Slooprobot huren

Slopen op afstand? Huur een slooprobot!

Een slooprobot is een krachtige en wendbare machine die wordt ingezet voor het slopen op afstand. Is de ondergrond van je werkplek niet sterk genoeg? Of wil je iets slopen, maar kun je er met een zware machine niet bijkomen? Dan is het huren van een slooprobot de juiste oplossing. Een slooprobot is namelijk licht in gewicht en hoog in vermogen. Bovendien is de robot compact, waardoor deze door iedere deur past. Door de slooprobot te voorzien van een schranklader kun je trouwens ook heffen en .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

slepen met de robot. Voor het slopen kies je één van de andere hulpstukken, bijvoorbeeld een sloophamer of een betonschaar. Check van tevoren welke hulpstukken meegeleverd worden en welke je er eventueel bij kunt huren.

Kenmerken van een slooprobot

Een slooprobot wordt elektrisch aangedreven, waardoor er geen sprake is van uitlaatgassen. Daarnaast zijn sommige machines voorzien van watervernevelaars. Dit zorgt voor zo min mogelijk fijnstof. Je bestuurt de robot door middel van een afstandsbediening. Heb je nooit eerder met een slooprobot gewerkt? Laat je dan adviseren en begeleiden door de verhuurder, want het is een machine waar je verstand van moet hebben. Een slooprobot is geschikt voor risicovolle werkzaamheden (arbo). In principe huur je een slooprobot per dag. Hou rekening met eventuele extra kosten voor de transport, het schoonmaken van de machine, de draaiuren en de hulpstukken die je erbij wilt huren.

Kenmerken en varianten van Slooprobot

Vermogen variërend tot 15 kW
Gewicht variërend tot 1.000 kg