Combisteamer huren

4 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 69,- tot € 250,-, afhankelijk van het vermogen, de functies en de uitvoering.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 73 tot 188 cm
Breedte variërend van 77 tot 102 cm
Hoogte variërend van 70 tot 195 cm
Diepte variërend van 77 tot 145 cm
Vermogen variërend van 5.700 tot 26.000 W
Multifunctioneel koken? Huur een combisteamer!

Koken, pocheren, stomen, warmhouden, ontdooien en braden. Met de combisteamer kan het allemaal. Zoek je dus een apparaat waarmee je meerdere kooktechnieken toe kan passen, dan is dit multifunctionele keukenapparaat perfect. Door de stoomcirculatie maak je de lekkerste gerechten. Ideaal voor beurzen, barbecues en andere evenementen. Werk je liever met een fornuis in combinatie met een magnetron en een oven? Geen probleem. Ook dit kun je allemaal huren. Op deze pagina vind je een overzicht van de verhuurbedrijven van combisteamers in de door jou gewenste omgeving.

Welke huurvarianten zijn er?

Combisteamers komen in twee varianten: de drukloze combisteamer en de steamer met overdruk. De laatstgenoemde kun je tijdens het kookproces niet openen. In veel gevallen moeten de combisteamers aangesloten worden op water, Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. Elektriciteit heb je in ieder geval nodig. Geen stroompunten dichtbij? Huur dan een haspel, zodat je de steamer kunt gebruiken op jouw locatie. Er zijn ook enkele aanbieders die een combisteamer op propaangas aanbieden. Wil je de combisteamer makkelijk kunnen verplaatsen? Huur dan een variant met een verrijdbaar onderstel. Verder kun je tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven letten op de aanwezigheid van bijvoorbeeld serveerschalen, roosters, warmhoudvitrines, aan- en afvoerslangen enzovoort. Houd ook rekening met eventuele schoonmaakkosten.

Let op: Open de deur van de combisteamer langzaam om brandwonden van de hete stoom te voorkomen.