Sta-op stoel huren

1 aanbieder gevonden. Sta-op-stoel huren? De uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode kan verschillen per verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Zeer goede service erg behulpzaam ik ben er erg blij met de sta op stoel

Gehuurd:

Sta-op-stoel

op 05-01-2022

28-01-2023
Is zelfstandig opstaan (tijdelijk) moeilijk? Huur een sta-op-stoel

Een sta op stoel huren kun je vanwege veel verschillende redenen doen. Of je nou door ouderdom, een blessure of door ziekte niet meer makkelijk op kunt staan. Met de sta op stoel kom je met minimale moeite overeind! Met de sta-op-stoel verlicht je pijn tijdens het opstaan en kun je makkelijker revalideren. Daarnaast is de sta-op-stoel ideaal als je snel last hebt van zitklachten en/of rugklachten. In de stoel neem je de stoel een natuurlijk zitvorm aan, hierdoor wordt je rug maximaal ondersteund.

Deze stoelen beschikken over een elektrische motor die te bedienen is met twee knoppen. Stel, je zit in de stoel en je wilt opstaan. Dan druk je de ene knop in, waardoor de stoel langzaam een beetje omhoog komt, en zachtjes kantelt. Op deze manier kun je eenvoudig, veilig en zonder moeite opstaan uit de stoel. Als je weer wilt gaan zitten, dan druk je de andere knop in, en gaat de stoel weer langzaam omlaag. Zo kun je zonder hulp toch makkelijk en veilig opstaan en in een seniorstoel gaan zitten. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven waarbij je sta-op-stoelen kunt huren.

Een sta-op-stoel huren

Het zoeken naar een betrouwbaar bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de sta-op-stoel te huur heeft waar jij naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een hoop bedrijven die sta-op-stoelen te huur hebben. Daarom maakt Huren.nl het graag wat simpeler voor je. Op deze pagina vind je alle sta-op-stoel verhuur bij jou in de buurt. Voordat je een sta-op-stoel uitkiest moet je bepalen wat je nodig hebt. Wist je dat een sta op stoel een verschillend aantal motoren kan hebben. Het verschilt van 1 tot 3 motoren. Het aantal motoren heeft invloed op de mogelijkheden van de stoel.

De 1 motorige sta op stoel is de simpelste uitvoering. Bij de 1 motorige fauteuils kantelen de rugsteun en de beensteun tegelijkertijd naar sta-op- of zitpositie en weer terug. Bij deze stoel zijn de zittingen van de rug en de beensteun niet los van elkaar te bedoelen. De 2 motorige sta-op-stoel heeft naast de opsta functie ook de mogelijkheid om de rugsteun en beensteun apart van elkaar te bedienen. Zo kun je rechtop zitten en toch de benen strekken. Bij de 3 motorige sta-op-stoel is het mogelijk om zowel de zitting als het voetenbankje en de rugleuning apart van elkaar te bedienen. Zo kun je deze stoel helemaal naar eigen wens instellen. Bekijk alle verhuurders, kies de stoel die het beste bij jou past en volg de stappen op de website van de verhuurder. Een sta-op-stoel huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Stel de sta-op-stoel die je gehuurd hebt goed af voor optimaal zitcomfort

Sta-op-stoelen zijn erop gemaakt om comfortabel te zitten. Als je lichaam niet helemaal meewerkt, dan is het belangrijk om de omstandigheden zo gunstig mogelijk te maken zodat je lichaam kan herstellen, bijvoorbeeld na een ongeluk. Daarom is het belangrijk om de juiste sta-op-stoel te huren. Bij de verschillende verhuurders zijn verschillende soorten en maten sta-op-stoelen te huur. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze makkelijk in gebruik zijn. De meeste sta-op-stoelen zijn in hoogte instelbaar, zodat je de ideale zithouding kunt aannemen in de stoel. Wil je zitcomfort, en makkelijk opstaan en gaan zitten? Vergelijk dan alle bedrijven met een sta-op-stoel te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past!

Gerelateerde categorieën