Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Multiplay springkussen huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Partyverhuur Rotterdam logo

Betaalbaar/Betrouwbaar/Veilig

Rotterdam
v.a. 151,-

FavoRent logo

GECERTIFICEERD, KWALITEIT, SCHOON, SERVICE!

Meerdere vestigingen
v.a. 95,-

Partyverhuren.nl logo

Huren zonder bezorgkosten!

Den Hoorn
v.a. 121,-

Axitraxi logo

Attracties voor ieder evenement!

Nijmegen
v.a. 127,-

Yvons springkussenverhuur logo

Betrouwbaar, Flexibel en de goedkoopste

Leiden
v.a. 95,-

De Feestverhuurder logo

De goedkoopste totaal leverancier van Zuidholland

Zevenhuizen
v.a. 115,-

Springkussenverhuur Flevoland logo

Snel antwoord??? stuur ons een whatsapp!!

Almere
v.a. 100,-

Huurhoeftnietduur.nl logo

Zeer voordelig, goede service!

Meerdere vestigingen
v.a. 100,-

Roos Springkussens en Partyverhuur logo

De Attractie en partyverhuurder van de regio!

Meerdere vestigingen
v.a. 145,-

Springkussenverhuur Zeeland logo

Alles voor jouw Feest

Meerdere vestigingen
v.a. 125,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een springkussen saai? Huur een multiplay speelparadijs

Ben je op zoek naar een luchtkussen om te huren voor een evenement of kinderfeestje, maar weet je niet welk kussen leuk is voor alle kinderen? Huur dan een multiplay springkussen! Een multiplay speelparadijs is een opblaasbaar speeltoestel waarin je meerdere 'attracties' tegenkomt. Zo is er vaak een glijbaantje en/of een ballenbak ingebouwd. Andere varianten hebben een klein stormbaangedeelte of een klimwandje.Omdat er zoveel varianten zijn is het erg belangrijk om de verhuurdebrijven van te voren goed te vergelijken. 

Verschillende soorten en maten multiplay springkussens

Een multiplay springkussen is leuk voor kinderen van verschillende leeftijden, erg handig als je op jouw evenement of feest kinderen van verschillende leeftijden verwacht. De verhuurbedrijven hier verzameld zijn bieden verschillende multiplay luchtkussens aan. Let daarbij op de leeftijdscategorie (deze varieert van 1 tot 15 jaar). Let ook op de grootte van het speelparadijs (kleinere multiplay springkussens zijn vaak rond de 4 meter lang, 3,5 meter breed en 2 meter hoog. De grootste multiplay speelparadijzen kunnen een afmeting hebben van 10 meter breed en/of 10 meter lang, en tot 7 meter hoog!). Ga ook na of het springkussen overdekt is of niet! Huur je een open multiplay speelparadijs, houd het weer dan goed in de gaten. Sommige verhuurbedrijven bieden echter een ‘goed weer garantie’ aan. Je kan dan bij slecht weer het speelparadijs kosteloos annuleren.

Let op: een multiplay speeltoestel weegt tussen de 90 en 190 kilogram, en is vaak een groot pakket. Huur eventueel een busje of aanhangwagen als je het springkussen zelf wilt ophalen en terugbrengen. In de meeste gevallen kun je er ook voor kiezen om dit door het verhuurbedrijf te laten verzorgen (soms inclusief installatie en begeleiding). Hier betaal je dan vaak wel wat extra’s voor.

Denk aan stroomvoorziening als je een multiplay speelparadijs huurt

Er zijn veel verschillende multiplay speelparadijzen te huur. Ze hebben allemaal gemeen dat ze opblaasbaar zijn, en geleverd worden met een blower. Met deze blower kun je het springkasteel opblazen op locatie. De blower moet constant lucht blijven toevoegen aan het multiplay speeltoestel, wat betekent dat je continue toevoer van elektriciteit moet hebben. Als het evenement of het feestje zich buiten bevindt, of in een ruimte zonder stroom, kun je ervoor kiezen om een aggregaat te huren. Vaak hebben verhuurbedrijven die multiplay springkussens verhuren dit soort stroomvoorzieningen ook op voorraad.

#} #}

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 3 tot 10 m
  • Breedte variërend van 3,6 tot 10 m
  • Hoogte variërend van 2,3 tot 7 m
  • Eigen gewicht variërend van 95 tot 190 kg
  • Doelgroep van 1 tot 15 jaar