Luchtballon huren

7 aanbieders gevonden. De huurprijs van een luchtballon kan sterk verschillen. Vraag de verhuurbedrijven naar de mogelijkheden.

Top 7 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Verhuur van luchtballonnen: op je gemak van een prachtig uitzicht genieten

Wil jij ook graag eens een ballonvaart maken? Dat kan! Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe jouw huis er vanuit een luchtballon uitziet. Of ben jij een echte romanticus en droom je er al jaren van om je vriendin in de lucht ten huwelijk te vragen? Ook als jij het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseert kun je dat geheel in stijl afsluiten. Er is namelijk geen originelere optie dan je team mee de wolken in te nemen. Wat de gelegenheid ook is, de huur van een luchtballon staat garant voor een onvergetelijke middag of avond.

Opties bij het huren van een luchtballon

Luchtballonnen zijn te huur in allerlei soorten en maten. Met hete lucht of gas, met een grote mand voor een groep of met kleinere manden voor een intiemere vlucht. Dus of je nu een privéfeestje viert of met een groep zakenpartners de lucht in wil, er is voor iedere gelegenheid een ballon. Het zelf besturen van een gehuurde ballon behoort meestal niet tot de mogelijkheden, daarom is bij de verhuur altijd een ballonvaarder inbegrepen. Voor ballonvluchten betaal je bij de meeste verhuurders per persoon. Bij die prijs zit meestal een ongevallenverzekering, een borrel en het vervoer naar de opstijgplek inbegrepen. Sommige verhuurbedrijven bieden optioneel dinerarrangementen in de lucht aan. Luchtballonnen vertrekken vanaf diverse locaties in heel Nederland. De exacte locatie, de dag en het tijdstip van vertrek zijn uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Veel ballonverhuurders bieden last minute trouwens goedkopere vluchten aan. Kun jij niet wachten om je te laten meevoeren door de wind en zien hoe prachtig Nederland er van boven in de lucht uitziet? Wacht dan niet langer en reserveer eens een vaart met een ballon. Aanbieders van luchtballonnen bij jou in de buurt vind je snel via Huren.nl.