Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Koffiezetapparaat huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
60 beoordelingen
v.a. 24,-

ICOMO Partyverhuur VOF logo

Hét partyverhuurbedrijf waar uw evenement begint

Helmond
v.a. 15,-

Veenendaal Catering & Partyverhuur logo

Al ruim 40 jaar toonaangevend!

Amersfoort
v.a. 14,-

Gefab logo

Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !

Bakel
30 beoordelingen
v.a. 12,-

All In Verhuur logo

Groot assortiment, goedkoop transport.

Meerdere vestigingen
8 beoordelingen

Bakker Verhuur logo

Alles voor uw party's en evenementen

Utrecht
2 beoordelingen
v.a. 12,-

Heman Verhuurservice logo

De meest complete verhuurservice van Nederland.

Amsterdam
2 beoordelingen
v.a. 98,-

Met Mes en Vork logo

Specialist in serviesverhuur

Oosterhout
v.a. 12,-

Lumineux logo

Alles voor uw eigen feest!

Nieuwegein
11 beoordelingen
v.a. 20,-

Feestverhuur Westland logo

Feestverhuur Westland

's-Gravenzande
1 beoordelingen
v.a. 15,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Sta paraat met een gehuurd koffiezetapparaat

Als je van plan bent om een koffiezetapparaat te huren is het belangrijk om te bepalen welk type apparaat het beste past bij de gelegenheid. Huur een pad-systeem, een koffiemachine of een combimodel bij verschillende verhuurbedrijven. Voor een grotere gelegenheid heb je een grotere hoeveelheid verse koffie tegelijkertijd nodig. Een gehuurde koffiezetmachine is dan een goede oplossing. Zet je koffie voor een kleine bijeenkomst? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een pad-systeem. Met een Senseo-apparaat is het mogelijk om een of twee kopjes tegelijk te zetten. Dit model werkt met een koffiepad: een kleine ronde filter met gemalen koffie. Een voordeel van een pad-systeem is dat ieder kopje koffie net zo lekker smaakt. De filter heeft namelijk steeds de juiste inhoud gemalen koffie. Pads zijn te verkrijgen in verschillende smaken: het varieert van mild tot ‘dark roast’, mocca en andere exotische smaken.

Wil je koffie zetten voor meerdere personen?

Koffie voor een grotere gelegenheid? Huur een koffiezetmachine. Met een gehuurde koffiezetmachine maak je zelf heerlijke koffie voor meerdere personen. De koffiefilter wordt gevuld met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Zijn de bezoekers toe aan een echte opkikker? De sterkte van de koffie regel je helemaal zelf. De koffie wordt warm gehouden door de koffiekan op de elektrische plaat. Huur een koffiekan van glas of een thermoskan bij een verhuurbedrijf naar keuze. Gezette koffie kan niet eindeloos worden bewaard. Na een half uur verliest de koffie merkbaar kwaliteit.

Extra tips voor het huren van een koffiezetapparaat

Let bij het huren ook op hoeveel koffiepotten je nodig hebt. De meeste verhuurbedrijven hebben meerdere koffiepotten voor je klaar staan. En de kopjes dan? Bij de meeste verhuurders is het ook mogelijk om koffiekopjes te huren bij ieder type koffiezetapparaat. De gemalen koffie dient zelf gekocht te worden. Bewaar de gemalen koffie in luchtdichte bewaarbussen. Wil je de warme drank graag een tijdje bewaren? Huur dan een drankcontainer bij het apparaat. Hoe drink je de koffie het liefst? Met melk, suiker en een koekje erbij? Hier op Huren.nl vind je snel en gemakkelijk verschillende verhuurbedrijven van koffiezetapparaten bij jou in de buurt.