Staaldraadtakel huren

3 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 17,- tot € 59,-, afhankelijk van de maximale hijslast en maximale hijshoogte.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van staaldraadtakel

Voor het hijsen, trekken en spannen is het huren van een staaldraadtakel zeer handig. Omdat deze compact, licht en handig is, is de staaldraadtakel ideaal voor deze klussen. Hij is vooral geschikt voor groenwerkzaamheden waarbij een lichtgewicht takel volstaat. Onder de staaldraadtakels zijn er verschillende types die je kunt huren. Zo kun je de Tirfor huren, de Minifor, de Pulzall en de Elektrische staaldraadtakel.

Welke type staaldraadtakel zijn er te huur?

Voor het hijsen, trekken en spannen is de Tirfor zeer geschikt om te huren. Deze is in verschillende lengtes te huur en kan verschillende gewichten aan. Het hangt er maar net vanaf voor welk project jij de Tirfor nodig bent. Dan is er de Minifor. Dit is een draagbare elektrische staaldraadtakel die een bijna onbeperkte hijshoogte heeft. Het is vaak standaard dat deze een staaldraad heeft van 150 meter. Daarnaast kun je vaak ook op verzoek langere staaldraden huren. De Pulzall is vooral ontwikkeld voor het hijsen of trekken. Het heeft een eigen gewicht van rond de 8 kg en kan als een stuk handhijs-gereedschap overal ingezet worden. Tenslotte is er ook de Elektrische staaldraadtakel, ook wel de Minifortakel genoemd. Deze is compact en makkelijk te gebruiken. Hij is licht van gewicht en ideaal als elektrische hijsmiddel voor allerlei toepassingen.