Recente huuraanvragen

Bouwdroger 75 liter in Breda

voor 2 weken en 4 dagen bij Vochtex

Afgelopen zondag om 18:03

Bouwdroger 75 liter in Breda

voor 1 week bij Vochtex

09-04-2024

Bouwdroger 75 liter in Breda

voor 6 dagen en 19 uur bij Vochtex

22-02-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Vriendelijke en vlotte, soepele service. Opmerking: rekeningnummer bank is klein en licht afgedrukt en daardoor moeilijk te lezen! Graag grotere versie op factuur.

Gehuurd:

Bouwdroger

op 12-01-2024

24-02-2024


10

Goede droger and prima service

Gehuurd:

Bouwdroger

op 26-01-2024

09-02-2024


10

Zeer correct en netjes geleverd. Alle uitleg en zelfs meedenken over de goedkoopste optie.

Gehuurd:

Bouwdroger 09-02-2024


10

Door wateroverlast een natte kelder verkregen maar door een snelle service en goed materiaal van de bouwdroger specialist situatie snel weer onder controle gekregen. Aanrader!!

Gehuurd:

Bouwdroger 05-02-2024


9,0

Snel geregeld en prettig contact gehad. Bouwdroger werkte zoals te verwachten

Gehuurd:

Bouwdroger

op 08-12-2023

03-01-2024
Verhuur van producten voor het schilderen en behangen

Als je aan de slag wilt gaan met het schilderen of behangen van bijvoorbeeld muren, dan is het handig om een product te huren die goed bij de werkzaamheden past. Wil je bijvoorbeeld gaan schilderen, dan kun je denken aan het huren van verfspuitmachine. Wil je liever gaan behangen dan kun je denken aan het huren van producten zoals een prikroller of een behangstoomapparaat voor een optimaal resultaat.

Handig om te weten voor het huren van producten voor schilder- en behangwerkzaamheden

Voor je aan de slag gaat met het daadwerkelijk schilderen of behangen zal je vaak eerst nog andere werkzaamheden moeten verrichten. Misschien zitten er nog wel oude verf- of lijmresten op de muur. Of misschien moet je eerst wel hele behangstroken er eerst afhalen voor je aan de slag kunt met het daadwerkelijk behangen van de muren. In beide gevallen kun je machines huren die jouw werkzaamheden kunnen verlichten, zodat jij sneller aan de slag kunt met het verven en/of behangen. Kijk van tevoren altijd eerst even naar het soort klus dat je wilt gaan klaren, voor je een machine huurt. Probeer ook in te schatten hoe makkelijk de eventuele oude resten te verwijderen zijn. Afhankelijk van die gegevens kun je je laten informeren bij een verhuurbedrijf van jouw keuze en een product huren die goed aansluit bij jouw wensen.

Voordelen van het huren van producten voor het schilderen behangen

Er zijn enkele voordelen aan het huren van producten voor de schilder- en behangwerkzaamheden. Zo zullen de apparaten die op stroom moeten worden aangesloten eerst getest worden de meeste verhuurbedrijven. Zo weet jij zeker dat je geen kapot apparaat mee krijgt en je dus snel aan de slag kunt met jouw werkzaamheden. Daarnaast hoef je niet in een keer een grote aanschaf te doen, zodat je ook nog eens geld bespaart en jouw geld effici├źnt kunt besteden.