Verfspuit huren

1 aanbieder gevonden. De huurprijs van een verfspuit varieert van € 45,- tot € 45,-.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Maak het jezelf makkelijk en huur een verfspuit via Huren.nl!

Grote oppervlaktes schilderen met een kwast of een verfroller duurt eeuwen, zeker als je geen professionele schilder bent. Met een gehuurde HVLP-verfspuit maak je de schilderklus een stuk gemakkelijker. Het huren van een verfspuit is populair, het is dus niet gek dat er veel verhuurbedrijven zijn met een verfspuit te huur. Door het groot aantal verfspuit verhuurbedrijven kan het soms lastig zijn om het juiste verhuurbedrijf te vinden. Met behulp van deze pagina helpen we je graag bij het vinden van het juiste bedrijf. Zo hebben we hierboven verhuurbedrijven met een verfspuit te huur verzameld. Voer hierboven je locatie in en zie alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Met het overzicht kun je gemakkelijk alle verfspuit verhuurders bij jou in de buurt vergelijken. Vergelijk de verhuurders en vind de verhuurder die het beste bij je past! Let op! Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van HVLP-verspuiten, die voornamelijk gebruikt worden door doe-het-zelfers. Ben je op zoek naar een verfspuit voor professioneel gebruik? Huur dan een airless verfspuit

Zo werkt een verfspuit

De verfspuit bestaat uit diverse onderdelen, namelijk een hervulbaar reservoir met verf, een slang met luchtcompressor en een spuitpistool. In het hervulbare reservoir doe je de verf die je wilt gebruiken. Dit kan vrijwel elke verf zijn, let er alleen wel op dat er geen stukjes in de verf zitten en dat de verf niet te dik is. Bij enkele verfspuiten moet je de verf met 5 tot 15 procent verdunnen. Zet de spuit aan en de compressor gaan werken. Door de compressie komt de verf in de slang. Raakt de verf op? Dan vul je het vat weer aan. Enkele verfspuiten werken met een slang die je in de verfemmer stopt. De verfspuit trekt de verf dan direct uit de emmer.

Het verschil tussen een luchtpistool verfspuit en een airless verfspuit

Er zijn veel verschillen tussen de normale verfspuit en de airless verfspuit. Het grootste verschil tussen de twee is de kracht. Een HVLP-luchtpistool heeft minder kracht dan een airless verfspuit. Afhankelijk van de HVLP-verspuit, kan de spuit gewoon gebruikt worden voor zware latex verfsoorten. Het luchtpistool is ook geschikt voor olie, vernis en dunne viscositeitsverven zoal schellak en lak. De productie van een lucht verfspuit ligt lager dan bij een airless spuit, hierdoor is hij vooral geschikt voor doe-het-zelfers. Omdat de airless verfspuit geen gebruik maakt van lucht, spuit hij vele malen harder en is hij geschikt voor de zwaarste verfsoorten. Let op: de airless verfspuit is meer bedoeld voor professioneel gebruik. Wanneer je per ongeluk je handen voor de airless verfspuit houd, dan veroorzaakt dit vreselijke verwondingen. Dus heb je nog geen ervaring met een airless verfspuit? Huur dan vooral een luchtpistool verfspuit!