Accuboormachine huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 12,- tot € 19,- per dag, afhankelijk van het vermogen en uitvoering van een accuboormachine.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van de accuboormachine

Soms moet je ergens boren waar je weinig ruimte hebt. Dan kan het huren van een accuboormachine een ideale oplossing zijn. Een boormachine is namelijk niet zo groot en ligt fijn in de hand. Door de compacte uitvoering van de accuboormachine is het makkelijk om te boren op de plaatsen waar het met een grote boormachine minder handig is. Met deze accuboormachine heb je geen stroom ter plaatse nodig en kun je dus ook zonder aanwezige elektriciteit aan de slag. Let op: de accuboor moet natuurlijk wel opgeladen worden tussen het werken door. Op Huren.nl vind je de verschillende verhuurders waarbij je terecht kunt voor de huur van een accuboormachine.

Handige informatie over het huren van een accuboormachine

Een accuboormachine is compact en handig, maar is niet altijd even krachtig. Dat komt omdat je met een relatief kleine accu niet heel veel kracht kunt genereren. Dus vaak geldt hoe kleiner en compacter de accuboormachine, hoe zwakker hij is. Het handige aan een accuboormachine is dat je hem kunt gebruiken als elektrische schroevendraaier, en als boormachine voor licht werk. Het boren in beton of steen zal niet altijd gaan met een kleine accuboormachine, maar voor licht werk zoals het boren van gaten in hout is een accuboormachine ideaal. Ga je veel gebruik maken van de accuboormachine? Informeer dan bij het verhuurbedrijf of je twee accu’s kunt huren: terwijl je de ene accu gebruikt kan de andere opgeladen worden.