Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Koffiezetapparaat huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Feestverhuur Westland logo

Feestverhuur Westland

's-Gravenzande
1 beoordelingen
v.a. 15,-

LGV Event Support logo

Your partner in events and rental

Ede
1 beoordelingen
v.a. 30,-

Dutch Party Company logo

Partyverhuur in Gooi, Eemland en omstreken!

Eemnes
v.a. 25,-

MateriaalService logo

Dè totaalleverancier van koffiekop tot stormbaan!

Breda
62 beoordelingen
v.a. 11,-

Habets Event Support logo

Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!

Waalre
250 beoordelingen
v.a. 10,-

Feestering Partyverhuur logo

Van enkele statafel tot aan een compleet feest!

Meerdere vestigingen
1 beoordelingen
v.a. 18,-

De Feestverhuurder logo

De goedkoopste totaal leverancier van Zuidholland

Zevenhuizen
3 beoordelingen
v.a. 15,-

Tap & Tentverhuur De Baander Smilde logo

Alles onder 1 dak, dat heeft De Baander voor u.

Meerdere vestigingen
2 beoordelingen
v.a. 10,-

Veenendaal Catering & Partyverhuur logo

Al ruim 40 jaar toonaangevend!

Amersfoort
v.a. 14,-

Bakker Verhuur logo

Alles voor uw party's en evenementen

Utrecht
2 beoordelingen
v.a. 12,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Sta paraat met een gehuurd koffiezetapparaat

Als je van plan bent om een koffiezetapparaat te huren is het belangrijk om te bepalen welk type apparaat het beste past bij de gelegenheid. Huur een pad-systeem, een koffiemachine of een combimodel bij verschillende verhuurbedrijven. Voor een grotere gelegenheid heb je een grotere hoeveelheid verse koffie tegelijkertijd nodig. Een gehuurde koffiezetmachine is dan een goede oplossing. Zet je koffie voor een kleine bijeenkomst? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een pad-systeem. Met een Senseo-apparaat is het mogelijk om een of twee kopjes tegelijk te zetten. Dit model werkt met een koffiepad: een kleine ronde filter met gemalen koffie. Een voordeel van een pad-systeem is dat ieder kopje koffie net zo lekker smaakt. De filter heeft namelijk steeds de juiste inhoud gemalen koffie. Pads zijn te verkrijgen in verschillende smaken: het varieert van mild tot ‘dark roast’, mocca en andere exotische smaken.

Wil je koffie zetten voor meerdere personen?

Koffie voor een grotere gelegenheid? Huur een koffiezetmachine. Met een gehuurde koffiezetmachine maak je zelf heerlijke koffie voor meerdere personen. De koffiefilter wordt gevuld met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Zijn de bezoekers toe aan een echte opkikker? De sterkte van de koffie regel je helemaal zelf. De koffie wordt warm gehouden door de koffiekan op de elektrische plaat. Huur een koffiekan van glas of een thermoskan bij een verhuurbedrijf naar keuze. Gezette koffie kan niet eindeloos worden bewaard. Na een half uur verliest de koffie merkbaar kwaliteit.

Extra tips voor het huren van een koffiezetapparaat

Let bij het huren ook op hoeveel koffiepotten je nodig hebt. De meeste verhuurbedrijven hebben meerdere koffiepotten voor je klaar staan. En de kopjes dan? Bij de meeste verhuurders is het ook mogelijk om koffiekopjes te huren bij ieder type koffiezetapparaat. De gemalen koffie dient zelf gekocht te worden. Bewaar de gemalen koffie in luchtdichte bewaarbussen. Wil je de warme drank graag een tijdje bewaren? Huur dan een drankcontainer bij het apparaat. Hoe drink je de koffie het liefst? Met melk, suiker en een koekje erbij? Hier op Huren.nl vind je snel en gemakkelijk verschillende verhuurbedrijven van koffiezetapparaten bij jou in de buurt.