Gourmetstel huren

4 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 3,- tot € 17,-, afhankelijk van de grootte en het model van het gourmetstel.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 2 tot 10 personen
Gezellig met zijn allen om de tafel: huur een gourmetstel

De meeste mensen die aan een gourmetstel denken zien gezellige (kerst)avonden voor zich waarbij iedereen minipannenkoekjes bakt, kleine stukjes vlees roostert en kleine aardappeltjes poft. Maar wist je dat er ook gourmetstellen zijn die je kunt huren met grotere pannen? Er zijn bijvoorbeeld gourmetstellen te huur voor twee personen, waarbij iedereen een koekenpan tot zijn of haar beschikking heeft waarin je toch wel een behoorlijk spiegelei kunt bakken. Het meer gangbare gourmetstel, met de meerdere kleine pannetjes, is ook bij veel verschillende verhuurders te huur. Sommige gourmetstellen zijn voorzien van een grillplaat bovenop. Er zijn zelfs gourmetstellen te huur waarvan de pannetjes kleine wokjes zijn. Veel gourmetstellen zijn bedoeld voor zes personen, maar er zijn er ook voor acht of tien personen.

Huur een gourmetstel inclusief vleespakket

Veel gourmetstellen werken door middel van vuur. Soms op gas, maar meestal met spiritus of speciale brandpasta (ga na of de brandpasta bij de huur is inbegrepen of niet). Daarnaast is er ook het elektrische gourmetstel dat je kunt huren. Dit type gourmetstel is makkelijker te regelen qua temperatuur. Wist je trouwens dat je bij een aantal verhuurders ook gourmetstellen kunt huren inclusief vleespakketten? Erg handig: nu hoef je niet meer naar de supermarkt. Zijn er vegetariërs in het gezelschap? Geen nood: er zijn genoeg vleesvervangers zoals tofu en groenteburgers! Ook aardappels en groente zijn prima klaar te maken op een gehuurd gourmetsetje. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor het huren van een gourmetstel, geschikt voor jouw gezelschap!