Motorbloktakel huren

3 aanbieders gevonden. De hefcapaciteit en de maximale hijshoogte kunnen verschillen, waardoor prijzen lopen € 28,- tot € 94,-.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van motorbloktakels bij jou in de buurt

Dit wonderlijke apparaat kun je huren bij veel verschillende verhuurbedrijven. De motorbloktakel heeft een heel handig verrijdbaar onderstel wat je onder de auto kunt schuiven, zodat je de motor die aan de gehuurde motorbloktakel hangt perfect boven de motorkap op zijn plaats kunt schuiven, waarna je de motor heel langzaam en secuur in de auto kunt laten zakken. Motorbloktakels zijn te huur in verschillende hoedanigheden en sterktes. De grotere motorbloktakels worden door verhuurbedrijven ook wel werkplaatskraan genoemd. Dat wil zoveel zeggen als dat je het apparaat ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Takel elk auto-onderdeel op de juiste plaats met een door jou gehuurde werkplaatskraan of motorbloktakel.

Een werkplaatskraan huren via Huren.nl

Huren.nl maakt het je graag wat makkelijker. Daarom hebben we alle verhuurbedrijven die motorbloktakels verhuren op een rijtje gezet. Bovendien beschikt Huren.nl over een handig foefje waar door je, als je je postcode invult, gelijk ziet welk verhuurbedrijf bij jou in de buurt zit! Heel handig, vooral als je zelf niet in staat bent de motorblokkraan te komen ophalen. Het verhuurbedrijf brengt de motorbloktakel die je huurt, en maakt weinig kilometers, zodat je, indien dit het geval is, weinig reiskosten hoeft te betalen. Huur makkelijk en snel een motorbloktakel/werkplaatskraan via Huren.nl!