Fornuis huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal pitten variërend tot 6 pitten
Lengte variërend van 65 tot 70 cm
Breedte variërend van 40 tot 70 cm
Hoogte variërend van 25 tot 90 cm
Variant elektrisch of gas
Een tijdelijk gas/elektrisch fornuis nodig?

Soms heb je tijdelijk een fornuis nodig, bijvoorbeeld voor een groot evenement, in de horeca of gewoon thuis als tijdelijke vervanging. Dan is het wel zo fijn als je deze gewoon kunt huren en je je geen zorgen hoeft te maken over hoge aanschafkosten. Verhuurbedrijven bieden zowel gasfornuizen als elektrische fornuizen aan. Het is dus maar net waar je de voorkeur aan geeft. Met een fornuis kun je koken, grillen, bakken en warm houden, mits je over het juiste materiaal beschikt. Kijk daarom ook eens naar de keukenbenodigdheden die je kunt huren, bijvoorbeeld pannen.

Kenmerken van een fornuis

Een fornuis is voorzien van 1 tot 6 pitten waarop gekookt kan worden. Dit varieert per verhuurbedrijf. Sommige fornuizen komen met een vaste onderkant en andere fornuizen kun je op een aanrecht of blad plaatsen. Voor de fornuizen heb je stroomvoorziening nodig en als je voor een gasfornuis gaat, zul je vaak ook gas moeten regelen. Verhuurbedrijven verhuren de fornuizen namelijk exclusief gas. Wil je een fornuis die je makkelijk kunt verplaatsen? Ga dan voor een fornuis op wieltjes. Bij het huren van een fornuis moet je rekening houden met eventuele borg- en transportkosten.

Tip: Staat veiligheid voorop bij jou? Dan kun je ook gaan voor een inductiekookplaat . Deze plaat werkt op elektriciteit en is snel opgewarmd en weer afgekoeld.