Scootmobiel huren in Almere

5 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 5 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een scootmobiel in Almere als je tijdelijk slecht ter been bent

Het fijne aan Nederland is, dat het een vlak land is, en daardoor ideaal om met een scootmobiel doorheen te kruisen. In Almere zijn meerdere verhuurbedrijven die scootmobielen te huur aanbieden. Ideaal als je tijdelijk slecht ter been bent of aan het revalideren bent, en toch mobiel wilt blijven. Ook is het huren van een scootmobiel een goede optie als je van plan bent op vakantie te gaan, en een lichte scootmobiel mee wilt nemen in de auto, de trein of zelfs in het vliegtuig.

Vergelijk de verschillende scootmobielen die je kunt huren

Elke scootmobiel die te huur is in Almere is weer anders, en heeft andere kenmerken. Kenmerken die niet altijd aanwezig zijn, zijn bijvoorbeeld: de vering, de achteruitkijkspiegel en de richtingaanwijzers. Bekijk ook of de scootmobiel een verstelbare stoel en stuur heeft. Wat ook sterk kan verschillen is de maximale snelheid en de actieradius. De maximale snelheid varieert van 6 tot 25 kilometer per uur, en de actieradius van 15 tot 70 kilometer. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Let op: op voetpaden mag je maximaal 6 km per uur rijden. Vind en vergelijk de verhuurders van scootmobielen in Almere makkelijk en snel via Huren.nl.