Garagekrik huren

1 aanbieder gevonden. Het hefvermogen van een garagekrik kan verschillen, waardoor de prijs varieert van € 17,- tot € 17,-.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van garagekrikken

Wil je aan je auto sleutelen of bijvoorbeeld de autobanden van je auto verwisselen, dan zal je een garagekrik, ook wel autokrik genoemd, nodig hebben. Met een autokrik breng je de auto zonder veel moeite omhoog, zodat je makkelijk onder de auto aan het werk kan. Een autokrik van goede kwaliteit is vaak niet goedkoop, maar je kunt een autokrik ook bij verschillende verhuurbedrijven huren. Op deze pagina hebben wij alle verhuurders bij jou in de buurt op een rij gezet!

Handig om te weten als je een autokrik huurt

Er zijn autokrikken in verschillende varianten te huur. Zo heb je naast de bekende hydraulische autokrik ook bijvoorbeeld een luchtkussenautokrik. Als je een autokrik gaat huren is het belangrijk om op de draagkracht van de krik te letten. Zorg ervoor dat je vooraf goed geïnformeerd bent over hoeveel draagkracht je nodig hebt om jouw auto op te kunnen krikken. Als je twijfelt, kun je eventueel het verhuurbedrijf of de garage van je auto bellen. Daarnaast is het altijd verstandig om, als je deze zelf niet hebt, naast een autokrik ook nog assteunen te huren. Deze ondersteunen de auto zodat zelfs als er iets misgaat met de autokrik, je alsnog veilig bent. Op Huren.nl vind je alle verhuurders van autokrikken bij jou in de buurt.