Metaaldetector huren

3 aanbieders gevonden. De detectiediepte en het materiaal dat gedetecteerd kan worden, verschilt per apparaat en per verhuurbedrijf!

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Detectdiepte variërend van 0,23 tot 6 m
Varianten batterij of accu
Op zoek naar metaal? Huur een metaaldetector

Voor het terugvinden van metalen voorwerpen die onder de grond verborgen zitten, is het huren van een metaaldetector zeer geschikt. Er zijn verschillende soorten metaaldetectoren die je kunt huren. Om kleinere voorwerpen terug te vinden, zoals sieraden of munten, kun je bijvoorbeeld een hobbydetector huren. Deze is licht van gewicht en wordt vaak gehuurd door hobbyisten. Daarnaast kun je ook professionele detectoren huren die sterker zijn, maar ook zwaarder. Naast een metaaldetector heb je ook een hoofdtelefoon nodig om de signalen in te kunnen horen. Ga na bij de verhuurder of dit geleverd wordt bij de metaaldetector. Vergeet ook niet een schep mee te nemen!

Metaaldetectoren huren? denk aan de detectdiepte en accuduur

Het belangrijkste vergelijkingspunt is de detectdiepte. Deze varieert van 0,20 tot 6 meter. Er zijn detectoren te huur die op een batterij werken, of op accu. Zoek van te voren uit hoe lang de accu meegaat. Zorg (huur) eventueel voor een reserveaccu. Veel metaaldetectoren hebben een functie om detectie van erg klein materiaal zoals zilverpapier uit te schakelen. Op die manier kun je ongestoord aan de slag. Bekijk op Huren.nl de verschillende verhuurders en of de metaaldetectoren die ze aanbieden over deze functie beschikken. Ook heb je leidingdetectors te huur speciaal voor het opsporen van leidingen en kabels. Dit is erg handig wanneer je wilt gaan graven, maar wilt voorkomen dat je leidingen en/of kabels gaat raken. Kijk dus van tevoren eerst naar wat voor soort metaaldetector je wilt huren en overleg met het verhuurbedrijf van jouw keuze.