Koffieautomaat huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 14,- tot € 182,-, afhankelijk van het model, de functies en eventuele ingrediënten.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Ervaar het gemak van een gehuurde koffieautomaat

Met een koffieautomaat huur je een totaaloplossing van verschillende warme dranken, zoals koffie, thee, cappuccino, espresso, warme chocolademelk en soms zelfs soep. Ideaal voor op kantoor, beurzen en evenementen, maar ook geschikt voor in kantines, schafketen en tijdelijke bedrijfspanden. Verhuurbedrijven bieden verschillende alles-in-één koffieautomaten aan die allemaal over andere functies beschikken. Ook de voorwaarden van de verhuurbedrijven kunnen verschillen, denk bijvoorbeeld aan de borgkosten. Het is daarom slim om een aantal verhuurders te vergelijken alvorens een keuze te maken. Liever koffie op de oude manier? Huur dan een koffiezetapparaat of een klassieke percolator.

Verhuur van koffiemachines: waar let je op?

Verhuurbedrijven bieden normale koffiemachines aan, maar je kunt ook voor een speciale Nespresso automaat gaan (inclusief capsules, melkschuimer en dubbele uitloop). Doordat de automaten voorzien zijn van bekers en de benodigde ingrediënten blijft je koffiehoek er netjes en schoon uitzien. De sterkte van de koffie is in de meeste gevallen zelf instelbaar, waardoor je de koffie aan kunt passen aan jouw smaak. Melk en suiker in je koffie? Ook dit kun je vaak met één druk op de knop aangeven. Mochten de ingrediënten op zijn, dan kun je deze gemakkelijk zelf bijvullen. Voor het gebruik van een koffieautomaat heb je zowel stroomvoorziening als een vaste wateraansluiting nodig.

Tip: Huur je een koffieautomaat? Hou dan rekening met bijkomende kosten voor de koffie en bijvoorbeeld de cacao.