Sloep huren in Loosdrecht

7 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 90,- tot € 135,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 7 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
90,-
116,-
135,-
Per weekend
180,-
232,-
270,-
Per week
630,-
812,-
945,-
Prachtige natuur bekijken vanuit een gehuurde sloep in Loosdrecht

Het fijne aan de Loosdrechtse plassen, is dat ze zo centraal gelegen zijn. Eigenlijk precies tussen Amsterdam en Utrecht in, zit Loosdrecht, met haar mooie wateren. Wil je gaan varen op de Loosdrechtse plassen, dan is het huren van een sloep een leuk idee. Met een sloep kun je zowel de binnenwateren als de grotere meren rondom Loosdrecht bevaren. Zorg dat je zelf een picknickmand meeneemt en meer aan op een van de eilandjes bij Loosdrecht. Je kunt bij sommige verhuurders ook een picknickmand huren!

Een sloepje huren via Huren.nl om in Loosdrecht te varen

Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven in de buurt van Loosdrecht en de Loosdrechtse plassen, waar je sloepen kunt huren. Vaak kun je ook gewoon een sloep huren als je niet beschikt over een vaarbewijs. Feestje? Houd er dan wel rekening mee dat er ook op het water iemand de BOB zal moeten zijn! Huur eventueel een sloep inclusief schipper. Dit moet soms per se, vooral bij grotere sloepen. Er zijn sloepen te huur voor maximaal 6, 12, 18, en soms zelfs 35 of 40 man te huur in Loosdrecht. Huur slim, vergelijk op Huren.nl alle verhuurders van sloepen makkelijk en snel!