Gelukkig zijn er verhuurbedrijven die motortrailers verhuren voor niet één, twee of drie, maar zelfs voor zes motoren. Het is erg efficiënt om één motortrailer te huren waar meerdere motoren op passen. De motoren staan veilig vast, vaak twee aan twee achter elkaar. Dat houdt in dat de trailer niet breder hoeft te zijn dan het trekkende voertuig.

Verschillende soorten en maten motortrailers te huur

Er zijn motortrailers die geremd en ongeremd zijn te huur. Met name als je in de bergen gaat rijden kan het verstandig zijn om een geremde motortrailer te huren. Dit verhoogt de veiligheid en zorgt ervoor dat de remweg aanzienlijk korter is. Sommige verhuurbedrijven bieden gratis spanbanden aan, zodat je de motor(en) goed stevig vast kunt zetten. Vaak is er de mogelijkheid om je motor bij de achterband vast te zetten. Dit voorkomt belasting van de vorkkeerring. De meeste verhuurders verhuren de motortrailer inclusief oprijplaten.

Welk rijbewijs heb je nodig voor het huren van een motortrailer?

Er zijn zowel motortrailers te huur die te huren en besturen zijn met rijbewijs B, als trailers die alleen te huur zijn met rijbewijs B+E. In het laatste geval heb je dus rijbewijs BE nodig, maar ook een stevige trekauto. Informeer naar het totale gewicht van de motortrailer , en ga na of het trekkende voertuig dit gewicht mag trekken. Als de maximale massa van de motortrailer zelf boven de 750 kilo komt, en als de totale maximum massa van de combinatie (motortrailer+trekauto) boven de 3.500 kilogram uitkomt, is rijbewijs BE verplicht. De meeste verhuurbedrijven vermelden per motortrailer met welk rijbewijs je de trailer kunt huren. Informeer bij twijfel het desbetreffende verhuurbedrijf. Huur verstandig, huur via Huren.nl.

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Aantal motoren variërend van 1 tot 6 motoren
  • Lengte variërend van 200 tot 650 cm
  • Breedte variërend van 100 tot 240 cm
  • Laadvermogen variërend van 400 tot 2.140 kg
  • Eigen gewicht variërend van 150 tot 700 kg
  • Aantal assen 1 of 2 assen
  • Rijbewijs B of BE