Multiplay springkussen huren in Breda

8 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 120,- tot € 345,- per dag en hangt af van het formaat en de uitvoering (bijv. met of zonder dak).

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een multiplay springkussen huren in Breda

Ben je bezig met het organiseren van een kinderfeestje of evenement in Breda en wil je dat de kids zich vermaken? Dan is het huren van een multiplay luchtkussen een zeer goed idee. Het huren van een multiplay springkussen kan bij een aantal verhuurbedrijven in of nabij Breda. Hierboven op deze pagina vind je een overzicht van alle 8 springkussen verhuurbedrijven in de buurt van Breda. Vergelijk alle bedrijven en vind snel en gemakkelijk de verhuurder die het beste aansluit op je behoefte en wensen.

Alles wat je moet weten over multiplay springkussen verhuur

Een multiplay springkussen is een opblaasbaar speeltoestel waarin je meerdere ‘attracties’ tegenkomt. Zo zijn er toestellen met glijbanen of ballenbakken, klimwandjes en andere attracties. Omdat er veel varianten zijn raden we je aan om de verhuurbedrijven van te voren goed te vergelijken. Let daarbij ook op de leeftijdscategorie, deze varieert van 1 tot 15 jaar. Kijk naar de grote van het springkussen en of hij overdekt is. Huur je een open multiplay speelparadijs, houd het weer dan goed in de gaten. Enkele verhuurbedrijven bieden een ‘goed weer garantie’ aan. Bij de goed weer garantie heb je de mogelijkheid om je reservering bij slecht weer kosteloos te annuleren. Bij het vergelijken is het ook handig om te kijken naar eventuele bijkomende kosten. Zo zijn er verhuurders die opzetkosten rekenen. Een blower wordt altijd meegeleverd. Met de blower kun je het springkasteel opblazen op locatie. De blower moet constant aan blijven om lucht toe te voegen. Dit betekent dat de blower continue toevoer van elektriciteit nodig heeft. Heb je geen stroompunt in de buurt? Dan heb je altijd de mogelijkheid om een aggregaat te huren. Bekijk en vergelijk nu alle verhuurbedrijven met een multiplay springkussen te huur in de buurt van Breda.