Elektrische bestelbus huren

4 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 35,- tot € 109,- en varieert per aanbieder en model.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2022

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

e-Busje 11m³ in Hilversum

voor 4 uur bij e-Busje.nl

11-04-2024

e-Busje 11m³ in Hilversum

voor 23 uur bij e-Busje.nl

09-04-2024

e-Busje 11m³ in Hilversum

voor 15 uur bij e-Busje.nl

27-03-2024

e-Busje 11m³ in Hilversum

voor 4 uur bij e-Busje.nl

05-03-2024
Een elektrische bestelbus huren via Huren.nl

Een elektrische busje huren voor een verhuizing of voor een andere klus? Dan ben je bij Huren.nl aan het juiste adres. De verhuur van elektrische bestelbussen is tegenwoordig ontzettend populair. Door de populariteit zijn er veel bedrijven met een elektrische bestelbus te huur. Door het groot aantal elektrische bestelbus verhuurbedrijven kan het lastig zijn om de juiste verhuurder te vinden. Met behulp van deze pagina maken we het graag wat makkelijker voor je, zo hebben we alle verhuurbedrijven met een elektrische bestelbus te huur verzameld. Voer je locatie in en zie alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Zo kun je gemakkelijk alle elektrische bestelbus verhuurders bij jou in de buurt vergelijken. Vergelijk de verhuurder op hun prijs, voorwaarden en de beoordelingen.

De elektrische bestelbussen vergelijken

Wanneer je de elektrische bestelbussen aan het vergelijken bent, dan kun je op een aantal punten letten. Denk bijvoorbeeld aan de actieradius per acculading. Sommige elektrische bestelbussen kunnen met een volledig opgeladen accu tot wel 300 kilometer rijden, bij andere elektrische bestelbussen kan dit bijvoorbeeld 150 kilometer zijn. Ook de oplaadtijd verschilt per elektrisch busje. Het kan soms een paar uur duren, maar vaak is het ook mogelijk om de accu binnen een half uur gedeeltelijk op te laden. Bekijk van tevoren ook of er bij jou in de buurt oplaadpunten zijn. Vaak krijg je van het verhuurbedrijf een laadpas mee, hiermee kun je de elektrische bestelbus gratis opladen. Staat er op de website van de verhuurder niks vermeld over een oplaadpasje? Dan kun je contact opnemen met het verhuurbedrijf.

Vergelijk de verhuurders

Voordat je een elektrische bestelbus gaat huren, willen we je adviseren om de verhuurbedrijven goed te vergelijken. Bekijk altijd de algemene voorwaarde van het verhuurbedrijf. In de algemene voorwaarde vind je belangrijke informatie terug over bijvoorbeeld: de borg, het eigen risico, de minimale leeftijd en rijervaring, de inlevervoorwaarden en of een tweede bestuurder is toegestaan.

Kijk daarnaast ook goed naar het aantal vrije kilometers. De vrije kilometers zijn kilometers waar je geen toeslag over hoeft te betalen. Op het moment dat je meer rijdt dan het aantal vrije kilometers, dan betaal je een toeslag per kilometer. Weet je dat je veel gaat rijden? Ga dan op zoek naar een bedrijf met veel vrije kilometers.

Gerelateerde categorieën