Vaatwasser huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen verschillen van € 14,- tot € 206,-, afhankelijk van de functies en het formaat van de vaatwasser.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 63 tot 77 cm
Breedte variërend van 52 tot 67 cm
Hoogte variërend van 82 tot 155 cm
Capaciteit variërend van 12 tot 30 kratten per uur
Een schone vaat met een gehuurde vaatwasser

Heb je thuis geen vaatwasser en wil je er graag eentje voor langere termijn huren tegen een voordelige maandprijs? Of heb je een vaatwasser nodig voor een groot evenement? Dan is het huren van een afwasmachine ideaal. Geen hoge aanschafkosten en toch schone borden! Heb je een industriële vaatwasser nodig voor een beurs of feest waar dit soort voorzieningen niet aanwezig zijn? Je kunt er dan voor kiezen om een doorschuifmachine te huren. Deze machine heeft jouw vaat binnen enkele minuten schoon en is perfect voor grote keukens, zoals in de horeca. Op deze pagina vind je de verhuurders van vaatwassers in de door jou gekozen omgeving.

Handige verhuurinformatie over vaatwassers

Afwasmachines kun je vaak huren inclusief bestekmand en bakken en rekken voor de vaat. Soms kun je er zelfs een RVS aanrecht bij huren. Bij een aantal verhuurbedrijven komt de vaatwasser op een verrijdbaar onderstel. Zo kun je de afwasmachine gemakkelijk verplaatsen. Alle vaatwassers komen inclusief afvoerslang, maar afwaspoeder en glansmiddel wordt niet meegeleverd. Dit zul je dus zelf nog moeten aanschaffen. Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven kun je letten op de transportkosten die de bedrijven hanteren. Let gelijk even op de wastijd van de vaatwassers. Er zijn namelijk vaatwassers met een cyclusprogramma van maar een paar minuten. Geef je bijvoorbeeld een groot barbecuefeest? Dan is een gehuurde vaatwasser met een kort wasprogramma perfect voor een snelle, schone vaat. Houdt ook rekening met het aansluiten van de machine, dit zit namelijk niet altijd bij de prijs inbegrepen!

Tip: Geen stroompunt in de buurt? Huur een haspel en plaats de vaatwasser op de gewenste locatie.